Cure poslala sam muza po jogurt pa svaki ima uzas puno secera
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja cu se pretvoriti u paradajiz, uz svaki obrok jedan, kolko ga volim.
Ja uzimam acidofilno, il obicni dukatov jogurt sa 2.8% mljecne masti, casa na dan nece naskoditi. Oni light proizvodi ko da imaju vise secera od ovih.
url=https://lilypie.com]
Tockica ne brini pise na njima ugljikohidrati al najveci dio je laktoza ili ti ga mlijecni secer, on razgradnjom postaje glukoza i galaktoza, a glukoza je to sto podize secer. Al njegova razgradnja je spora, za razliku od recimo obicno secer ili voca koji odmah krene dizat secer, ovaj postepeno se opista i postepeno podize razinu šećera. Zato ti je po obroku i dozvoljeno cca 2.5dcl mlijecnog sta je vise od 250 gr, a voca niti jednog nije dozvoljeno toliko.
Kod nas se kuha juhica od tikvica, zelena tjestenina s kozicama i rajcicama i na masnom papiru pecene tikvice bez ulja pa cu kombinirati veceru s tim tikvicama.
Jutros sam pojela posni sir, integralni kruh i sok od cjedjene narance
Mi sko jucer ricet a za danas kupus na paradajzu i bijelo meso
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ovo je ipak rigoroznije i ja sam se tak hranila u drugoj trudnoci i bila stalno gladna...pogotovo kad beba naraste sve ona uzme sebina ja gladnaaaa
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tockice ajme a ja bas htjela komentirati koja hrpa hrane. 🤨 Ja za dorucak 2 integralna tosta sa light sirom za mazanje i bijela kava. Medjuobrok 2 šljive i 4 grisina. A za rucak ce biti pasta bolonjez i slata. 😁 Nećak naredio pa ce 200 gr tijesta i 60 gr bolonjeza biti moja porcija uz krastavce. Najgore mi padaju sve silne feste na koje smo pozvani pa moram razmisljat sta mogu i koliko, a najgore sta svi pa jeeedi, sta ne uzmes jos, probaj ovo probaj ono... Kazem da ne smijem pa misle da se salim. Najjace prijateljica neki dan ok ako ne mozes kolace hoce useceren breskve u vinu 😂. Da sigurno!
Sortiraj odgovore
Najstariji