Ja sam u bolnici u 24 sata dobila mozda 1000 kcal, dorucak feta kruha, tvrdo kuhano jaje i jedan trokutic zdenke, za rucak komadic kuhanog mesa, 2 zlice rize, 3-4 zlice povrca i jabuka, za veceru oslic, 1 krumpir i malo kuhane tikvice, jogurt i jabuka
Ma moj bi kuhao svaki dan dodje obicno oko 14-15 doma pa mi to ok vrijeme za rucak al kad ja nemam zelje. Al ipak ajde danas smo spinat na mlijeku sa grill piletinom. Mene vise muci to sto je kao preporuka da se kuhano jede i za veceru a meni za veceru nikako ne pase kuhano. Recimo jucer bili na festi i jela neko meso peceno i salatu, a cijelu noc zedna, tesko mi na zeludac palo to kuhano. Vise mi pasu neke salatice i tako neki sendvic. 🙄
Ja sam u bolnici u 24 sata dobila mozda 1000 kcal, dorucak feta kruha, tvrdo kuhano jaje i jedan trokutic zdenke, za rucak komadic kuhanog mesa, 2 zlice rize, 3-4 zlice povrca i jabuka, za veceru oslic, 1 krumpir i malo kuhane tikvice, jogurt i jabuka
E vidis, ovamo sam uz svaki obrok dobila kruh i to 2 snite, i jela sam ih obje, bas da pratim secere kad se vec mjere.
Samo je glupo nema izmedju ova 3 obroka nista izmedju, pa mi se oduzilo uzas.
Al dobro, prezivjeli, nek su oni ok.
url=https://lilypie.com]
Ma moj bi kuhao svaki dan dodje obicno oko 14-15 doma pa mi to ok vrijeme za rucak al kad ja nemam zelje. Al ipak ajde danas smo spinat na mlijeku sa grill piletinom. Mene vise muci to sto je kao preporuka da se kuhano jede i za veceru a meni za veceru nikako ne pase kuhano. Recimo jucer bili na festi i jela neko meso peceno i salatu, a cijelu noc zedna, tesko mi na zeludac palo to kuhano. Vise mi pasu neke salatice i tako neki sendvic. 🙄
Ni meni grizli, jucer sam salatu od krastavaca i grckog jogurta sa kuhana 2 jaja, jela za veceru. Bas ono vruce i ne da mi se kuhati 3 puta dnevno. 💆♀️
E vidis, ovamo sam uz svaki obrok dobila kruh i to 2 snite, i jela sam ih obje, bas da pratim secere kad se vec mjere.
Samo je glupo nema izmedju ova 3 obroka nista izmedju, pa mi se oduzilo uzas.
Al dobro, prezivjeli, nek su oni ok.
Ja sam jabuku od rucka i vecere ostavljala za 2 sata poslije, tako oni predlazu. Meni su sva mjerenja bila od 4.1-4.4 osim iza rucka 5.3. Ogtt cu ponoviti prije iduceg ulaska u bolnicu, bas me zanima kakav ce biti. Tromjesecni su vadili ali ga nemam u otpusnom pismu 🙄
Evo sam se i ja urekla. Svi super citav dan, a 2 h nako vecere 7.0.skocio mi ovaj silni kruh danas na nos.
Preporuka dijeta 1800 i doma.. S tim da cu uzeti aparatic, necu stalno, al povremeno da se kontroliram da vidim kakav ce biti.
HarryPotter a bezveze da ti je skocio. To je dokaz da predvecer teze probavljamo secere. Taj aparatic ces kupiti ili ga dobijes od njih?
Curke neka je pisala da je za dorucak pila sok od cjedjene narance budite oprezne ako je cista naranca jer u 1 casi od 2.5dcl ima 30 gr secera fruktoze sta podiže brzo secer. Dobro moze biti ako je pola od tog soka limunov sok koji usporava probavu secera. A procitala sam ako zgrijesite u obroku pa pojedete neki podizača gi onda je dobro popit limunadu bez secera koja ce usporiti razgradju.
HarryPotter a bezveze da ti je skocio. To je dokaz da predvecer teze probavljamo secere. Taj aparatic ces kupiti ili ga dobijes od njih?
Curke neka je pisala da je za dorucak pila sok od cjedjene narance budite oprezne ako je cista naranca jer u 1 casi od 2.5dcl ima 30 gr secera fruktoze sta podiže brzo secer. Dobro moze biti ako je pola od tog soka limunov sok koji usporava probavu secera. A procitala sam ako zgrijesite u obroku pa pojedete neki podizača gi onda je dobro popit limunadu bez secera koja ce usporiti razgradju.
Bas to Grizli, paziti s vecerom, kad su svi do sada bili super.
A kod nas kupis sam, Hercegovina Kalifornija.
Pa necu strogo svaki dan, al dok se ne ustelim da vidim kakvi su, morat cu. 😁 Pogotovo ove vecere
Jutro curke... Ne znam koja je rekla da pravi pizzu od integralnog. Kupila btasno pa bi napravila nam da utazim zelju. E sad pitanje br. 2 glasi kolilo velik komad/tezak smijemo pojesti. Moja varijanta bi bila samo rajcica i sir jer i inace samo margeritu jedem.
Sortiraj odgovore
Najstariji