E sad, nemam u tablici integralno ali ispada 1 jedinica 20 grama brasna, pripravljeno 60 gr tijesta.
Pa mozes jedan komad mislim...mozda taj dan onda za veceru izbacit kruh...nemam pojma...a gle postoji varijanta napravit od karfiola tijesto...to mora biti njam njam . U blenderu se zmixa pa se zblansira i zaboravih s cim se pomijesa i to je tijesto
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Btw najbolji recept koji sam radila u prosloj trudnoci je bio integralni rizoto kojeg sam jela kolko sam htjela i nije mi dizao secer. Dakle sve posebno...skuhas malo brokule, zdinstas malo luka i kuousa i paprike sve na trakice i mirkvice. Gljive sa strane isto poprzis ...zlica kukuruza mozr ici...malo currya i voila...ubijala sam se u tome...
Sad mi je uzasno zlo jos uvijek tako da nemampotrebu za hranom nikakvu ...bljuv
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja planiram danas za rucak juhu od graska, pohanu puretinu na pek papiru i kuhanu tikvicu i krumpir.
Jutroo zenee, ja cu za rucak svinjski kare na pek papiru sa patlidzanima i tikvicom i uz to salata i dosta.
Uzela sam guk aparatic i trakice, pa cu cisto par puta premjeriti nakon obroka par dana, i ako mi je dr. Rekla nema potrebe da ga kupujes, al neka sam mirnija.
url=https://lilypie.com]
Ja planiram danas za rucak juhu od graska, pohanu puretinu na pek papiru i kuhanu tikvicu i krumpir.
Kako to pohas na pek papiru?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Kako to pohas na pek papiru?
Obavim klasicno.paniranje i umjesto przenja na vrelom ulju poslazem na pek papir i u pecnicu
Isto tako poham i tikvice i patlidzane, malo je ukusnije iz ulja na tavici ali ovako je zdravije
Stavljas i brasno i prezle? Integralno ili kako?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Brasno trenutno imam razeno a prezle obicne. Pojedem jedan komad pohanog ali smanjim malo krumpir iz priloga koliko je otprilike brasna i prezli. Tesko je takve neke stvari u gram odvagati ali nekako po procjeni idem
Sortiraj odgovore
Najstariji