Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    17. Srpanj 2019. 08:19

Joj nase cure u zimskim bebama su otkrile neki super recept sa tikvicama... mozda ce se grizli sjetiti kako tocno ide 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    17. Srpanj 2019. 08:34

Luce ja sam neki dna radila jedan recept sa palentom ako volis i mljevenim. S time da sam ja radila samo za mene i muza pa sam od pola mjere i radila sam nam u odvojenim posudama onim za lazanje jer sam sbi kuhala palentu odvojeno 40 gr posto nisam bila sigurna koliko je to skuhane. Palenta na dnu mi je dosla dosta tanki sloj, nisam stavila samo sir u nju jer mi se cinilo previse nego malo samo gore posula sa naribanom mozzarella i stavila sam 2 tikvice. Bilo nam je super s time da muz ne voli tikvice pa opet je pohvalio jelo. Ti možeš salsu napraviti od rajcica sto imas a mozes i patlidzane uključiti. Mljeveno sam stavila purece. Zaljepim recept. Meni se svidio. 

Grizli
    17. Srpanj 2019. 08:34

https://www.volim-meso.hr/slozenac-s-mljevenim-mesom-palentom/

luce35
    17. Srpanj 2019. 08:35

Zvuci primamljivo 😀

Grizli
    17. Srpanj 2019. 12:47

Mi cemo danas lazanje, s time da ce moja porcija biti tijesto samo gore i dole a sredina od tikvica. 😊 
    Vidim tilvice prste na sve strane kod nas. 

Točkica37
    18. Srpanj 2019. 13:21

Ja bi kinesko jela...nasla sam.dostavu da je bez kineske soli koja meni inace smeta...
    Jucer muz radio bolognese za int spagetima... nekako mi sve slabo paše...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

luce35
    18. Srpanj 2019. 13:29

Mi danas imamo tikvice i patlidzane opet, dinstane s lukom pa prelila pelatima i ukuhala na gusto, dodala malo cesnjaka i uz to cemo palentu i salatu, a za dijete sam pravila neke pljeskavice, mozda probam malo 😊.
    Juhicu nakuhamo vikendom pa zamrznemo za cijeli tjedan

HarryPotter
    18. Srpanj 2019. 14:30

Ja sam skuhala oko 200 gr. Integ. Tjes. Pa cu nju sa zrnatim sirom i malo cu narendati i Livanjskoga jer ga obozavam, plus salata.. Popodne tj. Vcr.imamo rostilj pa cu mesa i salate za veceru.. 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    18. Srpanj 2019. 15:00

Jao ja danas iskoristila svoj obrok bez kontrole UH za mali burek. Ova nasa Angie na zimskima mi zazubice radi vec tjednima i morala sam. Tako da rucaki vecera ce biti bez previse UH. Tako da za rucak imamo varivo od tikvica i poriluka i pileca prsa na grillu, a za veceru kislim da ce biti krastavci i mozzarella. Nema danas vise kruha ni slicnih egzibicija. 😏
    Cek recept za tikvice da nadjem p zaljepim. Za popecke. 

Grizli
    18. Srpanj 2019. 15:05

Ne mogu ga nac al radim ga cesto pa ova ide 2 manje tikvice naribat i pustit da se ocjede. 2 jaja izmucat sa malo ulja i soli, zacini po zeli papar, vegeta, bosiljak ili sto vec volite. Izmjesaju se tikvice i jaja i dodaje se ili integralno brasno ili heljdino, zobeno neko od ovih sa niskim GI. Meni obicno idu cca 4 jusne zlise. Izmjesat dobro. To bude onako gnjecavo nije tvrdo. Na vrucu tavu stavljam sa zlicom i malo pritisnem da bude tanje. Pec s obje strane dok ne porumeni. I to je to. Jako je ukusno i brzo gotovo, a super je i kad se ohldi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.