Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    02. Siječanj 2020. 16:17

Ivaa sretno na kontroli. Meni francuska isto nije digl secer s time da sam ju ja radila sa light majonezom.
    Tockice svaka cast mami. Kore za mađaricu je i tako tesko razvuc, al od lanenog 😳 svaka joj cast.
    Boga mi ja se danas pocasti sa baklavom 1 rombic je pao. Kaze gin da smijem posto i dalje dobivam 200 gr tjedno, sve uredno, a od kad jedem iskljucivo kruh od pira koji sama pecem meni secer bude ispod 4.8. 

Točkica37
    02. Siječanj 2020. 16:30

I kakav je cukar nakon bakljave?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• ivaaa4
    02. Siječanj 2020. 17:13

Idem na kontrolu na uzv, evo danas 37+4...
    Ja sam normalnu francusku jela,ali kak nemam one trakice ne mjerim si šećer, GUK profile više ne moram raditi...
    Ja prema vašim savjetima jedem :D 

Grizli
    02. Siječanj 2020. 17:14

2h nakon 6.7 🙈... Od straha zatvorila oci pa je mm pogledao rezultat. 🤭 Imam jos 1 trakicu samo tako da cu nju sparat sad. Za rucak jela samo spinat ma mlijeku da anuliramo stetu. 

Točkica37
    02. Siječanj 2020. 18:09

Bemu bakljavicu, al ona je bas bomba 🤪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    06. Siječanj 2020. 07:25

Jutro. Kakav je menu za danas? 😊

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    06. Siječanj 2020. 09:24

Jutro... Mislim da je danas na meniju nesto sa porilukom ili gljivama kod nas. Sto ces ti? 
    Ja sam sinoc pojela 1 bananu nakon 6 mjeseci sto ju nisam jela. Dakle ja bolju stvar nisam pojela u zivotu. Uzivala u svakom zagrizu da mi se muz smijao. Tako da cu danas malo paziti jer banana nije bas po pravilima.
    Imam jedno pitanje ako zna koja... Zasto cure sa GD salju na ranije porode inace. Koliko sam skuzila onda se ide na inducirani? Nije mi bas jasno to pa ako koja zna... 

• thinkpink1
    06. Siječanj 2020. 13:39

Mi cemo rucak od jucer kaj ga je ostalo, juha, šnicle u saftu, danas skuhati krumpir i kupus salatu. 
    Grizli mislim da za banane preporučuju da budu sto vise zelene i da kao takve manje dizu secer. Jesi nabavila nove trakice da izmjeris nakon banane? Makar kolko sam skuzila tvoja gusteraca jako dobro radi i razgrađuje UH, za razliku od moje...tvoja štrajka kad si natašte☺️
    Za jednu bolnicu u zg znam da dogovaraju porod kod GD, za ostale nisam sigurna kako funkcioniraju...i to mislim, kolko sam pohvatala da rade iz razloga zbog vecih i krupnijih beba, i kao povisen secer moze uzrokovati brze sazrijevanje posteljice pa time onda bebac slabije dobiva putem posteljice te moze doci do zastoja u razvoju...

Točkica37
    06. Siječanj 2020. 13:43

Grizli zadnji tjedan radi razvoja komplikacija poradaju. 
    Muz pravio saft sa tijestom. Tijesto nisam dugo jela al sta cu kad je skuhao  i krastavce i vrhnje salata. I napravila sam snenoklice sa stevijom i kokosovim cukrom. 
    Bananu nisam sto.godina jela jel mi dize cukar. Grizli jesi mjeeila nakon banane? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    06. Siječanj 2020. 13:46

Think koliki nam secer treba biti nakon poroda nakon 2 sata od jela? Mislim koliko je dopusteno "zdravima"?  Ja kad sam.pitala na Vv sume otkantali kak da se sad zamaram sa trenutnim stanjem i da oko toga vodim racuna🙄

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.