Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    08. Siječanj 2020. 09:03

Mene je vise bilo strah tog jutarnjeg jer meni je taj problematican uvijek. Al kako sam kasno jela to zaspala sam pa nisam se uspjela probuditi. Ako naletim opet na bananu ovih dana bas cu izmjeriti. 😉

• thinkpink1
    08. Siječanj 2020. 10:07

Je, takav je i kod mene komentar bio na pocetku trudnoce nakon sto me prestao moj mpo-ovac voditi, ivf bebe su vecinom vece i jos smo se zezali da kak sam ja dobivala intralipidnu infuzuju da bebac mora imati malo potkozne masti u zalihama. Ne znam dal je to kod nas mjerilo, s obzirom da je moj muz velik, visoki misicavko😂, jer trenira od malih nogu...al kasnije kako je trudnoca odmicala, mjere nisu odstupale od tjedana trudnoce🤷🏻‍♀️

Grizli
    08. Siječanj 2020. 11:59

Thinkpink kod nas je na pocetku bila veca, u drugom tromjesečju tocna i sad opet porast i u cm i u gramima odgovara za 12 dana vecu bebu. Bas me zanima sta ce rec sad u petak. Iako kad se gleda mjesecni prirast nije bio neki da je sad u tjedan dana naglo se povecala nego stalno mrvu vise raste i deblja se. Nadam se da nije to do ovog secera nataste ili neke druge anomalije. Mislim genetski ako je na mene onda je jos sitna ja sam rodjena sa 5 kg i 58cm.
    Tockice mm je reko da sam luda jer sam ga poslala kupiti 1 bananu samo da izmjerim secet. 🙈 Ja ne znam sto mi doslo s tim bananama sad, ali evo mjerila tocno 2h nakon banane od 130gr je bila bez kore secer 5.2! 😁 Ja se toliko odusevila, al sam mu zabranila da ide kupovat vise. 

Točkica37
    08. Siječanj 2020. 13:12

Odlicnooooo za bananu. Mene to strah probati hahahaha( a nije me strah kolača ) 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    08. Siječanj 2020. 14:18

Grizli odlicno za bananu! Moj ih je prestao kupovat od kad sam na dijeti, jadnicak pazi da ne dodem u napast🤭 a sta je najbolje, on ih obozava i jede par komada dnevno al nece zbog mene...Tebi definitivno ponoci dok si gladna i duže nataše pocinje se tijelo boriti, a time i rast secer...ne znam dal bi šira obrada dijabetologa pokazala sta i dal bi bila onda "pametnija"? Pa da eventualno znas za kasnije i za dalje...
    Tockice placem na tvoje strahove😂😂😂

Točkica37
    08. Siječanj 2020. 14:44

Viš koja sam.ja mustra 😂😂 
    U biti mi je najgore kad mi.neki drek poput pola banane  digne cukar ili nezz malo zobenih, popizdim na to, a ovakk kad pojedes kolac bar znas zasto se digao hahahahha

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    08. Siječanj 2020. 15:08

Thinkpink definitivno cu vidit sa dr opce kad sve zavrsim nakon poroda da me pošalje na guk i da onda vidimo situaciju pa mozda da odem do dijabetologa jer ovo moje je bas kontra zdravog razuma. Uf ja sam znala nakon obroka smazat 2-3 banane, i sad su mi bas falile valjda zato su mi sad tako privlacne. 
    Tockice strah te banane! Hehehe... Al istina ako mi neka glupost digne secer onda bolje da sam pojela bar nesto konkretno. 

• ivaaa4
    10. Siječanj 2020. 19:16

Grizli šta su ti rekli? Ja sam isto bila na kontroli, 38+4, curka dobila 600 g u dva tjedna,to mi djeluje dosta,ali doktorica je rekla da je sve to ok...ja sam dobila isto na težini (posljedica Božića i ne pridržavanja strogo dijete). 

Točkica37
    12. Siječanj 2020. 07:29

Ja sam izgleda dobila kg hahaha.. dakle na  - 5 sam 🤪  

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    12. Siječanj 2020. 07:30

ivaaa4

Grizli šta su ti rekli? Ja sam isto bila na kontroli, 38+4, curka dobila 600 g u dva tjedna,to mi djeluje dosta,ali doktorica je rekla da je sve to ok…ja sam dobila isto na težini (posljedica Božića i ne pridržavanja strogo dijete).

A sta je tu je. Uskoro ce van pa ce se sve vidjet kak spada.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.