Jutro secerne!
Moj je doata ok s obzirom na blagdanske menije...
Za rucak ce biti lagano varivo od slanutka i poriluka samo. A vecera ima svega predjelo kojekakvi canapés od ribe, mesa, povrca... S time da si ja pecem kruh od pira i napravila pastetu od tune pa mislim da ce to biti moje predjelo ostalo da cu preskociti. Onda ide pasta sa tartufima i tome ne mogu odolit pa mislim da cu ipak malo ščofnut. I onda je za glavno pecenje i krumpir, a ja cu fancusku umjesto krumpira. I onda su kolaci. To cu pokusat se reducirat da bas sve ne potamanim. Sreca je sto smo isplanirali druzenje i veceru tako da su izmedju pauze dosta vremenske pa se nadam da ce razgradnja izmedju biti ok.
Jutro curke! Bas doruckovala kruha i pastete, i to sam na silu jer u zadnje vrijeme nemam bas apetita. Za rucak isto juhica, meso i krumpir iz pecnice, zelena salata. Za veceru se priprema sarma, pa ako ce mi se dati budem to, ako ne, nekaj ovak na brzinu da mogu reci da sam jela...
Tockice iste količine UH kao i prije i divlja?
Grizli finooo...😋
A nezz..ujutro jednu palacinku pojela i nakon 2 sata 6.4 , prije sam znala tu i tamo pojest i nizi bi bio secer. Jucer par kroketa uz rucak( doduse i 2 kocke cokolade) i isto 6.8/6.9 i nikak se spustit. A nis... sad cu bas bas pazit strogo, sta mogu... kod tebe sve ok? Al dobro ti ni ne grijeais
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Mozda ti je Tockice to puno svega ovih dana pa se tesko gusteraca nosi sa svime. Ja si obavezno ako 1 obrok pretjeram druga najmanje 2 striktno izvazem i gledam da su GD
Ma je, zaigrala sam se svakako. Kao sve mi super profili i to pa sam se opustila. A dobro nije prestrasno, ali cu opet po starom pocet paziti.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Evo ja s kontrole, zadovoljna s profilima i pohvalila me sta ne grijesim za blagdane. Ja si mislim da znas sta cu sve trpat u sebe kad rodim, sve za nagradu😂😂😂
Mozda ti bas to sto Grizli kaze, "pretezak" obrok pa mu treba vise vremena da se stabilizira... Zato se ja bojim opustit, jer se onda tesko natjerati i krenuti ispočetka sve, pa da si mislim sta mi je to trebalo...
To sigurno think. Preobilni su bili obroci. Sad me zanima koliki ce mi biti nakon rucka. Teletina, pola krumpira, karfiol, krastavci salata i juha.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja sutra idem na kontrolu pa ću vidjeti što mi kažu kak je bebač :) ja sam ove blagdane znala često griješila, ali ne u velikim količinama :) sad evo jedem francusku (rekle ste da smijemo 2 žlice),jeeej :)
Meni francuska ne dize, ja pojedem i vise. Iva ides na profile ili? Nemas ticker pa mi tesko pratiti.
Btw mama mi napravila madaricu sa lanenim brasnom plus integralno i brezin secer. Kaze jadna da se toliko namucila razvuc kore jer valjda se laneno ne ponasa kao druga brasna, nemam pojma. I miskila je bacit ali nije, i danas se fino omeksala i sto je najvaznije ne dize secer 👌
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji