Ma daj? Neku tekucu sam narucila ali nije mi stigla. Gdje se kupuje eritrol? Ja bi cheesecake jela..ima isto neki dijebeticki... ja cu ga s maslacem napravit ali pojest tipa jedan kolacic pa kontam nece bit to neko dizanje secera.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tekuca je ok al oni sitni kao natreni su gorki.
Ja planiram cheesecake ali u podlogu umjesto mljevenog keksa i maslaca bi stavila mljevene orasaste i kokosovo ulje, ili mljevene integralne neke kekse bez secera
Ja sam bas jucer pravila svoj klasika chesacke, i pojela komad, nije mi utjecao na secer.
Nisam neki fanatik za slatkim, pa povremeni izleti u kombinaciji sa setnjom, nema sanse da mi naskode.
Ja sam danas musaku sa tikvicama i mljevenom puretinom za veceru, za rucak sam kuhano jaje, i malo slate i krekra, taman.🌞
url=https://lilypie.com]
Ja sam danas svasta nesto zbrljala. Ufff. Luce kad otkrijes kekse koji su dobri za podlogu javi
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja sam danas pojela: mulino bianco bruskete s mlijekom, 2 nektarine, malo kruha, rizoto s piletinom i povrcem i salatu. Za veceru ce biti mix salata i par zlica vrhnja, krastavce tamanim ko luda 😂
Joj ja probala sve te nadomjestke sestra mi ne smije secer pa sve isprobala kod nje. Uglavnomnstevija bas ia okus kao natren stra je meni bljak. A recimo odlican mi je agavin sirup i ima niski GI, sta je najbolje dosta je slatko skoro kao med okusa. I ja sam radila kolac s njime odlican je ispao. Ide u kolac samo jaja, stevija i cokolada 80%. Sestra mi dala taj recept. Jos su ok brezina kora tj secer, a javorov bas i nije fin meni.
Keksi integralni meni su najbolji od mulino bianco buongrano. Mislim da bi mogli posluziti za chees. Meni su rekli da mi u porciju mogu ici 6 keksica. Meni 4 dosta ☺️ uz mlijeko recimo. A mozda da izmjesas tako kekse sa orasastim plodovima.
Grizli probat cu tu kombinaciju pa javim, izmjerit cu secer nakon deserta da vidimo kako stoji.
Danas sam kuhala opet piletinu u umaku sa rajcicom, mladim graskom i mrkvicom, i zelena tjestenina uz to, salata neizostavna 😀
Meni baka kuhala opet zelje na paradajzu hehehe
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro slatke moje cure 😍.
Ja vec smisljam sto cu kuhati danas, imam pun hladnjak domacih tikvica, rajcica i patlidzana, a rizoto smo vec jeli ovaj tjedan 🙄 pa nemam ideju sto drugo s tim povrcem napraviti
Sortiraj odgovore
Najstariji