Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    02. Prosinac 2019. 14:36

Stelle drs seeeeee... javi nam se.... danas bajadereeee

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    02. Prosinac 2019. 15:05

Sad citam zadnju stranu i mislila sam da sam zalutala na temu🙈
    Stelle sretnooo!!! I drzi nam se!🍀🥰
    Beba hvala ti na savjetima i podjeljenom iskustvu😊
    Grizli probaj stvarno izmjeriti ponoći secer pa ev.vidjet s dr.da uvedes nocni obrok. Mozda je kod tebe presudna glad koja ti mozda dize secer nataste🤔
    Nasty nisam polovila...i ti si u bolnici?🤔
    Tockice bas to, jela uglavnom namirnice lchf i secer 👌
    Ja danas radim profile...za sad zadovoljna🤸🏼‍♂️🤸🏼‍♂️🤸🏼‍♂️

Točkica37
    02. Prosinac 2019. 15:42

Bit ce super profili. Vec znamo.kaj se jede taj dan kad radimo profile hahahah🤪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    02. Prosinac 2019. 17:36

Stella sretno! Drzim 🤞🤞🤞 da sve super prodje!
    Beba sad mi jasnije. Meni nista osim recenice pripazite na prehranu i dijeta nisam cula. Cak ni upute za tu dijetu dobila. Al dobro valjda nije tako kriticno kad je granicni.
    Morat cu bas probat naj nocni da vidim stanje. Nem mi druge nego pokusat opet naviti budilicu i mjeriti. 
    Thinkpink 🤣🤣 nocni obrok... Nakon njega mislim da bi mi svanulo, ja kad idem jesti nema vise povratka na spavanje. Mislim da će biti zanimljivo s bebom dok se tijelo ne navikne. 

Nasty
    02. Prosinac 2019. 18:42

Stelle123

Dobro si rekla. 5 prstiju otvorena idem u radjaonu :(

Stelle sretno, nek sve prođe školsli!!! 🤞🤞🤞Brzo će to kad si već 5 bila otvorena oko 14h.. Biće si već i rodila! Javi nam :) 

Nasty
    02. Prosinac 2019. 18:54

Thinkpink sutra idem u bolnicu, a nadam se prekosutra da me otpuštaju🤣 da ne završim ko Stelle, još bi koji tjedan ovako.. Sretno s profilima!
    Bit će to sve super kao što Točkica kaže, znamo što treba jesti na dan kad radimo profile🤣🤣
    Grizli noćas u ponoć, sutra u 03, a prekosutra u 06 i eto :) 

Grizli
    02. Prosinac 2019. 20:05

Nasty komedjasice da u ponoc, 3 i 6... Taman se tako dizem za wc. Mozda da mm zaduzim da me pikne dok sam na wc. 🤣
    Joj mene uhvatila zgaravica a doma nemam bas neki izbor za smirivanje i nadjem da pomaze kupus i jabucni ocat pa cu to za veceru kao salatu sloziti nadam se da ce imat efekt na zgaravicu. 

Točkica37
    02. Prosinac 2019. 20:07

Nasty sretno sutra javljaj nam spizu koju dobijes hahaha

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    02. Prosinac 2019. 20:56

Za danas gotova s mjerenjima i ja zadovoljna, samo dal ce i dr.biti😂😂 Jos mi ostaje jutarnje mjerenje nataste da kompletiram danasnji dan.
    Nasty sretno sutra!🍀🥰
    Stelle nadam se da ste dobro i da je sad vec sve iza vas!

• Stelle123
    02. Prosinac 2019. 20:58

Za veceru pasticada. Kazu sestre jedite sto zelite :) Jes, stigao momak kroz dva sata. Uru vrimena mojih srednje jakih trudova i uru vrimena dripa, aj necu se junacit, cvilila sam. Razrezali me jer je rukica malo zapela, sve u svemu kazu babice porod za pozelit. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.