Vidim da sve stavljate cimet u zobene, ja sam ga isto kupila zbog toga i onda sam pročitala da u trudnoći ne bi smjela jesti cimet?
Nemam pojma ali od pol zlicice cimeta ne moze se ne znam sto desiti i to ne svaki dan. Ospravite me ako grijesim🤷♀️
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sad i cimet na zlu glasu Mislim da ti od zlicice ne moze nista biti... da ga jedes 100 g dnevno mozda. Ja ga jedem i u zobenima i npr piti od jabuka... no naravno, ne jedem to svaki dan jer nije da mi je baš toliko fin
Koliko znam cimet u vecim kolicinama izaziva grcenje materince, pa ga ne preporucaju nikako zenama koje imaju kontrakcije rane, otvaraju se prerano, imaju krvarenja tokom trudnoce, dok sve ostale mogu umjereno ga koristiti jer inace je dobar za imunitet i ima antibakterijska svojstva.
Cimet sadrzi kumarine te se njegov visoki unos povezuje i sa ostecenjima jetre i dr. problemima. To je bilo dosta po medijima pred par godina. No pitanje sto je preveliki unos... pol zlicice tu i tamo mislim da ne smeta. Ja ga tu i tamo pojedem.
Ma ja isto ga pojedem svaki toliko. Bas svaki dan ne bi, al ovako ponekad ne moze stetiti.
A malo cimeta neće škodit, nisam znala to da izaziva grčenje maternice i krvarenje, meni nije naštetio.. Ja ga koristim doslovno kao začin, malo posolim i manje od pola žličice i to ne svaki dan.. A i snižava šećer.
To je kaoni za ananas, a ja ga imam na jelovniku bar jednom tjedno.
url=https://lilypie.com]
E ne znam.da je i jedna rodila ranije radi cimeta 🤪
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji