Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    03. Studeni 2019. 20:25

Vidim da sve stavljate cimet u zobene, ja sam ga isto kupila  zbog toga i onda sam pročitala da u trudnoći ne bi smjela jesti cimet?

Točkica37
    03. Studeni 2019. 21:05

Nemam pojma ali od pol zlicice cimeta ne moze se ne znam sto desiti i to ne svaki dan. Ospravite me ako grijesim🤷‍♀️

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

03. Studeni 2019. 21:38

Sad i cimet na zlu glasu  Mislim da ti od zlicice ne moze nista biti... da ga jedes 100 g dnevno mozda. Ja ga jedem i u zobenima i npr piti od jabuka... no naravno, ne jedem to svaki dan jer nije da mi je baš toliko fin  

Grizli
    03. Studeni 2019. 21:48

Koliko znam cimet u vecim kolicinama izaziva grcenje materince, pa ga ne preporucaju nikako zenama koje imaju kontrakcije rane, otvaraju se prerano, imaju krvarenja tokom trudnoce, dok sve ostale mogu umjereno ga koristiti jer inace je dobar za imunitet i ima antibakterijska svojstva. 

03. Studeni 2019. 21:57

Cimet sadrzi kumarine te se njegov visoki unos povezuje i sa ostecenjima jetre i dr. problemima. To je bilo dosta po medijima pred par godina. No pitanje sto je preveliki unos... pol zlicice tu i tamo mislim da ne smeta. Ja ga tu i tamo pojedem.

Grizli
    03. Studeni 2019. 22:02

Ma ja isto ga pojedem svaki toliko. Bas svaki dan ne bi, al ovako ponekad ne moze stetiti. 

Nasty
    04. Studeni 2019. 01:22

A malo cimeta neće škodit, nisam znala to da izaziva grčenje maternice i krvarenje, meni nije naštetio.. Ja ga koristim doslovno kao začin, malo posolim i manje od pola žličice i to ne svaki dan.. A i snižava šećer. 

• Stelle123
    04. Studeni 2019. 02:48

To je kaoni za ananas, a ja ga imam na jelovniku bar jednom tjedno.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    04. Studeni 2019. 07:09

E ne znam.da je i jedna rodila ranije radi cimeta 🤪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    04. Studeni 2019. 07:16

Amo iz pocetka sto cemo jutros?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.