Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    04. Studeni 2019. 10:51

Stelle sretno sutra.ja mislim da cu se ja pikat u cetvrtak i u petak nosit na Vv.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

04. Studeni 2019. 11:05

Ma ja bas i ne volim nesto jaja pa sigurno pojedem manje od 4 tjedno. Sigurno mi je i secer jucer skocio jer sam bila pregladnila i onda se previse najela. Bas ono... najgore sto se moze napraviti. Bas me sram.
    Evo sad mi 2h nakon dorucka secer bio 4.7 

• Stelle123
    04. Studeni 2019. 11:10

Ma Losa ti nemas problem sa secerom sve su to normalne reakcije organizma. Nasty sipak nema visok glikemijski indeks, cak mislim da kruska ima veci, tako da "slatkoca" vara.

url=https://lilypie.com]

04. Studeni 2019. 11:29

Da okus slatkoce ovisi o kolicini kiseline, npr visnja ima jako puno secera. Moj frend je alergican na šipak... oteknu mu usne kad ga jede  to bude bas smiješno jer izgleda ko da je botox stavio... predpostavljam zbog salicilata.

04. Studeni 2019. 11:44

Ja eto kuham za rucak varivo od kiselog zelja i graha i unutra kuham suho rebarce za miris. Bas me ovo tmurno vrijeme nagnalo da to kuham. A sad u trudnoci bi samo kiselo zelje jela. Nista kiseil krastavci, samo kiselo zelje/kupus Cesto ga kuham, srecom da zivim u kuci s dobrom napom jer bi inace smrdila cijela zgrada. Dio vrecice sam pojela kao salatu. Samo na kiselo zelje sam stavila bucino ulje i žlicu bucinih sjemenki.... mmmmm to mi je međuobrok.

• AnnA
    04. Studeni 2019. 13:26

Ja danas pecem piletinu i gljive u pecnici. Stavila sam i tri manja krumpira al mislim da ce mm pojest vecinu krumpira. Uz to zelena salata

• AnnA
    04. Studeni 2019. 13:27

A za dorucak sam pojela pogacicu od zobenih koju sam jucer spekla. Sad samo moram svaku posebno zamrznut i onda ujutro kad mi se to jede bacim u mikrovalnu

• Stelle123
    04. Studeni 2019. 15:51

Jel itko jeo ili mjerio nakon kokica?

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    04. Studeni 2019. 16:02

Nope. Ja opet gricnula kaj ne smijem 🤪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    04. Studeni 2019. 18:08

Moja mama je pekla neki kao kvazi burek sa integralnim listovima za pite, lightnsir i naribala tikvica unutra. Vise ko bucnica, al meni je to bilo ok alternativa. 
    Zobene sam mislila da u kuhanom obliku 60 gr pise. Tako sam ja shvatila da mi sve pise u obliku spremnom za konzumaciju. Al ja i kuhanih pojedem manje meni je to bas zasitno jako. 
    Za kokice nisam mjerila, al moram priznat niti jela. 
    Joj ja danas sve fino po planu jela, secer ok i onda kokos pojedem onu torticu. I tek onda mozak upalio alarm. Grozna sam  i ljuta sam na sebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.