Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    03. Studeni 2019. 12:08

I ne čitaj te užase na netu, samo ti od toga može skočit šećer.. 

• Stelle123
    03. Studeni 2019. 12:20

Idem sad u utorak. Ne znam, mozda je bolje bit na terapiji pa si siguran da se nece dizat nego ovako. Ovo me izludjuje. Mozda bolje da nisam slusala ginekologa nego odradila taj jos jedan put izmedju, sad bi bila mirnija.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    03. Studeni 2019. 12:53

Si luda? Kakav inzulin na 6.5 nakon jela. 
    Ja vam jedem prilicno te crne cokse.i ne vidim zakaj ne obzirom da ima minimalno uh.takoder sam sad uzela i taj proteinski kruh i ujutro namazem maslac i dem sa stevijom iz konzuma i ne dize mi. Zgrijesim tu i tamo...jbga... ali ne ono sad se ubijem u necemu nego ono komadi  necega akk me bas trazi. Ioako mi je sve preslatko iskreno i ne pase mi. Vise su mi oci velike nego sto mogu pojesti. Budete vidle kad rodite i kad se kao gustate da cete sad pojest galon bajadera kad ono razocaranje...2 pojedes i bude ti prelose jer je preslatko... necu vam pricat crnjake stelle ... samo pozitivo!!! I da...pecem pitu od jogurta i vrhnja sa pirovim brasnom i minimalno secera. Bum javila stanje secera ali ne bi smjelo dizat u nebesa. I jedite ribu.meni riba i krumpir nis ne dignu a najedem se kak spada sto sa drugim jelima nije slucaj.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    03. Studeni 2019. 12:57

I meni recimo kombinacija zobene mlijeko pola jabuke i cimet...dakle sve po savrsenom ps u diglo secer... a komad jebene rolade nezdrave iz ducana krcate govnima mi nije diglo pa me to frustrira malo i nejasno mi je moram priznat

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    03. Studeni 2019. 13:50

A evo rucala sam kiseli kupus s molom. I nista drugo. A popodne cu napravit kompot od jabuka za uzinu. Za veceru sta ostane. Bice i do ovog vrimena, lako je upast u depresiju.

url=https://lilypie.com]

• thinkpink1
    03. Studeni 2019. 16:11

Evo i ja rucala rizi-bizi s bijelim mesom, i nemam se bas s cime pohvaliti. Iako je bila integralna riza, 1h nakon rucka 6,5, a 2h nakon rucka 6,7🙄 
    Ocito moram i rizu maknut iz jelovnika😔
    A jucer nakon krumpira s mesom mi bila super vrijednost

Nasty
    03. Studeni 2019. 16:19

Ma biž.. Treba se naviknut na ovu južinu, nije ni čudo što smo neraspoložene.. Gledam prognozu i svaki dan kiša, cijeli tjedan tamo do vikenda🤦‍♀️
    Thinkpink tebi onda kumpir više odgovara od riže.. Tako nekima kukuruz.. Meni najviše pasta diže.. 

Nasty
    03. Studeni 2019. 16:25

Ne vezano za temu.. Danas sam primjetila da su i turisti ošamućeni od ove južine😂 zamisli otputuješ negdje i dočeka te južina.. Ništa ti nije jasno, ni gdje si ni koliko ostaješ, čuješ glasove u glavi.. Na kraju kad se vratiš doma se ni ne sićaš se što si radio🤣🤣🤣

03. Studeni 2019. 16:27

Stelle i thinkpink pa secer vam ide do 6.7 nakon postenog obroka i tu uopce nema mjesta panici. Ajd da vam je 8.7 ili da nakon 4h izmjerite 6.7, to je onda problem. Probajte izmjeriti ukucanu koji nema secer 2h nakon jela gdje je jeo puno uh pa cete vidjet da je i njima oko 7 
    https://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravlje/pretrage/normalna-razina-secera-u-krvi-nakon-jela-granica-vrijednosti-i-mjerenje

• thinkpink1
    03. Studeni 2019. 16:36

Ja se drzim onog sto mi je dr.rekla jer se do sad pakazalo da je dobar dijagnosticar i da fakat zna, ima znanje i iskustvo... Ne bi se bas zezala, ako mogu utjecat i ne prepustat slucaju...
    Ne znam od kad je taj clanak, ali u njemu pise da je trudnicki guk uredan do 5,5. Ove vrijednosti nakon 2h isto nisu tocno napisane. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.