Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ajmeeeee!!!!! Čestitam!!!! Prekrasno, kakva lijepa vijest. Baš mi je neopisivo drago. Kod mene i dalje ništa i ja se sve nadam da ću ugledati tu drugu crticu za koji dan.
Sad tek vidim da si pitala jel da vjerujes testu. To si napravila popodne pa je moguće da je slabija koncentracija. Ponovi sutra ujutro s prvim urinom ali nema se tu šta. Meni je dr.prof. Šprem u Petrovoj rekla čim je na testu druga crtica to je trudnoća i da tu nema sumnje
Ja sam jutros napravila test i ništa se nije pokazalo. Danas je 9. dan od tablete. Muž mi govori da je prerano da tek par dana službeno kasni i da se opustim a ja se brinem šta je ako nije trudnoća....
Kako mislis nista?Ni jedna crtica?😨 Meni je prosli ciklus dosla 15 dana od zadnje tablete,ali ja sam fenomen kao sto vidimo😂😂 Ja cu danas poniviti test,rekla sam muzu da mi kupi pa kad dodje s posla cu gq ponoviti.Kad je tebi bila zadnja ?
Sortiraj odgovore
Najstariji