Duphastone u liječenju neplodnosti

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

suza4

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

light

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Ajmeeeee!!!!! Čestitam!!!! Prekrasno, kakva lijepa vijest. Baš mi je neopisivo drago. Kod mene i dalje ništa i ja se sve nadam da ću ugledati tu drugu crticu za koji dan.

light

Prijavi adminu

Sad tek vidim da si pitala jel da vjerujes testu. To si napravila popodne pa je moguće da je slabija koncentracija. Ponovi sutra ujutro s prvim urinom ali nema se tu šta. Meni je dr.prof. Šprem u Petrovoj rekla čim je na testu druga crtica to je trudnoća i da tu nema sumnje

suza4

Prijavi adminu

Pa hvala.Ponovit cu u ponedjeljak.
    Ja se nadam da ces i ti ugledati crticu sto prijeeeee😁😁

suza4

Prijavi adminu

suza4

Pa hvala.Ponovit cu u ponedjeljak.
    Ja se nadam da ces i ti ugledati crticu sto prijeeeee😁😁

I ajd sad beta bila 3.2valjda  je bilo prerano.Izgleda da sam ostala trudna kad sam trebala dobit.kasna ovulacija...zadnja mi bila 10.1

light

Prijavi adminu

To je to što sam ti bila napisala. Kasnija ovulacija a time i kasnija implantacija. Sigurno će te poslati da ponoviš betu pa će se i na njoj vidjeti

suza4

Prijavi adminu

light

To je to što sam ti bila napisala. Kasnija ovulacija a time i kasnija implantacija. Sigurno će te poslati da ponoviš betu pa će se i na njoj vidjeti

U utorak sam narucena pa cu vidjeti.Uglavnom javit cu.A i ti javi ako kod tebe bude novosti😀

light

Prijavi adminu

Naravno, šta god bude javim :)

light

Prijavi adminu

Ja sam jutros napravila test i ništa se nije pokazalo. Danas je 9. dan od tablete. Muž mi govori da je prerano da tek par dana službeno kasni i da se opustim a ja se brinem šta je ako nije trudnoća....

suza4

Prijavi adminu

Kako mislis nista?Ni jedna crtica?😨
    Meni je prosli ciklus dosla 15 dana od zadnje tablete,ali ja sam fenomen kao sto vidimo😂😂
    Ja cu danas poniviti test,rekla sam muzu da mi kupi pa kad dodje s posla cu gq ponoviti.Kad je tebi bila zadnja ?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.