Kad sam bila trudna s blighted ovum meni nisu mogli odredit kad je bilo začeće em što je kasnila em što je beta bila jako visoka a ploda nigdje. Strpi se još malo, ja se nekako ipak nadam da si trudna samo da je možda bila kasna implantacija. Bilo je cura s nekoliko megativnih testova da bi se kasnije tek pokazala trudnoća
Kad sam bila trudna s blighted ovum meni nisu mogli odredit kad je bilo začeće em što je kasnila em što je beta bila jako visoka a ploda nigdje. Strpi se još malo, ja se nekako ipawKad sam bila trudna s blighted ovum meni nisu mogli odredit kad je bilo začeće em što je kasnila em što je beta bila jako visoka a ploda nigdje. Strpi se još malo, ja se nekako ipak nadam da si trudna samo da je možda bila kasna implantacija. Bilo je cura s nekoliko megativnih testova da bi se kasnije tek pokazala trudnoćak nadam da si trudna samo da je možda bila kasna implantacija. Bilo je cura s nekoliko megativnih testova da bi se kasnije tek pokazala trudnoća
Nemam pojma ako ne dobijem do ponedjeljka napravit cu test pa cemo vidjeti
Meni je danas 6 dan od zadnje tablete. Inaće bi dobila 4 dan i prije nego bi dobila bilo je onak sukrvice kad sam išla na wc. Ovaj put ništa, stalno idem na wc jer osjecam kao da nešto klizi dolje a ništa. I dalje bjelkasti iscjedak i bolne grudi i leđa. Baš sam nestrpljiva. Muž mi govori vrijeme će pokazati a ja samo o tome razmišljam
Meni je danas 6 dan od zadnje tablete. Inaće bi dobila 4 dan i prije nego bi dobila bilo je onak sukrvice kad sam išla na wc. Ovaj put ništa, stalno idem na wc jer osjecam kao da nešto klizi dolje a ništa. I dalje bjelkasti iscjedak i bolne grudi i leđa. Baš sam nestrpljiva. Muž mi govori vrijeme će pokazati a ja samo o tome razmišljam
Ja cu danas napraviti testt,cisto da smirim mozak i onda cekat da dodje
Ja cu danas napraviti testt,cisto da smirim mozak i onda cekat da dodje
Tako i ja osjecam ko da mi nesto curi a nema nista😨
Sortiraj odgovore
Najstariji