Mi smo poceli s kasicama sa 6 mj. I 3 dana. Skuzila sam da otkad papa kasice puno bolje po danu spava I manje je nervozan. Od nekih 5 mj. do kad smo poceli s kasicama jako je lose po danu spavao, bio je dosta nemiran I neispavan. Ne znam ako je to do kasica, jer su od njih sitiji ili do zubica. I sad ga svrbe desni ali puno bolje spava po danu. Jedno pitanje, kad ste poceli s kasicama koje sadrze zitarice, s koliko mjeseci, znam da sadrze gluten pa ne znam od kad ih je ok pocet davati. Negdje sam vidila od 6 mjeseci pa na dalje, ali sam malo skepticna zbog glutena mu ih jos pocet davati? Sad ima 6 ipo mjeseci I pojede cijelu kasicu, sve prihvaca iz prve bez problema. Trenutno ima jedan obrok kasice na dan, drugi jutarnji.
14.06.2014. L ♥
Cure imam jedno pitanje....moj bebac ima 2mj.i na aptamilu smo...e sad on jede svaka 4 sata 200ml a nekad i vise.pitala sam ped. Sta da radim jer me bilo strah davat mu tolko papati medutim ona mi rekla slobodno mu dajajte kolko hoce.od ad se ne zasiti cesto trazi jos....zanima me da li se moze u ad stavit ta hippova riza iili nesto da ga zasiti?i da li je neko imao takvih iskustva?
Lusilu
Ovako, malena ima 7 i pol mjeseci.. Jos uvijek imamo jedan obrok i to rucak, ostalo nam je mlijeko.. Papa jabuku, krušku, sljivu, mrkvu, bananu, brokulu, krumpir, batat, palentu, rizine pahuljice, pocela sam joj pomalo i mesa davati ali vise ne znam sto da joj kombiniram s cim da joj nije sto bi se reklo svaki dan isto.. Imate kakve prijedloge?
Ej,cure i ja imam pitanje.mi smo poceli s dohranom negdje s 5 mjeseci..trenutno mu dajem jedan obrok..sad pricam s jednom kolegicom,drugom i sve redom daju 2,3 pa i 4 obroka.mi smo ostatak na cici..prosli smo 6 mjeseci i nisam pametna dal da mu dam jos koji obrok?kupila sam od milupe griz koji se slaze samo s vodom pa da mu dam to za drugi obrok?chocolade evo prijedloga:mrkvica s cvijetacom,krumpir s tikvom,imas gotove kasice od hippa koje se slazu samo s vodom na bazi zitarica i voca,moj obozava palentu s jabukom,marelicu s bananom,rizine pahuljice pa dodam malo vocne kasice, pastrnjak s mrkvicom i rizom,eto..nadam se da sam malo pomogla
Cure moje trebam savjet. Danas smo bile na cijepljenju i siatematakom pregledu te sam pričala s doktoricom o dohrani. Naime ja se cijelo vrijeme izdajam i dajem joj na bočicu ali mi se mlijeko drastično smanjilo i fali nam evo već tjedan dana jedan obrok dnevno. Doktorica je predložila da joj pokušam taj jedan obrok zamijeniti kašicama umjesto da sad petljamo sa ad. Beba je sad 4 i pol mj.i nekako mi se čini rano za krutu hranu,probala sam joj dati malo jabuke i super je prihvatila. Što vi mislite,jel rano još?
Boba
Sortiraj odgovore
Najstariji