Ne znam vec ni sama.ako je faza predugo traje..vec sam ga probala prevariti da mu dam zlicicu dvije vocne kasice pa onda povrtnu..i tak u krug..ali on uredno to pljune ili se pocne nadimati kao da ce povracati..vele bake daj mu jesti kaj mu je fino...a meni bas nejde da jede samo voce,mlijecne kasice,baby kekse i slicne finote..
Mi smo polako počeli sa kašicama i za sad je moj dječak jako brzo sve prihvatio i veseli se kad vidi da idemo pravac kuhinje. Već nam je to postao ritual i zna da mu spremam obrok. Eh sad, čitala sam već svašta o uvođenju ovih i onih namirnica i nije mi to neka nepoznanica, pogotovo sad dok još isprobava okuse i cicka je do daljnjega glavna, ali imamo jedan drugi problem. Mome se K voda nikako ne dopada. Flašica nije opcija jer nju nikako neće, a na žličicu mu jedva uspijem malo nešto ugurati, ali imam osjećaj da sve ispljune i samo ispere usta. Pretpostavljam da još uvijek dovoljno vode dobiva kroz mlijeko, ali opet, nije ni to trajno rješenje. Ima li tko kakav savijet?
I da, što se tiče stolice... Koliko se tolerira izostanak stolice kad se krene sa dohranom? Još uvijek mu je redovna, ali da znam ako se slučajno dogodi...
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija, ako nisi zadovoljna koliko unosi vode, onda mu razrijedi kašicu, tako će definitivno dobiti više tekućine, a cica još pa i tu dobiva kroz mlijeko. Ako ste tek počeli s kašicama, nije to puno obroka da bi on sad trebao imati stolicu iza svakog obroka, to je još malo, ali ako si zabrinuta, znaš onaj provjereni recept od kojeg ideš i ti i on!
Sortiraj odgovore
Najstariji