Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    31. Siječanj 2015. 08:12

Izdojila sam se misleci fa ce rade pspat ak mirisi po mlijeku

medsr
    31. Siječanj 2015. 08:12

medsr

Izdojila sam se misleci fa ce rade pspat ak mirisi po mlijeku

Ali nista..nece pa nece..

medsr
    31. Siječanj 2015. 09:01

Ne znam vec ni sama.ako je faza predugo traje..vec sam ga probala prevariti da mu dam zlicicu dvije vocne kasice pa onda povrtnu..i tak u krug..ali on uredno to pljune ili se pocne nadimati kao da ce povracati..vele bake daj mu jesti kaj mu je fino...a meni bas nejde da jede samo voce,mlijecne kasice,baby kekse i slicne finote..

LuKi5
    31. Siječanj 2015. 09:06

medsr

Ne znam vec ni sama.ako je faza predugo traje..vec sam ga probala prevariti da mu dam zlicicu dvije vocne kasice pa onda povrtnu..i tak u krug..ali on uredno to pljune ili se pocne nadimati kao da ce povracati..vele bake daj mu jesti kaj mu je fino…a meni bas nejde da jede samo voce,mlijecne kasice,baby kekse i slicne finote..

Jesu mu probala pomijesat malo s necim sto voli, pa postepeno povecavat kolicinu onoga sto ne ce jede?

14.06.2014. L ♥

MarijaŠ
    02. Veljača 2015. 18:37

Mi smo polako počeli sa kašicama i za sad je moj dječak jako brzo sve prihvatio i veseli se kad vidi da idemo pravac kuhinje. Već nam je to postao ritual i zna da mu spremam obrok. Eh sad, čitala sam već svašta o uvođenju ovih i onih namirnica i nije mi to neka nepoznanica, pogotovo sad dok još isprobava okuse i cicka je do daljnjega glavna, ali imamo jedan drugi problem. Mome se K voda nikako ne dopada. Flašica nije opcija jer nju nikako neće, a na žličicu mu jedva uspijem malo nešto ugurati, ali imam osjećaj da sve ispljune i samo ispere usta. Pretpostavljam da još uvijek dovoljno vode dobiva kroz mlijeko, ali opet, nije ni to trajno rješenje. Ima li tko kakav savijet?
    I da, što se tiče stolice... Koliko se tolerira izostanak stolice kad se krene sa dohranom? Još uvijek mu je redovna, ali da znam ako se slučajno dogodi...

medsr
    02. Veljača 2015. 19:04

MarijaŠ

Mi smo polako počeli sa kašicama i za sad je moj dječak jako brzo sve prihvatio i veseli se kad vidi da idemo pravac kuhinje. Već nam je to postao ritual i zna da mu spremam obrok. Eh sad, čitala sam već svašta o uvođenju ovih i onih namirnica i nije mi to neka nepoznanica, pogotovo sad dok još isprobava okuse i cicka je do daljnjega glavna, ali imamo jedan drugi problem. Mome se K voda nikako ne dopada. Flašica nije opcija jer nju nikako neće, a na žličicu mu jedva uspijem malo nešto ugurati, ali imam osjećaj da sve ispljune i samo ispere usta. Pretpostavljam da još uvijek dovoljno vode dobiva kroz mlijeko, ali opet, nije ni to trajno rješenje. Ima li tko kakav savijet?
    I da, što se tiče stolice… Koliko se tolerira izostanak stolice kad se krene sa dohranom? Još uvijek mu je redovna, ali da znam ako se slučajno dogodi…

Dovoljno je 2-3 zlicice vode dnevno.i moj vecinu ispljune pa sam probala s cajevima i sokovima i isto je..to nisu velike kolicine hrane i dovoljno tekucine ocito dobiju dojenjem..negdje sam procitala da je dovoljno 20-ak ml dnevno..sto se tice stolice ona ce postati rijeda kad kolicine hrane postanu znacajnije..npr..mi sad dajemo dva obroka i ima jednu do dvije stolice dnevno..jedino kad mu dam mrkvu ili bananu taj dan zna stolica izostati..

Tina0208
    03. Veljača 2015. 09:38

MarijaŠ

I da, što se tiče stolice… Koliko se tolerira izostanak stolice kad se krene sa dohranom? Još uvijek mu je redovna, ali da znam ako se slučajno dogodi…

sa cime si pocela?? moras pazit na to da mu ne dades par dana za redom dohranu koja zatvara..
    sto se vode tice..mozda bi ti bolje prihvatio one sokice hippove..mogu se i razrijedit s vodom..

Laura 21.08.2014 :-*

Krešimir 19.08.2014. <3

renata6
    02. Veljača 2015. 19:02

Marija, ako nisi zadovoljna koliko unosi vode, onda mu razrijedi kašicu, tako će definitivno dobiti više tekućine, a cica još pa i tu dobiva kroz mlijeko. Ako ste tek počeli s kašicama, nije to puno obroka da bi on sad trebao imati stolicu iza svakog obroka, to je još malo, ali ako si zabrinuta, znaš onaj provjereni recept od kojeg ideš i ti i on!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani