Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    03. Veljača 2015. 09:59

Mi L-u dajemo vodu I sa 7 mj. smo mu prvi put dali caj, kamilicu, kad je imao virozu. Sokice mu ne zelim davati. Kad bude sam trazio onda cu mu dati, ali prije ne. I to doma naprevljeno, iscjedeno voce, od ovih kupovnih ne zelim mu nista davati. Meni je puno bolji secer od kad ne konzumiram slatko, a upozorili su me bas na te sokove da ih izbjegavam bez obzira sto na njima pise da su 100%...ne znam kakvi su sokici za bebe, prihvaca odlicno vodu I caj pa mi nema smisla mijenjat mu to  :)

14.06.2014. L ♥

DarijaZ
    03. Veljača 2015. 10:26

Okej, znaci kad poklopa prvi pravi obrok kasice onda tek voda ...
    Hvala! 

MarijaŠ
    03. Veljača 2015. 15:09

Darija, moj s K isto tako ponašao, ponudila sam mu pomalo, bas sa navršenih 5 mjeseci i evo, stvarno mu super ide.
    Sama nisam pobornik sokova, ne pijem ih ni ja bas, pa nisam ni za to da ga vec sad nudim bebi, radije bih da se navikne na vodu...tako da cu pokušati na tome ustrajati.
    Tina, pročitala sam bas dosta literature oko dohrane, i bas pazim da nema nekih namirnica da ga skroz zatvaraju.

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    04. Veljača 2015. 21:03

Mame, nakon koliko ste uvele drugi obrok dohrane? I da li je bio u vidu doručka ili večere? 
    Malo se educiram još uvijek, pa da čujem iskustva iz prve ruke 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.