Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    03. Veljača 2015. 09:59

Mi L-u dajemo vodu I sa 7 mj. smo mu prvi put dali caj, kamilicu, kad je imao virozu. Sokice mu ne zelim davati. Kad bude sam trazio onda cu mu dati, ali prije ne. I to doma naprevljeno, iscjedeno voce, od ovih kupovnih ne zelim mu nista davati. Meni je puno bolji secer od kad ne konzumiram slatko, a upozorili su me bas na te sokove da ih izbjegavam bez obzira sto na njima pise da su 100%...ne znam kakvi su sokici za bebe, prihvaca odlicno vodu I caj pa mi nema smisla mijenjat mu to  :)

mmama2
    03. Veljača 2015. 10:04

LuKi

Mi L-u dajemo vodu I sa 7 mj. smo mu prvi put dali caj, kamilicu, kad je imao virozu. Sokice mu ne zelim davati. Kad bude sam trazio onda cu mu dati, ali prije ne. I to doma naprevljeno, iscjedeno voce, od ovih kupovnih ne zelim mu nista davati. Meni je puno bolji secer od kad ne konzumiram slatko, a upozorili su me bas na te sokove da ih izbjegavam bez obzira sto na njima pise da su 100%…ne znam kakvi su sokici za bebe, prihvaca odlicno vodu I caj pa mi nema smisla mijenjat mu to  :)

slažem se.. vidim po svom p koji nikad nije dobio kupovni sokić kao beba sad kada kuži okolo kaj drugi piju samo žica i naravno da mu udovoljim, ali rijetko, jer i ovako dobiva slatkoga i previše.. uvijek sam za zdraviju opciju i rađe bi kupila kilu dvije voća ili koliko treba pa domaće radila, kaj uostalom i napravim sa vremena na vrijeme bez šećera i aditiva, konzervansa i ko zna sve čega ne

url=https://lilypie.com]

14.06.2014. L ♥

DarijaZ
    03. Veljača 2015. 10:26

Okej, znaci kad poklopa prvi pravi obrok kasice onda tek voda ...
    Hvala! 

MarijaŠ
    03. Veljača 2015. 15:09

Darija, moj s K isto tako ponašao, ponudila sam mu pomalo, bas sa navršenih 5 mjeseci i evo, stvarno mu super ide.
    Sama nisam pobornik sokova, ne pijem ih ni ja bas, pa nisam ni za to da ga vec sad nudim bebi, radije bih da se navikne na vodu...tako da cu pokušati na tome ustrajati.
    Tina, pročitala sam bas dosta literature oko dohrane, i bas pazim da nema nekih namirnica da ga skroz zatvaraju.

Tina0208
    03. Veljača 2015. 16:26

MarijaŠ

Darija, moj s K isto tako ponašao, ponudila sam mu pomalo, bas sa navršenih 5 mjeseci i evo, stvarno mu super ide.
    Sama nisam pobornik sokova, ne pijem ih ni ja bas, pa nisam ni za to da ga vec sad nudim bebi, radije bih da se navikne na vodu…tako da cu pokušati na tome ustrajati.
    Tina, pročitala sam bas dosta literature oko dohrane, i bas pazim da nema nekih namirnica da ga skroz zatvaraju.

a onda sve super.. 

Laura 21.08.2014 :-*

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    04. Veljača 2015. 21:03

Mame, nakon koliko ste uvele drugi obrok dohrane? I da li je bio u vidu doručka ili večere? 
    Malo se educiram još uvijek, pa da čujem iskustva iz prve ruke 

mmama2
    04. Veljača 2015. 21:07

MarijaŠ

Mame, nakon koliko ste uvele drugi obrok dohrane? I da li je bio u vidu doručka ili večere? 

kada u potpunosti prihvati prvi obrok, koji je zamjena za jedno dojenje ili ad..

url=https://lilypie.com]

medsr
    04. Veljača 2015. 21:32

MarijaŠ

Ja sam pocela s dogranom oko 5-og mjeseca zivota i taj obrok nam je bio oko 11-12h.(vecino vocebi zitarice).sad sam nakon skoro 2 mjeseca uvela drugi..vecernji...ja sam odlucila da to bude mlijecni(griz,pahuljice,sir,puding)..treci cemo za mjesec danaonda cemo ovaj s 11h prebaciti na 9-10 i uvest cemo popodnevni(povrce,meso)..tako sam odlucila da mu ne preopteretim probavu.

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani