Ma da, tek smo krenuli, pa sam i ja na oprezu dosta, po cijele dane je jadno dijete pod mojim povećalom.
Renata, već sam razmišljala o toj fori da mu ubacim vodu u kašicu, ali me nešto drugo pati. Znaš ono kad mi jedemo pa ti traži vodu da popiješ iza obroka jel? Stalno mislim da tako njemu treba. Ok, svaki put on malo još posiki jer smo daleko od toga da kašica bude cijeli obrok al svejedno...
Mesdr, moj je inače u zadnjih 2-3 mjeseca imao 1 stolicu dnevno, maksimalno 2, i sad je još uvijek tako.. Ali mu je znala i izostati po par dana, pa me sad malo strah. Jaoj, ovo je teže od dojenja
Krešimir 19.08.2014. <3
Moj ima uskoro 7mj i papa sve što mu spremim,nema kod njega odbijanja,naravno na prvu žličicu se namršti ako je nešto novo ali nastavi dalje papati.Još uvijek se budi navečer za bocu mlijeka.A nema šanse da ga mogu zavarati sa čajem ili sokićem, nedaj bože vodom,vodu nikako neće pa onda ni ne forsiram bolje da išta popije nego ništa jer je na ad mlijeku. Primjetila sam da mi zadnjih večeri baš nekako loše spava,stalno se budi,pa neznam što vi mislite dali je to možda do zubića,zadnjih mjesec jako puno slini i sve trpa usta i obe šake i moju ruku ma baš svašta,a još nema tog zubića nigdi?
Jel 5 mjeseci rano da se krene s dohranom ?
Ja sam si kao zacrtala da cemo kenuti sa dohranom kad napuni 6 mjeseci, ali vidim da nas jako zainteresirano gleda dok jedem....probala sam mu dati malo banane dok sam ja jela, na prst, pojeo je....dala sam mu da cucla kaki dok sam ga ja jela, jako mu se svodjelo , uzrujavao se dok sam mu uzela krisku iz ruke..
Sve mi se cini da j vrijeme da nekak lagano pocnemo,jel?
mi smo dohranu počeli pa stopirali, izbile mu jedinice dole odjednom idu i dvojke odmah za njima.. sokiće ne bi osobno nikad davala tako rano da se naviknu na slatko pa poslije bude za.ebancije sa vodom i općenito slatkim.. radje čaj neki.. mi vodu pijemo ko veliki, paše mu jako baš zbog zubića čini mi se jer ga hladi..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji