Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    03. Kolovoz 2015. 16:31

Ma kakva 4 mj.moja je imala ideju da krenemo s 5,ali ja sam čekala punih 6 i prekrasno nam ide,prezadovoljna sam kako lijepo jede.Inače,tople preporuke za knjigu Hane Ivankov Kašice
    puna je recepata,kombinacija namirnica,zašto nešto da,zašto ne,kada što,alergije i sl.

Nalah
    03. Kolovoz 2015. 16:31

Ma kakva 4 mj.moja je imala ideju da krenemo s 5,ali ja sam čekala punih 6 i prekrasno nam ide,prezadovoljna sam kako lijepo jede.Inače,tople preporuke za knjigu Hane Ivankov Kašice
    puna je recepata,kombinacija namirnica,zašto nešto da,zašto ne,kada što,alergije i sl.

Bljubica
    03. Kolovoz 2015. 17:54

mi smo na bočici i krenili smo s 5mj.

Jojo5
    03. Kolovoz 2015. 21:42

mi smo krenuli i prije 5 tog mjeseca, danas jede sve, niti jednu namirnicu ili kombinaciju nije izbacio. sve mu je super. Ali ipak se držim nekih 150 max 200 ml da pojede po obroku, da ne pretjeram. Za početak može još tražiti mlijeka iskreno ne znam kako je s bočicom ali moj je uvijek još malo cicao poslije doručka i ručka e onda sam krenula raditi pa nema mlijeka i ne fali mu inače se te navike valjda nikada ne bi riješili
    E neki dan mi pedijatrica govori da mu uvedem 4 ti obrok?? malo mi je to previše, iskreno poslje posjeta njoj uvela sam mu tek treći obrok ništa mu nije ni do tada falilo. Sada ima doručak, ručak i večeru krutu hranu.
    Kaj nije malo previše 4 obroka, sudeći po njemu ne treba mu a i kada da mu dam 4 ti obrok to mi je nekak čudno.??

Dea23
    03. Kolovoz 2015. 21:46

Ja sam počela s 4 mj i isto mi nije žao. Sad ima 7 mj i ujutro bočicu, onda voće ili voće sa žitaricama. povrće za ručak, žitno- mliječnu navečer i bočica prije spavanja. Isto nikad ništa nije odbila.

Jojo5
    03. Kolovoz 2015. 21:46

još jedno pitanje... slušam od tih svih stručnjaka da bi beba trebala popiti dnevno min. 500 ml mlijeka do kraja prve godine života, kada bi on to trebao popiti pola litre mlijeka? Ako beba u njegovoj dobi ima 5 obroka npr. 3 od toga su kruta neka bude jedan gdje mu daš mliječni obrok to ti je cca 100 ml jogurta sira ili slično a gdje on to iz mene izcica čovječe još 400 ml?
    bebe na bočici piju cca 210 ml ujutro i navečer i to je sveukupno jedva pola litre mlijeka? ono stvarno sad se brinem koliko na kraju mlijeka to moje čudo popije i treba???
    svaki odgovor dobrodošao :*

Dea23
    03. Kolovoz 2015. 21:49

Moja pije 250 ml ujutro i 250 navečer i plus ta mliječno-žitna kašica. Ne znam sad kak je sa sisanjem. valjda si isisa dosta 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.