pozdrav mamice, samo da prijavim da nam ide super s dohranom, dječak sve papa ko veliki!
kombiniramo tikvicu, mrkvicu, krumpir i blitvicu - sve šta imamo domaće, a ponekad tome dodamo i amaranth. Prije 3 dana smo uveli i kašicu od jabuke za doručak, smaže cijelu od 190g!
ALI bez obzira koliko količinski pojede (jučer sam mu miksala u blenderu pa sam vidila da je ima 300ml) još uvijek mu ne mijenja obrok, nego samo odgodi bočicu recimo za uru-uru ipo. to normalno tako ili?
Tako je i moja u početku. Probaj staviti žlicu nekih žitarica u kašicu da je malo "podebljaš". Samo voće je prazno. Ili kombinaciju voća.

mamice, jel to vi sve prije 6 mjeseci krećete s dohranom? Mi smo bili kod pedice s 4 mj i 3 tjedna i rekla je ni slučajno dohrana prije 6 mjeseci. Sad idući put idemo kad bude 6 mj i 3 tjedna. Nisam sad pametna kad da počnem.
mamice, jel to vi sve prije 6 mjeseci krećete s dohranom? Mi smo bili kod pedice s 4 mj i 3 tjedna i rekla je ni slučajno dohrana prije 6 mjeseci. Sad idući put idemo kad bude 6 mj i 3 tjedna. Nisam sad pametna kad da počnem.
mi smo krenuli sa 6 i pol, gotovo sa 7, ako je na ciki samo što kasnije to bolje

url=https://lilypie.com]
ako dijete lijepo napreduje, nema potrebe žuriti i krenuti s dohranom, do šest mjeseci lijepo sazrije probavi sustav i može se krenuti s ostalim namirnicama osim mlijeka. Tako da samo polako, dati će ti do znanja kad treba krenutiMi smo krenuli tek sa punih sedam, i evo nismo kasnili!
Ma kakva 4 mj.moja je imala ideju da krenemo s 5,ali ja sam čekala punih 6 i prekrasno nam ide,prezadovoljna sam kako lijepo jede.Inače,tople preporuke za knjigu Hane Ivankov Kašice
puna je recepata,kombinacija namirnica,zašto nešto da,zašto ne,kada što,alergije i sl.
Ma kakva 4 mj.moja je imala ideju da krenemo s 5,ali ja sam čekala punih 6 i prekrasno nam ide,prezadovoljna sam kako lijepo jede.Inače,tople preporuke za knjigu Hane Ivankov Kašice
puna je recepata,kombinacija namirnica,zašto nešto da,zašto ne,kada što,alergije i sl.
mi smo krenuli i prije 5 tog mjeseca, danas jede sve, niti jednu namirnicu ili kombinaciju nije izbacio. sve mu je super. Ali ipak se držim nekih 150 max 200 ml da pojede po obroku, da ne pretjeram. Za početak može još tražiti mlijeka iskreno ne znam kako je s bočicom ali moj je uvijek još malo cicao poslije doručka i ručka e onda sam krenula raditi pa nema mlijeka i ne fali mu inače se te navike valjda nikada ne bi riješili
E neki dan mi pedijatrica govori da mu uvedem 4 ti obrok?? malo mi je to previše, iskreno poslje posjeta njoj uvela sam mu tek treći obrok ništa mu nije ni do tada falilo. Sada ima doručak, ručak i večeru krutu hranu.
Kaj nije malo previše 4 obroka, sudeći po njemu ne treba mu a i kada da mu dam 4 ti obrok to mi je nekak čudno.??
Ja sam počela s 4 mj i isto mi nije žao. Sad ima 7 mj i ujutro bočicu, onda voće ili voće sa žitaricama. povrće za ručak, žitno- mliječnu navečer i bočica prije spavanja. Isto nikad ništa nije odbila.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji