Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    25. Svibanj 2015. 16:19

Curke ima grupa na fejsu Beba vođa dohrane. Ja sam se upravo učlanila, nisam još stigla proučiti, ali ono što sam na blic vidjela mi se sviđa!
    www.facebook.com/groups/bebavodadohrane/

Jojo5
    25. Svibanj 2015. 17:24

mamma već si i sama sto puta rekla da treba slušati dijete. Moj bi mi žlicu iz usta uzeo dok jedem, ujutro se skrivam ako jedem jogurt žlicom odmah se uznemiri :D ponekada bi pojeo i moje i svoje , toliko da mu ograničavam količinu kašice na tih otpr 100 ml jer bi taj jeo i jeo a ima dana kada neće zinuti i samo prska kašicu . ne treba siliti ako ne prihvaća, bude sutra ili za par dana .
    Najgore mi je kada mi dođe svekrva pa malom se ne jede a ona piškote slatke krene mrviti , griz sa šećerom i mlijekom kao da ga zavara, onda ja bacam a ona psuje i mene i sisu a svaka mama poznaje svoje dijete i zna što mu je danas jel zub , vrijeme ili ima izbirljivo dijete s kojim treba drugačiji pristup.

Lyllyx
    29. Svibanj 2015. 14:11

Bok!
    Imam jedno pitanja, ali hitno…
    Poprilicno glupo, ali eto…
    moje dijete odbija sve, osim sise…
    Meni je vec lagano tlaka od toga…
    Sad ce uskoro 8 mjeseci…
    Pokusavala sam sa slatkim, sa slanim, ja nakuhavala, kupovala…
    Nista osim sladoleda…
    Ako imate kakve prijedloge, rado cu ih probati, a pitanje je slijedece…
    Jedino sto ce malo pojesti je kuhana piletina (juhica bez dodavanja zacina), u blenderu sa malo maslinovog ulja.
    Buduci da kolicina koju on pojede je ravna jednoj cajnoj zlicici, molim Vas, kako da "skladistim" ostatak, te koliko dugo mu smijem davati tu kasicu, da ne moram svaki dan kuhati ili ipak moram svaki dan kuhati?
    :(

Bori
    31. Svibanj 2015. 08:50

Pitanje...smijem li Karlu (6 mj) dati trešnje? Imamo prekrasne domaće trešnje i nekako mi je žao da ih ne jede. I da...jučer sam mu dala špinat s malo krompira i maslinovog ulja. Užas, neće ni blizu i gušit se počeo. Je li moguće da mu je bilo presuho ili?

Jojo5
    31. Svibanj 2015. 12:16

Meni je pedijatrica rekla još s 5 mj da mu dam trešnje, jučer ih je cuclio . jedva sam našla nešpricane domaće iz vrta. 
    Ja sam svom dala jesti malo blitve i malo krumpira neki dan ali full vodenasto, bio je sretan s tim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.