Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    09. Lipanj 2015. 15:58

jojo...ko tutlum sam s tom dohranom hahahaha,slučajno sam naletila na te pahuljice,onda bi te trebale biti ok...sad imam osjećaj kao pred dojenje- da nemam pojma kaj radim,čekam 23.onda će 6 mj.pa ćemo početi s povrćem

Nalah
    09. Lipanj 2015. 15:58

jojo...ko tutlum sam s tom dohranom hahahaha,slučajno sam naletila na te pahuljice,onda bi te trebale biti ok...sad imam osjećaj kao pred dojenje- da nemam pojma kaj radim,čekam 23.onda će 6 mj.pa ćemo početi s povrćem

Belle2
    09. Lipanj 2015. 21:25

Hvala na savjetima 🍉🍇🍒

Belle2
    10. Lipanj 2015. 13:21

Kad radite kašice kako znate koliko vam je "ispalo" i koliko je onda beba pojela?dal postoje neke posebne zdjelice ili case..nemam pojma?...I koliko beba treba pojesti da se smatra obrokom..opet ja sa milijun pitanja😂😂😂

MAMA X2
    10. Lipanj 2015. 14:01

I ja imam problema s dohranom ped je rekla da mu sve gnjecim vilicom al on tak nece jest pljuje van i koda se guti kad izmiksam pojede al ovako nema sanse kaj da radim

Jojo5
    11. Lipanj 2015. 23:19

Ja sam uzela u Mulleru neke male zdjelice, napunila vodom, presipala u bočicu i vidjela koliko ima mililitara tekućine :D
    Gledala sam neko predavanje pa kaže oko 100 - 150 ml bi trebala beba pojesti da se smatra obrokom. Svaka beba je drukčija kada vidiš da je sit nemoj mu gurati hranu nego odustani. pojesti će koliko mu treba
    MAMA PRVI PUT probaj mu na još sitniji ribež izribati, našla sam još sitniji od onog klasničnog ribeža a isto izgleda, kada su mu komadi bili preduguljasti nije htio jesti pogotovo jabuku ili krušku ostalo breskve, marelice još nekako ali ovo tvrđe ..nije bio sretan. Probaj s drugim ribežom da ne bude onako cjevasti komadi nego više pjenasta kašica s malim komadićima.Ja mu nisam nikada miksala možda mu treba vremena da se navikne

tena123
    11. Lipanj 2015. 23:51

ajme jo jo ja sam neki dan i proso miksala jer ga nije htjela samo kuhanog..
    inače smo počeli prije par dana s kašicama i prva je bila palenta, tikvica i proso sve je odlično prihvatila ali danas jabku neće... ma nema sanse, ne znam da sutra opet pokušam s jabukom ili da joj dam opet novu namirnicu...

Jojo5
    12. Lipanj 2015. 07:36

Jabuka zna biti dosta kisela , moj jabuku ne prihvaća baš samu , prije u kombinaciji s bilo kojim drugim voćem. Bananom, kruškom, breskvom ali samu jabuku mu ni ne dajem jer napravi facu i nije baš sretan.

Jojo5
    12. Lipanj 2015. 07:42

a da meni je super kombinacija palenta s jabukom, to mali voli i probava mu vrlo dobro radi od te kašice.

Belle2
    12. Lipanj 2015. 07:49

Jojo a kako radis palenta-jabuka? Jel svako posebno pa mijesas ili?i dal to moze sa 5 I pol mj?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.