Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    05. Lipanj 2015. 13:43

Cure,u ovoj knižici od babybonusa ima popust za Nestle Nestum žitne pahuljice riža-to dajete bebama ili neke druge?

Nalah
    05. Lipanj 2015. 13:43

Cure,u ovoj knižici od babybonusa ima popust za Nestle Nestum žitne pahuljice riža-to dajete bebama ili neke druge?

Jojo5
    08. Lipanj 2015. 23:18

stvarno hahaha idem postaviti pitanje dali vi dajete rižine pahuljice bebama i evo nalah me preduitrila kao da je znala :D 
    Dali ih mješate s voćem ili kako ih dajete?
    Danas sam kupila hipp rižine pahuljice i to meni smrdi,blago bi rekla da mi je odvratno i nisam htjela malom dati, valjda zato jer sam radila s AD om. Sutra bih mu to rado pomiješala u voćnu jutarnju kašicu da ju malo pojačam .

Rekla mi je sestrična da nestleove puno bolje miriše i da su njoj bolje, a da kao ima veze s tim ako ih radiš s mlijekom AD da budu kompatibilni s proizvođačem. Ako je AD Hipp onda pahuljice bi trebale biti isto. eto to je što znam :D

Belle2
    09. Lipanj 2015. 10:39

Cure moze pomoc?
    Danas bi krenula sa dohranom ( kuhana jabuka)...dal bebi prije jela dam ciku ili poslije...I jel treba uopce davat?da ga pustim da bude gladan? Mozda je glupo al nemam pojma...????i dal je pol jabuke dosta? ..ili previse??....I sa cime gnjecite voce ovako na pocetku? ...s obzirom da ga muce zubici, lice mu je bas na pristice ,dal je uopce ok da mu dam jabuku ili da jos pricekamo? 1000000 pitanja...🌺🌷🌸HELP...

Dea23
    09. Lipanj 2015. 11:44

Ja u večernju bočicu stavim žlicu rižinhih pahulja.

Belle2
    09. Lipanj 2015. 12:44

Ima 5 mj i 1 tjedan....onda da ne kuham jabuku? Sirova ili?

Jojo5
    09. Lipanj 2015. 15:08

Probaj mu dati ujutro jedno sat vremena poslije doručka npr ako je jeo u 7 onda oko 8, 8:30 mu skuhaš malo jabuke neka proba. tako možeš par dana a onda mu na sitni ribež da bude onako pjenasto daj svježe jabuke .
    Znači doručak cicanje, zajutrak neka bude malo voća i onda nakon sat vremena ako toliko izdrži daj mlijeko .
    Ja sam krenula s kuhanom jabukom i kruškom tako tjedan dana onda sam mu dala svježu jabuku, do tada se naviknuo na gutanje i žvakanje i novi okus.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.