Ja dajem Janu od početka i bočicu sam radila otpočetka na Jani niš nisam prokuhavala.
Koliko sam skužila počinje se banana,jabuka,kruška...zašto baš to voće?I šta ako mi se desi da mala baš sva tri odbija?
Ja nisam nista prokuhavala vodu. Nisam joj ni davala nego tek na pocetku dohrane a tad je vec bila velka i voda nam je ok. Nalah vele to voce jer je nekak najneutralnije i vecini pase. A sumnjam da ce ti bas odbit svo troje:) jedino je moju poteralo kakati kad bi jela krusku pa ju zato mijesam s bananom i tak. I neke bebe kao moja vise vole kiselije voce. Pa evo sad tamani borovnice i jabuku i tak
A kaj je s ovak nekakvim pireima,to je kupovni pire kao kupovna kašica?
www.fruchtbarewelt.de/de/Produkte/Bio-Fruchtpürees-
Ta pjena koja se pojavi kad kuhate meso i juhu je krv tako da ja to uvijek maknem!
Mi muku mucimo s povrcem..nece i nece, probala s tikvicom, korabom, blitvom i brokulom..nista od toga!
Batat isto nece, doduse probala sam onaj bijeli, probat ci i sa crvenim.. a mrkvu hoce samo ako je zakamufliram u jabuku! Voce obozava, zitarice isto pojede, ali povrce nece pa nece..zatvori usta, ako i uspijem nesto ugurat nece progutat, pljuje van! Ne znam da li dq isprobavam svaki dan ili da pustim koji tjedan pa onda probam.. jel joj ti nudis svejedno voce svaki dan?
Sortiraj odgovore
Najstariji