cure kad ste pocele bebama davati jogurt i to? moja ce sad 8 mjeseci pa bi mozda probala to joj dati i malo zakamuflirati voce kad ga tak rado ne jede. a inace spavanje nam je opet koma. budi se cesto, prdi, ope tju muci trbuh. vec sam luda i stalno razmisljam di grijesim. kaj krivo radim. bas sam jadna nekak....jucer sam joj dala malo krumpira i korabe. mislim si pa nemre joj od toga nist bit al eto ti vraga..inace je po danu sve pet.i vise nego zivahna
Drage mame
Moj mali miš ce ubrzo 5 mj I trebali bi poceti s dohranom...do sada je iskljucivo cicao I razmisljam da dohranu zapocnem sa zitaricam npr rizine pahuljice I moje mlijeko? Da li je netko to isprobao I kako to pripremiti?dal se nesto grije ili?mozda je malo glupo pitanje al kad nam je pedica preporucila da krenem s kuhanim mesom kuzite zasto Sam zbunjena😓
belle, neki pedijatri preporucuju kuhano meso. iako ni ja to ne kuzim...a jel ti bar rekao zasto takav pocetak dohrane?
Mi smo bili danas na pregledu i pedijatrica mi rekla da počnemo s povrćem,svaka namirnica tri dana i nek si slikam neku tabelu s njenog zida za dohranu na kojoj pišu 3 riječi za 5 mjesec...debil...budem našu temu još malo proučila i sutra zovem patronažnu ona se kuži u sve.Vi ste sve manje više počele s voćem,tak da me ovo buni
Mi smo bili danas na pregledu i pedijatrica mi rekla da počnemo s povrćem,svaka namirnica tri dana i nek si slikam neku tabelu s njenog zida za dohranu na kojoj pišu 3 riječi za 5 mjesec...debil...budem našu temu još malo proučila i sutra zovem patronažnu ona se kuži u sve.Vi ste sve manje više počele s voćem,tak da me ovo buni
Nalah,
Probaj sa malo kuhanog meseka I kap maslinovog uja I mozda za prilog fuži s tartufima😃😃😃😃hehehehe...tako bi ti moja pedica sigurno predlozila😄hehehe...
Sta sve nece danas izmislit...a kad pitas struku za savijet valjaju ovakve gluposti!...mi isto moramo poceti ubrzo a nemam pojma s cim😓🍕🍔🍟🍦🍓🍒🍏🍌🍆🍇🍋🍎🍑🍐
Ja sam počela s povrćem i super je prihvatila i općenito više voli povrće. Samo neće jest kad je full gladna. Tak da joj dam malo za međuobrok. Nekad pet nekad deset žlićica. Samo pazim kaj otvara kaj zatvara. Ne držim se baš onog tri dana jedna namirnica.
Mi nikako necemo povrce a ni voce koje mu kuham samo hipp gotovu kasicu s gustom jede i otvara usta kaj da radim
Sortiraj odgovore
Najstariji