skuham palentu na rijetko i naribam svježe jabuke unutra, više jabuke i žlicu palente . Možei to jesti s 5 mjeseci
Curke eto i mene na ovoj temi... sad očekujte milijun i osamsto pitanja hahahaha
Curka ovaj tjedan ima 5 i pol mjeseci, pedica nam je na zadnjoj kontroli/cijepljenju rekla da krenemo lagano s dohranom kad će imat pet i pol mjeseci i da krenemo s rižinim pahuljicama koje se miješaju s vodom i mojim mlijekom... e sad... pitanje... dal joj smijem na dati one rižine kekse (ono šta ko stiropor izgleda) zblendane i s mojim mlijekom pomiješane?? ili bolje ne....
jučer je otkrila bananu...dragi jeo i ona je tak gledala u nju pa joj je dao da proba (drugu naravno, ne onu koju je on balio hahah) i oduševljena je bila...fino ju cuclala... kad sam joj zgnječila nije htjela hahah
e sad još dva pitanja .- dal odmah s dohranom trebam uvest i vodu - ili da i dalje bude samo na cici - i kad joj smjem dati da proba vodu u kojoj ću recimo kuhati jabuku - i da..kad smo kod vode... dal se one jane junior iz bočice moraju prokuhavati ili ne?
i još jedno pitanje (a rekla sam gore dva hahah) šta ona smije sad sve jesti? vidjela sam da s 5 mj od voća smije kruške, jabuke i banane, sa 6.mj marelice, šljive, breskve, trešnje avokado
od povrća sa 6.mj mrkvu, krumpir i tikvice
a od žitarica s 5.rižu, kukuruzno brašno, krupicu, pahuljice i sa 6.mj pšenicu, ječam, zob, raženu krupicu
dal bi joj smjela dati trešnju sad recimo da proba - imam domaćih pa mi žao da prođu ako ih smije jesti....
pomagajte cure ova dohrana mi stvara milijun i osamsto pitanja u glavi
hvala ti :) danas je nakon jučerašnjeg susreta s bananom super kakala :D bez ikkvih problema.... znači mogu i tu vodicu od voća :D nekak ipak planiram više joj davat vode od sokova ali nek i to proba.... ja ću morat nekako il na žlicu il na čašu jer bočicu ne želi :D sad moram krenut recepte i za nju tražiti :D
hvala ti :) danas je nakon jučerašnjeg susreta s bananom super kakala :D bez ikkvih problema.... znači mogu i tu vodicu od voća :D nekak ipak planiram više joj davat vode od sokova ali nek i to proba.... ja ću morat nekako il na žlicu il na čašu jer bočicu ne želi :D sad moram krenut recepte i za nju tražiti :D
pozdrav mame! Mi smo krenuli s dohranom s 4 mjeseca,prvo s mrkvicom, onda jabukom, kruskom, brokulom itd. Sve je super prihvatio. Probali smo i hippove rizine pahuljice (s ad,jer ne mogu toliko izdojiti) ali njih nece,jedino s vocem. Sad imamo 7 mjeseci i decko jako voli papati sve,pogotovo povrce, sto god mu dajem od povrca obozava. :) zanima me kad bi mu mogla davati one dukatino krem sireve s vocem i kad smije jogurt papati? i kakav jogurt? Ovaj normalni koji mi odrasli jedemo ili?
eh da.. krad krenuti s uljima i kakvima? mislim, znam da joj nije neophodno al opet me zanima :D
Curke imam i ja jedno dva pitanja sutra punimo 7 mjeseci i poceli bi malo piletine papati pa neznan koji dio da mu skuham prsa il krilca ili ? I kako kuhate meseko i s cim ga dajete bebacima
Sortiraj odgovore
Najstariji