Ne treba odmah beba pojesti kašicu ali od 8 mj života pa nadalje vjerujem da bi beba trebala papati kao velika i zamijeniti mliječni obrok kašicom. Ne mogu se složiti da je to samo upoznavanje s okusima treba poneki vitamin skupa sa željezom i mineralima izvući iz toga obroka i shvatiti da je i to hrana koja utažuje glad.
U početku sam znala prokuhati voće sada nikako , ako je meni fino biti će i bebiju fino. Tako i je, najgore mi je vidjeti mamu kako hrani bebača brokulom iz hipp kašice i kao bebač neće jesti aj ti pojedi tu smrdljivu splačinu pa reci jel ti baš mmmm fino. Ono ženo skuhaj djetetu friško pa će jesti.
Ja sam odlučila da ću čekati do 6 mjeseci.Dobila sam dvije super knjige Kuharica za bebe i djecu i Vrtićka kuharica za mame i tate,ako nekom treba inspiracija,ima svašta
Ja više isto ne znam što sa mojim malenim... Uredno jede žitarice, voće, mliječno, ali povrće skoro pa nikako. Sad je veći širi spektar onoga što mu mogu ponuditi budući da je napunio 9 mjeseci, ali je on toliko uporan da mi dođe da mu pomiješam bananu u svako povrće Je li to samo faza (koja sad već dugo traje) ili sam ja negdje pogriješila pri uvođenju dohrane? (Započeli smo s mrkvom, korabom, tikvicom, pa kasnije jabuka, kruška...)
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji