Sve razmišljam da još pričekam,totalno mi je glupo i to hranjenje kad ne može ni sjediti
Dea,daj mi stavi link molim te za hranilicu,koja je cijen ai gdje ste kupili
Neki dan sam iskopala neku knjižicu od Hippa,u kojoj su tabele sa nazivom hrane npr. artikl br.400-povrće-mlada mrkvica s krumpirom,utjecaj na stolicu-bez dodatka soli...artikl.br 500-voće-banane s marelicom,nakon 4.mjeseca-utjecaj na stolicu-čini mekšom,obogaćeno vit.C...označeno je i koja hrana je bez glutena,koja je za alergije itd.
Znači točno za svaku papicu,čaj,desert ili kaj god u njihovom asortimanu pišu karakteristike,kako utječu na stolicu,da li sadrže gluten i jesu li pogodne za djecu sa alergijama.
Mislim da sam to dobila kad sam im kao trudnica poslala mail za uzorke,mislim da bi vam to dobro došlo,ima jedno 10 strana,zove se Hipp proizvodi
www.bebenova.eu/proizvodi/hranilice/hranilica-prima-pappa-zero-3-babydot-lilac.html
Evo mi smo je tu i uzeli jer ponedjeljkom je -10%. Najbolje ulaganje!
Hvala...super mi je taj dučančić,kod njih sam jedino našla ogradice bez dodatnih kerefeka od posteljine
nije potrebno da beba odmah prihvati dohranu, pogotovo ako je isključivo dojena.. nemojte forsirat, rađe pustite pa probajte za 2,3 dana opet ispočetka.. sve je bolje nego kupovne kašice.. neke majke ni ne počinju prije 7, 8 mj starosti sa dohranom.. bebi je i tako do 1 godine mlijeko glavni izvor svega potrebnoga za rast i razvoj a dohrana je tih cca 6 mj samo upoznavanje sa okusima
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji