Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    11. Veljača 2020. 13:44

I ja bi da sam ciste glave, al to nisam jos dozivila! Kaze meni muz pa jel se ti ikad opustis? Ja kazem ma kakvi, mozak uvik ide na bar 3 fronte.🤦‍♀️

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    11. Veljača 2020. 15:00

Evo me napokon se dokopala kreveta 🤣
    Nista jos, cerviks mi je 1-2cm skracen, mekan. Onako mi je babica sa prstima po njemu da potakne sluzni cep, trudove...kaze ako je upalilo da bi trebalo krenuti u roku 48sati,ako ne u petak opet na to ceprkanje noram doci. Inducirni mi je zakazan za 18.2.beba je dobro, ima dovoljno vode pa nema zurbe...eto sad se nadam da ce proraditi to ceprkanje 🤣
    Psiha ok za sada!
    Bravo lola za normabel! 

• lola777
    11. Veljača 2020. 15:15

Margita0407

Evo me napokon se dokopala kreveta 🤣
    Nista jos, cerviks mi je 1-2cm skracen, mekan. Onako mi je babica sa prstima po njemu da potakne sluzni cep, trudove…kaze ako je upalilo da bi trebalo krenuti u roku 48sati,ako ne u petak opet na to ceprkanje noram doci. Inducirni mi je zakazan za 18.2.beba je dobro, ima dovoljno vode pa nema zurbe…eto sad se nadam da ce proraditi to ceprkanje 🤣
    Psiha ok za sada!
    Bravo lola za normabel!

Ajde valjda ce kreniti brzo.Jeli vama tu gledaju plodnu vodu?
    Joj to iscekivanje...Kazu i da je sex dobar za to otvaranje🤣Bravo za psihu.

• Nera20
    11. Veljača 2020. 15:29

Da kazu da je ima dosta vode! E ima oko 3700g, uvijek neke velike bebe radam. 

• lola777
    11. Veljača 2020. 15:32

Margita0407

Velika beba, odlicno...Kako su seka i braco prihvatili trudnocu?

• lola777
    11. Veljača 2020. 15:35

Ja sam sa svojom sad u setnji i toliko mi je drago da sam uspila profunkcionirati, je da je uz pomoc Zolofta.😔

• Nera20
    11. Veljača 2020. 15:46

Pa braco ima 11god znas njemu to tlaka ajme sad jos jedna beba, jer mu je i sestra dosadna u smislu da ga stalo napada nesto haha. A ona kuzi da je beba u trbuhu i da ce spavati u kreveticu i da ce papati ciku ali mislim da ce biti u soku kad dode beba doma 🤣 i mislim ovako kako se ponasa prema bratu sad da bi mogla biti ljubomorna dok se ne navikne. 
    Ma briga te od cega ti je bitno da se bolje osjecas! Zamisli da ne pijes nista nego si stalno u onom stanju. Dopusti sebi da budes sretna ❤️
    Nego zanima me posto si ti strucnjak za cerviks, kad kazu da je skracen za 1-2 cm da li to znaci da sam toliko cm otvorena? 

• lola777
    11. Veljača 2020. 16:11

🤣🤣🤣Strucnjak! Cerviks ti ide, amo reci i u duzinu tj. put stidnih usana i to je vanjski dio ili vanjsko usce maternice.Taj dio je tokom trudnoce 4-5 cm, a tebi je sad dosao na 1-2 cm.Kad dodje na 0 cm pocinje otvaranje i porod.Ti znaci jos nisi otvorena, ali se cerviks priprema.Kazu i da ananas otvara.

• Domaćica
    11. Veljača 2020. 16:24

Margita0407

Margitao šta nosiš sada? Hm, možda je i veća beba!Meni su u pola kile skoro fulali procjenu

Moji su obadvoje bili preko 4 kg.  Možda  se i pokrene, kad je babica pročeprkala. 😂
    Lola samo što više vani i u kontaktu s ljudima. Meni paše, ili čitanje, meditiranje,samo mi ne pašu vražje neugodne misli.😣

one

• Nera20
    11. Veljača 2020. 16:34

Aha ja se ponadala da sam otvorena 2cm 🤣
    Ali cijeli me dan svako toliko zaboli donji dio trbuha... Nekad vise nekad manje, gledam na sat svakih 15min zadnjih sat vremena.. Mozda je i to neki pocetak. 
    I ja sam dosta citala kad mi je bilo najgore, to mi je skretalo misli a prije toga nisam 3god nista citala! I sad sam opet stala, ali tjeram se krenuti.. Uzela sam onu knjigu male zene, film je sad u diru. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.