Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Domaćica
    10. Ožujak 2020. 18:43

lola777

Margita0407

lola777

Da vas pitam…Beba mi je danas turbo aktivna i bas cili dan je osjecam i stalno se giba.Jel to ok ? Bila je na mojoj lijevoj strani, a sad mi se cini da je na desnoj.Uz to me malo pritisce i bolucka oko jajnika i u ledjima.Sad jeli to s ledjima moja klasika s bolnim ledjima, jesu bolovi od probave ili sta? Strah me da nisu trudovi.

Ma nisu trudovi ❤️
    🙏Luda sam vise od svega.Jos i ova Korona.
    Jeli saljete djecu u vrtic?

Ne šaljem već neko vrijeme. Mali ide u školu, naravno, no nju čuvam, a tako i sebe. Strah me da nešto ne donese doma. Ići će tek u travnju, kad beba malo ojača da njoj ne donese štogod. 

one

• Diamond
    10. Ožujak 2020. 18:49

lola777

Margita0407

lola777

Da vas pitam…Beba mi je danas turbo aktivna i bas cili dan je osjecam i stalno se giba.Jel to ok ? Bila je na mojoj lijevoj strani, a sad mi se cini da je na desnoj.Uz to me malo pritisce i bolucka oko jajnika i u ledjima.Sad jeli to s ledjima moja klasika s bolnim ledjima, jesu bolovi od probave ili sta? Strah me da nisu trudovi.

Ma nisu trudovi ❤️
    🙏Luda sam vise od svega.Jos i ova Korona.
    Jeli saljete djecu u vrtic?

Ljudii a tek s tom sam sa tom Koronom opterecena...peremo ruke,a nigde i ne idemo sem do prodavnice...i samo slusam koliko je novih slucajeva..

• Nera20
    10. Ožujak 2020. 19:12

Moja ide u vrtic.. A ne znam, sve vise me brine taj virus.

• Nera20
    10. Ožujak 2020. 19:13

Domaćica

Margita0407

Kupila sam ad mlijeko i dala maloj da vidim hoce li prihvatiti i popapala… Sad se sve mislim dal da popijem normabel jer me vec baca na plakanje 😒
    Popij, izdoji se kasnije i dobro. Nemoj se mučiti. Baš sam se čula sa svojom psihičkom i kaže da se javim u travnju da vidimo kako sam, hoće li trebati terapija.

A nisam vise pametna stim tabletama. Super, cini mi se tvoja psihicka bas dobra. 

• Nera20
    10. Ožujak 2020. 19:21

Lola di si procitala da se normabel zadrzava 4-5 u tijelu? 

• Ribica12
    10. Ožujak 2020. 19:56

Ajme diamond, koji glupan je taj prijatelj, ne mozes to govorit trudni zeni, uzas.
    Ee super ako prvo ulazim sama u rađaonu haha👍
    Margita i ja sam cula da se on zadržava duze nego npr xanax, tako mi je rekao dr, sad ne znam koliko sati al je meni med. sestra u moje ginek. rekla kad rodim, ako budem normabel, da se izdojim, pa da 6 sati ne dojim. Ili da kombiniram s tim ad mlijekom

26+3❤️

• Ribica12
    10. Ožujak 2020. 19:57

lola777

Meni je jucer bila nas aktivna, i osjecala sam je malo na jednoj malo na dr strani. To je ok. Leda me i upravo bole, al me ne brine jer inace me bole leda, i kad nisam trudna, tako da nema straha

26+3❤️

• Domaćica
    10. Ožujak 2020. 20:07

Margita0407

Domaćica

Margita0407

Kupila sam ad mlijeko i dala maloj da vidim hoce li prihvatiti i popapala… Sad se sve mislim dal da popijem normabel jer me vec baca na plakanje 😒
    Popij, izdoji se kasnije i dobro. Nemoj se mučiti. Baš sam se čula sa svojom psihičkom i kaže da se javim u travnju da vidimo kako sam, hoće li trebati terapija.
    A nisam vise pametna stim tabletama. Super, cini mi se tvoja psihicka bas dobra.

Je, baš zrači pozitivom. Nije ko druge, koje samo šikaju lijekove. Odrješita je i kaže u facu sve. Stroga je onako dosta, nema cile mile. Kaže mi danas, uspjele smo bez lijekova, kad je beba vani, možemo pričati o lijekovima.  Kaže da je mislila sam našla drugu psihičku jer se nismo od kraj 1. mj. vidjele ni čule. 🤣 Rekla mi je i ona da trebam štitnjaču držati pod kontrolom jer i ona ovakva stanja izaziva...

one

• Nera20
    10. Ožujak 2020. 20:08

Prosla mi je kriza pa cu izdrzati bez tablete... Uhvati me tako nekad pa uspije smo donekle popustiti. Boze pomozi 🙏🙏🙏 sad imam ad mlijeko pa mi nije ni frka popit normabel ali eto.. Rade ga popijem kad vidim da je vrag odnio salu.. Kako si ti ribice? 

• Domaćica
    10. Ožujak 2020. 20:12

Ribica12

Ajme diamond, koji glupan je taj prijatelj, ne mozes to govorit trudni zeni, uzas.
    Ee super ako prvo ulazim sama u rađaonu haha👍
    Margita i ja sam cula da se on zadržava duze nego npr xanax, tako mi je rekao dr, sad ne znam koliko sati al je meni med. sestra u moje ginek. rekla kad rodim, ako budem normabel, da se izdojim, pa da 6 sati ne dojim. Ili da kombiniram s tim ad mlijekom

Hm, hm. Pomislim i ja, šta ako će biti potrebe poslije poroda za Normabelom. Čitala sam da se on duže zadržava, od Praxitena,koji na lactancii ima vrlo nizak rizik za dojenje. Ima negdje, ne znam di sam vidjela koliko se koji anksiolitik zadržava u tijelu, tj. koliki mu je "životni vijek" 🙂

one

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.