Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    10. Ožujak 2020. 17:37

Boze kakav kreten!!!!
    Sad ti je jos gore nego inace kad cujes takve price. Boze stvarno ima budala na ovom svijetu. 
    Zasto nitko ne razumije kad imas anksioznost ili depresiju a razumiju i imaju suosjecanja za razne druge bolesti npr ne znam atritis 🤷‍♀️🤦‍♀️

• Diamond
    10. Ožujak 2020. 17:39

Margita0407

Boze kakav kreten!!!!
    Sad ti je jos gore nego inace kad cujes takve price. Boze stvarno ima budala na ovom svijetu.
    Zasto nitko ne razumije kad imas anksioznost ili depresiju a razumiju i imaju suosjecanja za razne druge bolesti npr ne znam atritis 🤷‍♀️🤦‍♀️

Upravo to.Razumeju glavobolju,artritis,i sve fizicke smetnje.A anksioznost je kao umisljeno stanje.Veruj mi uzasno sam.Popila sam normabel ne bi li se malo opustila..

• Nera20
    10. Ožujak 2020. 17:50

Opustiti ce te ne brini. I ja sam bas napeta... Poluditi cu vise s tim. Umjesto da uzivam nakon sama doma, ja cijela u grcu. 

• Nera20
    10. Ožujak 2020. 18:17

Kupila sam ad mlijeko i dala maloj da vidim hoce li prihvatiti i popapala... Sad se sve mislim dal da popijem normabel jer me vec baca na plakanje 😒

• lola777
    10. Ožujak 2020. 18:19

Ne znam kako kod vas u rodilistu, ali u Splitu kad dodjes u rodiliste ulazis sama na pregled.I tad mozes reci doktoru.A onda se ide u radjaonu ili predradjaonu i tek pratnju zovu i pustaju unutra kad si 2- 3 ure prije poroda.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    10. Ožujak 2020. 18:23

Da vas pitam...Beba mi je danas turbo aktivna i bas cili dan je osjecam i stalno se giba.Jel to ok ? Bila je na mojoj lijevoj strani, a sad mi se cini da je na desnoj.Uz to me malo pritisce i bolucka oko jajnika i u ledjima.Sad jeli to s ledjima moja klasika s bolnim ledjima, jesu bolovi od probave ili sta? Strah me da nisu trudovi.

• Nera20
    10. Ožujak 2020. 18:26

lola777

Ne znam kako kod vas u rodilistu, ali u Splitu kad dodjes u rodiliste ulazis sama na pregled.I tad mozes reci doktoru.A onda se ide u radjaonu ili predradjaonu i tek pratnju zovu i pustaju unutra kad si 2- 3 ure prije poroda.

Da tako sam i ja negdje procitala da je u hr! Sad sam se sjetila. 

• Nera20
    10. Ožujak 2020. 18:27

lola777

Da vas pitam…Beba mi je danas turbo aktivna i bas cili dan je osjecam i stalno se giba.Jel to ok ? Bila je na mojoj lijevoj strani, a sad mi se cini da je na desnoj.Uz to me malo pritisce i bolucka oko jajnika i u ledjima.Sad jeli to s ledjima moja klasika s bolnim ledjima, jesu bolovi od probave ili sta? Strah me da nisu trudovi.

Ma nisu trudovi ❤️

• lola777
    10. Ožujak 2020. 18:41

Margita0407

lola777

Da vas pitam…Beba mi je danas turbo aktivna i bas cili dan je osjecam i stalno se giba.Jel to ok ? Bila je na mojoj lijevoj strani, a sad mi se cini da je na desnoj.Uz to me malo pritisce i bolucka oko jajnika i u ledjima.Sad jeli to s ledjima moja klasika s bolnim ledjima, jesu bolovi od probave ili sta? Strah me da nisu trudovi.

Ma nisu trudovi ❤️

🙏Luda sam vise od svega.Jos i ova Korona.
    Jeli saljete djecu u vrtic?

• Domaćica
    10. Ožujak 2020. 18:42

Margita0407

Kupila sam ad mlijeko i dala maloj da vidim hoce li prihvatiti i popapala… Sad se sve mislim dal da popijem normabel jer me vec baca na plakanje 😒

Popij, izdoji se kasnije i dobro. Nemoj se mučiti. Baš sam se čula sa svojom psihičkom i kaže da se javim u travnju da vidimo kako sam, hoće li trebati terapija. 

one

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.