Boze kakav kreten!!!!
Sad ti je jos gore nego inace kad cujes takve price. Boze stvarno ima budala na ovom svijetu.
Zasto nitko ne razumije kad imas anksioznost ili depresiju a razumiju i imaju suosjecanja za razne druge bolesti npr ne znam atritis 🤷♀️🤦♀️
Boze kakav kreten!!!!
Sad ti je jos gore nego inace kad cujes takve price. Boze stvarno ima budala na ovom svijetu.
Zasto nitko ne razumije kad imas anksioznost ili depresiju a razumiju i imaju suosjecanja za razne druge bolesti npr ne znam atritis 🤷♀️🤦♀️
Upravo to.Razumeju glavobolju,artritis,i sve fizicke smetnje.A anksioznost je kao umisljeno stanje.Veruj mi uzasno sam.Popila sam normabel ne bi li se malo opustila..
Opustiti ce te ne brini. I ja sam bas napeta... Poluditi cu vise s tim. Umjesto da uzivam nakon sama doma, ja cijela u grcu.
Kupila sam ad mlijeko i dala maloj da vidim hoce li prihvatiti i popapala... Sad se sve mislim dal da popijem normabel jer me vec baca na plakanje 😒
Ne znam kako kod vas u rodilistu, ali u Splitu kad dodjes u rodiliste ulazis sama na pregled.I tad mozes reci doktoru.A onda se ide u radjaonu ili predradjaonu i tek pratnju zovu i pustaju unutra kad si 2- 3 ure prije poroda.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Da vas pitam...Beba mi je danas turbo aktivna i bas cili dan je osjecam i stalno se giba.Jel to ok ? Bila je na mojoj lijevoj strani, a sad mi se cini da je na desnoj.Uz to me malo pritisce i bolucka oko jajnika i u ledjima.Sad jeli to s ledjima moja klasika s bolnim ledjima, jesu bolovi od probave ili sta? Strah me da nisu trudovi.
Ne znam kako kod vas u rodilistu, ali u Splitu kad dodjes u rodiliste ulazis sama na pregled.I tad mozes reci doktoru.A onda se ide u radjaonu ili predradjaonu i tek pratnju zovu i pustaju unutra kad si 2- 3 ure prije poroda.
Da tako sam i ja negdje procitala da je u hr! Sad sam se sjetila.
Da vas pitam…Beba mi je danas turbo aktivna i bas cili dan je osjecam i stalno se giba.Jel to ok ? Bila je na mojoj lijevoj strani, a sad mi se cini da je na desnoj.Uz to me malo pritisce i bolucka oko jajnika i u ledjima.Sad jeli to s ledjima moja klasika s bolnim ledjima, jesu bolovi od probave ili sta? Strah me da nisu trudovi.
Ma nisu trudovi ❤️
Da vas pitam…Beba mi je danas turbo aktivna i bas cili dan je osjecam i stalno se giba.Jel to ok ? Bila je na mojoj lijevoj strani, a sad mi se cini da je na desnoj.Uz to me malo pritisce i bolucka oko jajnika i u ledjima.Sad jeli to s ledjima moja klasika s bolnim ledjima, jesu bolovi od probave ili sta? Strah me da nisu trudovi.
Ma nisu trudovi ❤️
🙏Luda sam vise od svega.Jos i ova Korona.
Jeli saljete djecu u vrtic?
Kupila sam ad mlijeko i dala maloj da vidim hoce li prihvatiti i popapala… Sad se sve mislim dal da popijem normabel jer me vec baca na plakanje 😒
Popij, izdoji se kasnije i dobro. Nemoj se mučiti. Baš sam se čula sa svojom psihičkom i kaže da se javim u travnju da vidimo kako sam, hoće li trebati terapija.
one
Sortiraj odgovore
Najstariji