Evo sam uspila ubaciti? Jeli se to samo mjenja ili moram ja svaki dan mjenjati dane? Pretpostavljam da moram sama!
Je, Diamond, ti strahovi me muce i te misli.Rijetko kad me uhvati strah da cu poludit i kako cu.Vecinom to bude kad se pojavi epizoda depresije kad sam bez terapije i kad okidac bude neki jaki stres.Kao npr.sad trudnoca.I ona razmisljam sta ako me uhvati takvo stanje da necu moci nista i onda me pomisao na moju prvu curku pokrene i odlucim pocet terapiju.U ovih 6-7 god to mi se desilo 2-3 puta.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Domacica, ti si se posvetila sebi i to je ok.Kod mene to i je problem sta stanem s radom na sebi cim mi bude malo bolje i cim se opsesivne misli rasciste. Ono, ne da mi se kopati po sebi jer u teoriji ja znam kad i zasto je sve pocelo.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Domacica, ti si se posvetila sebi i to je ok.Kod mene to i je problem sta stanem s radom na sebi cim mi bude malo bolje i cim se opsesivne misli rasciste. Ono, ne da mi se kopati po sebi jer u teoriji ja znam kad i zasto je sve pocelo.
Da, baš sam se posvetila. Treba dosta novaca za to, bila sam u prilici. No, da nisam mogla novčano, bilo bi teže sigurno. Meni je to sve novo bilo, prvi doticaj s takvim stanjem. Iščitavala sam dosta, kopala, tražila. Napravila dosta pretraga, što su povezane sa štitnjačom, a navodno dovode do takvog stanja,tu je bio deficit. Počela sam i suplementima i izbacila dosta iz prehrane. Otkriće mi je neuroznanstvenik Dispenza,koji uvjerava da se mislima može ozdraviti. Ili je placebo ili djeluje. Da se razumijemo, nije da se sad osjećam, kao da ničega nije bilo, no stvarno vidim napredak. Imam još porod i sve što ide uz bebu, no, ako bi bilo gore, ima lijekova. Zasad mislim da mogu gurati. ☺️
one
Domacica, ti si se posvetila sebi i to je ok.Kod mene to i je problem sta stanem s radom na sebi cim mi bude malo bolje i cim se opsesivne misli rasciste. Ono, ne da mi se kopati po sebi jer u teoriji ja znam kad i zasto je sve pocelo.Da, baš sam se posvetila. Treba dosta novaca za to, bila sam u prilici. No, da nisam mogla novčano, bilo bi teže sigurno. Meni je to sve novo bilo, prvi doticaj s takvim stanjem. Iščitavala sam dosta, kopala, tražila. Napravila dosta pretraga, što su povezane sa štitnjačom, a navodno dovode do takvog stanja,tu je bio deficit. Počela sam i suplementima i izbacila dosta iz prehrane. Otkriće mi je neuroznanstvenik Dispenza,koji uvjerava da se mislima može ozdraviti. Ili je placebo ili djeluje. Da se razumijemo, nije da se sad osjećam, kao da ničega nije bilo, no stvarno vidim napredak. Imam još porod i sve što ide uz bebu, no, ako bi bilo gore, ima lijekova. Zasad mislim da mogu gurati. ☺️
Ma da skupe su te terapije, bez novaca danas na zalost nista pa ni zdravlje, grozno.
Evo sam uspila ubaciti? Jeli se to samo mjenja ili moram ja svaki dan mjenjati dane? Pretpostavljam da moram sama!
Je, Diamond, ti strahovi me muce i te misli.Rijetko kad me uhvati strah da cu poludit i kako cu.Vecinom to bude kad se pojavi epizoda depresije kad sam bez terapije i kad okidac bude neki jaki stres.Kao npr.sad trudnoca.I ona razmisljam sta ako me uhvati takvo stanje da necu moci nista i onda me pomisao na moju prvu curku pokrene i odlucim pocet terapiju.U ovih 6-7 god to mi se desilo 2-3 puta.
Ajme, dobro si rekla, trebali bi mijenjati sami, noooo🙈 valjda postoji ta neka aplikacija sto sam vidjela na drugoj temi gdje ti to samo mijenja al ne znam to stavit
26+3❤️
Ma meni je najgori osjecaj kad me uhvati da ne znam hoce li ikad proc, i hocu li ikad bit stara, to me najvise uspanici i izazove mi strah, to mi je nesto najgore. Ta pomisao da ce uvijek bit ovako
26+3❤️
Znate sto me jos muci, rekle smo da je muzevima najbolje ne govorit, tako da ako se odlucim za zoloft ne bi mu rekla, al kako onda na porodaju, ja zelim da je on sa mnom, a morat cu dr rec sto pijem il sam pila, kako to izvest
26+3❤️
Znate sto me jos muci, rekle smo da je muzevima najbolje ne govorit, tako da ako se odlucim za zoloft ne bi mu rekla, al kako onda na porodaju, ja zelim da je on sa mnom, a morat cu dr rec sto pijem il sam pila, kako to izvest
Tako sam se i ja zajebala dala mu da mi on reze tablete na 4 dijela racunam spretniji je od mene i sad ako cu morati prec na pola morati ce i on znati a njemu to zvuci sigurno gore nego meni koja sam. O tome sve iscitala a i s vama razglabala
...
A u vezi zolofta i poroda... Da.. Morati ces mu reci nemas izbora. Pa reci mu gle nije mi dobro moram poceti opet piti i to je to.
Al znam da se on nece slozit s tim i rec ce da ne uzimam, jer je uvijek govorio da mu nije jasno zasto tablete i da se mogu sama izvuc iz toga i bez tableta. A i kako sam rekla nisam u onoj najgoroj fazi, a i kad mi je lose popijem normabel, pa zapravo on ni ne shvaca to ozbiljno jer me nije vidio u onim najvecim krizama. ne zelim mu govorit previse i opterecivat ga i prepast i njega, kazem mu tu i tamo, ugl mami i sestri pricam o tome... Znam da ce me odgovarat od zolofta jer i mama koja zna sve od prve ovakve faze prije par godina mi govori da izdrzim bez i da ja to mogu i slicno. I ona bi me odgovarala od tableta. Kaze izdrzi dok ne rodis, to mozes. A ja kad pomislim da cu ovako jos 3 mjeseca, padne mi mrak na oci
26+3❤️
Al znam da se on nece slozit s tim i rec ce da ne uzimam, jer je uvijek govorio da mu nije jasno zasto tablete i da se mogu sama izvuc iz toga i bez tableta. A i kako sam rekla nisam u onoj najgoroj fazi, a i kad mi je lose popijem normabel, pa zapravo on ni ne shvaca to ozbiljno jer me nije vidio u onim najvecim krizama. ne zelim mu govorit previse i opterecivat ga i prepast i njega, kazem mu tu i tamo, ugl mami i sestri pricam o tome… Znam da ce me odgovarat od zolofta jer i mama koja zna sve od prve ovakve faze prije par godina mi govori da izdrzim bez i da ja to mogu i slicno. I ona bi me odgovarala od tableta. Kaze izdrzi dok ne rodis, to mozes. A ja kad pomislim da cu ovako jos 3 mjeseca, padne mi mrak na oci
Isto tako i moj muz ribice,zato mu i nisam rekla...a zoloft sam pocela da pijem cim sam se porodila sa prvim detetom...s tim da sam pila i ranije,pre prve trudnoce.Znate koliko sam danas uplasena...jos sinoc dolazio neki prijatelj kod mog muza i prica kako on i njegova zena nisu bili zadovoljni ovim dr sto meni sada vodi trudnocu..kao sve je bilo u redu i odjednom nesto slepljeno..(a pri tom ne ume ni ds objasni sta je bio problem)Pa kao rekao striktnu dijetu...pa zena na porodjaju izgubila mnogo krvi...a koliko trebas biti neuk i bezosecajan da pred trudnicom to govoris.Danas me pucaju strasni strahovi....
Sortiraj odgovore
Najstariji