Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    10. Ožujak 2020. 11:36

Jutro, zene, kako ste spavale? Ako vam se da, aj napisite mi cega se trenutno bojite, o cemu mislite, kako se borite?Sta vas smiri?
    Ja sam bez Normabela, znaci " samo" Zoloft.Ajmo reci, da sam dobro.Anksioznosti nema, misli se pojavljuju, al je reakcija na njih drukcija.Recimo javi mi se i neka misao sta ako ja budem opustena i sretna pa se nesto ne daj Boze, lose desi.Margita, sad ces ti hendlat bolje nego ikad.Sveki otisla, sigurno je opustenije.A spavat ces ka top, troje dice, muz.Nece ti trbat Normabel😁.
    Moja sveki jucer komentira moje zavjese koje su smedje, ali prozirne, i stoje mi vec 1 godinu.I kaze isto bi bilo bolje da su svitlije, al ka lipe su.Ma moea ona komentirat i dat packu, al zaboli mene.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Ribica12
    10. Ožujak 2020. 11:44

Hahha lola, nasmijala si me sa sveki, ja sam se nedavno udala, al njegovi vec znaju da cu im ja odgovorit, sad se i sale na taj racun, da sam opasna. Ja im uvijek kazem, nikad ne premucim, ako mi nesto smeta, ne kazem drsko, okrenem na zezanciju, al ne bi ja to mogla zadrzat za sebe. Eto kad smo planirali pir, tada su se poceli mijesat, oni bi ovo, ono... Tada smo bili u najgorim odnosima, fala Bogu to je proslo. E sad se bojim da ce se pocet opet kad se beba rodi, vec biraju ime. Al necu ja to dopustit. Rekla sam i muzu da im kaze da se ne mijesaju, ma i sama sam im rekla da ih volim i postujem, al da mi imamo svoj zivot i svoje odluke, savjet mozemo poslusat, al da oni nesto odrrduju, nema sanse, pa moji se ne mijesaju, necu njegovim dopustit. 
    Ja uvijek imam jedan te isti strah, to je da cu poludit, i onda stvarno imam neki cudan osjecaj u glavi, kako non stop razmisljam o tome, uzas. Nekad budu i neki drugi, al taj je glavni. Pocne svaki put sa nekim drugim, al kako se onda danima osjecam lose i ne mogu izbaci te misli, krene strah da cu od toga poludit

26+3❤️

• Domaćica
    10. Ožujak 2020. 11:55

Ribica12

Hahha lola, nasmijala si me sa sveki, ja sam se nedavno udala, al njegovi vec znaju da cu im ja odgovorit, sad se i sale na taj racun, da sam opasna. Ja im uvijek kazem, nikad ne premucim, ako mi nesto smeta, ne kazem drsko, okrenem na zezanciju, al ne bi ja to mogla zadrzat za sebe. Eto kad smo planirali pir, tada su se poceli mijesat, oni bi ovo, ono… Tada smo bili u najgorim odnosima, fala Bogu to je proslo. E sad se bojim da ce se pocet opet kad se beba rodi, vec biraju ime. Al necu ja to dopustit. Rekla sam i muzu da im kaze da se ne mijesaju, ma i sama sam im rekla da ih volim i postujem, al da mi imamo svoj zivot i svoje odluke, savjet mozemo poslusat, al da oni nesto odrrduju, nema sanse, pa moji se ne mijesaju, necu njegovim dopustit.
    Ja uvijek imam jedan te isti strah, to je da cu poludit, i onda stvarno imam neki cudan osjecaj u glavi, kako non stop razmisljam o tome, uzas. Nekad budu i neki drugi, al taj je glavni. Pocne svaki put sa nekim drugim, al kako se onda danima osjecam lose i ne mogu izbaci te misli, krene strah da cu od toga poludit

Bravo, Ribice, tako treba, odmah pokazati zube. Svatko ima svoj život i takvim koji guraju nos treba pokazati. Inače, nisam takva da odgovaram ljudima, često neke stvari prešutnim, no, kako mi je počelo ovo stanje, ne libim se reći šta mislim. Shvatila sam da je samo meni gore, ako šutim i trpim u sebi. Zato, sad na lijepi način odgovorim. 

one

• lola777
    10. Ožujak 2020. 11:57

Ja sam svojoj naucila odgovorit ima god.dana.Sta si rekla u fino. Vidis koliko sam fina kad sam to trpila 8 god.
    Oni biraju ime, ma daj molim te...🤦‍♀️
    A taj strah da ces poludit, ma normalno da neces.Rekla je meni psihicka, ti sta se boje nikad ne polude.Opasni su oni koji se to nikad ne pitaju.

• Domaćica
    10. Ožujak 2020. 12:05

lola777

Jutro, zene, kako ste spavale? Ako vam se da, aj napisite mi cega se trenutno bojite, o cemu mislite, kako se borite?Sta vas smiri?
    Ja sam bez Normabela, znaci " samo" Zoloft.Ajmo reci, da sam dobro.Anksioznosti nema, misli se pojavljuju, al je reakcija na njih drukcija.Recimo javi mi se i neka misao sta ako ja budem opustena i sretna pa se nesto ne daj Boze, lose desi.Margita, sad ces ti hendlat bolje nego ikad.Sveki otisla, sigurno je opustenije.A spavat ces ka top, troje dice, muz.Nece ti trbat Normabel😁.
    Moja sveki jucer komentira moje zavjese koje su smedje, ali prozirne, i stoje mi vec 1 godinu.I kaze isto bi bilo bolje da su svitlije, al ka lipe su.Ma moea ona komentirat i dat packu, al zaboli mene.

Da se ne ureknem, mene san još uvijek služi.🙂 Pisala sam neki dan, o svom stanju. Tako da, mislim da mi je super sad kako je bilo. Iskreno, i meni se činilo da ću poludit, da će mi biti gore. Zna mi sad doći,jao šta ako se pogorša...no, kažem, u takvim stanjima sam razumna, znam da je to katastrofiziranje i ne radi mi nikakvu tjeskobu ni paniku, što bi prije se desilo. Naravno, uhvati me misao o porodu, no koristim vizualizaciju,koja mi pomogne da tu misao pretvorim u pozitivu.Iskreno, mislim da svakodnevni rad na sebi, konkretno na mislima, pomaže mi i vidim pomaka. Svaki dan molim, meditiram, koristim pozitivne afirmacije, vizualiziram, čitam, radim goblen. Idem svaki dan van, hvala Bogu na lijepom vremenu.

one

• Ribica12
    10. Ožujak 2020. 12:09

Domaćica

Ribica12

Hahha lola, nasmijala si me sa sveki, ja sam se nedavno udala, al njegovi vec znaju da cu im ja odgovorit, sad se i sale na taj racun, da sam opasna. Ja im uvijek kazem, nikad ne premucim, ako mi nesto smeta, ne kazem drsko, okrenem na zezanciju, al ne bi ja to mogla zadrzat za sebe. Eto kad smo planirali pir, tada su se poceli mijesat, oni bi ovo, ono… Tada smo bili u najgorim odnosima, fala Bogu to je proslo. E sad se bojim da ce se pocet opet kad se beba rodi, vec biraju ime. Al necu ja to dopustit. Rekla sam i muzu da im kaze da se ne mijesaju, ma i sama sam im rekla da ih volim i postujem, al da mi imamo svoj zivot i svoje odluke, savjet mozemo poslusat, al da oni nesto odrrduju, nema sanse, pa moji se ne mijesaju, necu njegovim dopustit.
    Bravo, Ribice, tako treba, odmah pokazati zube. Svatko ima svoj život i takvim koji guraju nos treba pokazati. Inače, nisam takva da odgovaram ljudima, često neke stvari prešutnim, no, kako mi je počelo ovo stanje, ne libim se reći šta mislim. Shvatila sam da je samo meni gore, ako šutim i trpim u sebi. Zato, sad na lijepi način odgovorim.

Pa da, ako slutimo, samo je nama gore. Lola, stvarno svaka cast, 8 god mucat, e ja ne bi mogla hahah. ja od prvog dana 🙈 do ro, ja sam inace takva, ne mogu premucat, nema sanse.
    Haha tako je i moj dr rekao, a i mama mu to govori uvijek, ti sta polude ni ne znaju da su ludi, a kamoli da se boje😂 Al svejedno ti strahovi su jaci od nas

26+3❤️

• Ribica12
    10. Ožujak 2020. 12:09

Šutimo*

26+3❤️

• Ribica12
    10. Ožujak 2020. 12:10

Domaćica

lola777

Da se ne ureknem, mene san još uvijek služi.🙂 Pisala sam neki dan, o svom stanju. Tako da, mislim da mi je super sad kako je bilo. Iskreno, i meni se činilo da ću poludit, da će mi biti gore. Zna mi sad doći,jao šta ako se pogorša…no, kažem, u takvim stanjima sam razumna, znam da je to katastrofiziranje i ne radi mi nikakvu tjeskobu ni paniku, što bi prije se desilo. Naravno, uhvati me misao o porodu, no koristim vizualizaciju,koja mi pomogne da tu misao pretvorim u pozitivu.Iskreno, mislim da svakodnevni rad na sebi, konkretno na mislima, pomaže mi i vidim pomaka. Svaki dan molim, meditiram, koristim pozitivne afirmacije, vizualiziram, čitam, radim goblen. Idem svaki dan van, hvala Bogu na lijepom vremenu.

Bravo domacice, super si se ti izvukla ☺️☺️☺️

26+3❤️

• Ribica12
    10. Ožujak 2020. 12:13

Evo stavila sam doli koliko sam tj trudna, i kao crveno srce da je curica, ajde i vi stavite, ako zelite, cisto da znam a ne da svako malo pitam 🙈 da je lakse za pratit 

26+3❤️

• lola777
    10. Ožujak 2020. 12:39

Ribica12

Evo stavila sam doli koliko sam tj trudna, i kao crveno srce da je curica, ajde i vi stavite, ako zelite, cisto da znam a ne da svako malo pitam 🙈 da je lakse za pratit

Ja to ne znam staviti, pokusavala prije pa ucita nesto bzv.
    Al probat cu.Koliko shvacam, vi vise nemate one strahove za sebe, porod, bebu, zdravlje i sl.Vecinom se bojite da ne poludite i kako cete se poslije osjecati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.