Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    09. Ožujak 2020. 16:59

Jel otisla svekrva

26+3❤️

• Ribica12
    09. Ožujak 2020. 17:02

Na aplikaciji koju imam o trudnoći izašao clanak o depresiji i anksioznosti, ne znam kako sliku ucitat🙈

26+3❤️

• Nera20
    09. Ožujak 2020. 17:04

Ribica12

Na aplikaciji koju imam o trudnoći izašao clanak o depresiji i anksioznosti, ne znam kako sliku ucitat🙈

Nece ti dopustit ucitati sliku i ja sam jednom pokusala. Svekrva odlazi sutra rano ujutro. Malo mi je panika sta ostajem sama a s druge strane veselim se slobodi u vlastitoj kuci... Valjda mi se nece pogorsati stanje zbog novonastale situacije sutra. 

• Ribica12
    09. Ožujak 2020. 17:11

Ajme bas sam zeljela da procitat, kaze da 1od 10 zena uhvati to stanje zbog hormona i svega, pogotovo ako je i prije to prolazila, kao lola, diamond i ja. Eto nista cudno. Ma bit ce ti super, uvijek je bolje imat svoj mir, koliko god svekrva pomogla, a znam da te strah, mene je svake promjene strah jer ne znam sto nosi

26+3❤️

• Nera20
    09. Ožujak 2020. 17:17

Da ja sam iscitala sve sta ima na netu i bas pise da ro nije tako rijetko stanje u trudnoci pogotovo ako imas predispozicije. Isto kad rodis se smanji kao meni ili skroz prode kao sari 💪 

• Ribica12
    09. Ožujak 2020. 17:26

Uuf, ovo mi je utjesno 🙏 proc nece sigurno jer inace imam taj problem, al nek se smanji kao tebi i ja sretna. Iako ja kad sam zaokupirana, puno bolje sam. I mislim kad se rodi beba, a to mi je prva, da necu imat vremena mislit, bar se nadam

26+3❤️

• lola777
    09. Ožujak 2020. 17:50

Ribica, ja sam punih 29 tj. Osobno bi volila vec od 34, 35 tjedna pomalo smanjivati pa izbaciti Zoloft.
    Margita, nisam lijecnik, ali sam kemijske struke i nazalost dugi niz godina upucena u ova stanja koja prolazimo, lijekove i sl.Po mome, da dr zna sta vise o Zoloftu ili da je ikad vidija tabletu Zolofta onda bi zna da se ona moze po sredini prepoloviti i dobiti 1/2 tablete tj.25 mg i to je najniza terapijska doza koja moze imati djelovanje.Ne kazem da neces nesto pomaka osjetit sa 12,5 mg.Ali prvo to je tesko i prepoloviti na cetvrtinu.Drugo, farmaceuti i lijecnici rijetko preporucuju lomljenje tableta, na manje djelove od onih predvidjenih pri tom mislim da je na tableti vec odredjeno mjesto loma. 

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    09. Ožujak 2020. 17:51

Jeli ti sta osjetis sa tih 12,5 mg? 

• lola777
    09. Ožujak 2020. 17:58

Evo citam da su neki poceli s dozom 1/4 tablete pa 1/2 pa cijelu.

• Ribica12
    09. Ožujak 2020. 18:03

lola777

Ribica, ja sam punih 29 tj. Osobno bi volila vec od 34, 35 tjedna pomalo smanjivati pa izbaciti Zoloft.
    Margita, nisam lijecnik, ali sam kemijske struke i nazalost dugi niz godina upucena u ova stanja koja prolazimo, lijekove i sl.Po mome, da dr zna sta vise o Zoloftu ili da je ikad vidija tabletu Zolofta onda bi zna da se ona moze po sredini prepoloviti i dobiti 1/2 tablete tj.25 mg i to je najniza terapijska doza koja moze imati djelovanje.Ne kazem da neces nesto pomaka osjetit sa 12,5 mg.Ali prvo to je tesko i prepoloviti na cetvrtinu.Drugo, farmaceuti i lijecnici rijetko preporucuju lomljenje tableta, na manje djelove od onih predvidjenih pri tom mislim da je na tableti vec odredjeno mjesto loma.

Mi smo malo vise od 3 tj razlike. E pa lijepo ces jos mjesec dana pit cijelu , i onda tjedan, dva pola pa na kraju probat bez. Vjerujem da ti par tjedana bez nece bit problem i da ce proc u cas, pogotovo jer ces dotad bit puno bolje, bit ce zaliha zolofta pa ces izdrzat. Ja ako mislim pit i isto prestat par tj prije, trebam sta prije pocet, jer nece ostat puno vremena koje cu moc pit punu dozu pa nece ni pocet djelovat, a ja cu morat smanjit i izbacit. 

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.