Cure ja moram popiti veceras normabel, uzeti 2x2mg...ne mogu vise trpiti... Totalno sam u rasulu.
Cure ja moram popiti veceras normabel, uzeti 2x2mg…ne mogu vise trpiti… Totalno sam u rasulu.
Uzmi, jednokratno, neće ništa biti bebi. Držim fige da noć prođe, dobro. I meni treba sna, dvije noći se prevrćem po krevetu ko pećnica na ražnju. 🤦
one
Cure ja moram popiti veceras normabel, uzeti 2x2mg…ne mogu vise trpiti… Totalno sam u rasulu.
Popij, meni je danas med. sestra rekla da mogu normabel uz dojenje na nacin da kad ga popijem par sati ne dojim, nego se izdoji pa popij
26+3❤️
Popij ga, nije dobro ni to stanje jer lucis hormon stresa koji dodje i u mlijeko.Sta je potaklo to stanje?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure ja moram popiti veceras normabel, uzeti 2x2mg…ne mogu vise trpiti… Totalno sam u rasulu.Popij ga, nije dobro ni to stanje jer lucis hormon stresa koji dodje i u mlijeko.Sta je potaklo to stanje?
Ej dobro jutro!
Popila sam sinoc 4mg,bas sam bila grozno plakala sam stalno, misli glupe.. A vec par dana sam oajetila da mi raspolozenje pada i zadnja 2 dana sam placljiva.. A jucer je bas islo sve gore prema veceri tako da...
Ici cu dns napraviti termin za kod doktorice pa da vidim za zoloft jer mi se neda vise ovako kad sam donekle ok onda stalno mislim kad ce mi postati lose a kad mi je lose onda svejedno moram popiti nesto.
Ribice nisam se izdojila ali sam dojila 3h nakon sta sam popila 🤷♀️
Lola uzrok zasto mi je tako doslo, pa ne znam...sad uvijek mogu reci svekrva mi smeta.. Ali realno ne vjerujem da cu cudom ozdraviti kad ona ode.. Opet ce biti neki drugi razlog zasto sam anksiozna.
Jutrooo, okej je to, proslo je par sati, al provjeri i sa dr koliko je potrebno da prode. A kao da sbee slusam, kad sam dobro kao npr sad, samo razmisljam kad ce me uhvatit, i jednostavno tako i prizoves, kad samo cekas da te uhvati.
Opet ti kazem, na tvom mjestu ne bih se puno mucila, otisla bih i ja vidit za zoloft, ti si rodila, nema prepreke da ga pijes, osim dojenja a to smo ustvrdile da se moze, al i da s ene moze, jbg, dojilja si koliko si dojila, vazbije je da si ti dobro. Da se bar jave neke cure sto su bile na terapiji za vrijeme trudnoće ili dojenja, pa da nas ohrabre🙈
26+3❤️
Ma definitivno idem na zoloft i neka mi da i praxiten on je ko normabel samo moze uz dojenje.. Pa da imam dok zoloft ne prodjeluje.
E nesto se treba pit uz zoloft dok ne pocne djelovat, reci mi jel ti normabel jucer pomogao
26+3❤️
Ma definitivno idem na zoloft i neka mi da i praxiten on je ko normabel samo moze uz dojenje.. Pa da imam dok zoloft ne prodjeluje.
Nema smisla se muciti, i da prestanes dojiti nista strasno.Imas adaptirano mliko i hvala Bogu.Mozda ni tvoje mliko nije dobro za bebu kad si u takvom stanju.Moja prijateljica je dojila sve tri svoje cure pa joj je ova srednja do prvog razreda stalno bila bolesna.Grlo, pa uho...Nije za ludu ona AKO NISI DOBAR SEBI, NE MOZES BITI DOBAR NI DRUGOM.Je, ditetu treba mama, ali smirena, zadovoljna i stabilna.Zato idi po Zoloft.Kad ti bude bolje prebacivat ces si jesi li mogla bez njega, ali nisi.Mi smo takve da cemo uvik naci nesto da se okrivljavamo.Svaka odluka koju doneses u datom trenutku je najispravnija moguca odluka.To mi je mama uvik govorila i toga se drzim.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Kako ti lola? Jel osjecas napredak u odnosu na vrijeme kad nisi pila zoloft? To da bude losijih dana je normalno, i ja kad sam pila nisam svaki dan bila bajno, al u odnosu na razdoblje kad nisam pila, puunoo bolje
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji