Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    02. Ožujak 2020. 15:34

Domaćica

Margita0407

To bi znacilo ako me bas stisne mogu popiti normabel ali ne svaki dan i cesto… Da za zoloft sam svugdje citala da ide uz dojenje tako da eto nemas brige za to 😁
    Da, baš tako, to znači da se može, no,ne prečesto.

Kako se zove ona stranica di provjeravas ljekove koji idu uz dojenje? 

• Nera20
    02. Ožujak 2020. 15:43

Evo nasla sam, ovo pise za zoloftExcreted in nil or tiny amounts into breast milk (Weissman 2004, Berle 2004, Stowe 2003). Serum levels of breastfed infants whose mothers are on Sertraline are usually undetectable or very low. No harm effect has been observed on health and short or long term development of infants.
    Transient troubles in the early neonatal period like drug withdrawal syndrome among newborn or premature infants with high serum levels as a result of treatment with Sertraline to the mother during pregnancy have been observed.
    Sertraline causes fewer problems related to galactorrhea than other antidepressant drugs.
    It is probably the safest antidepressant medication while breastfeeding (McAllister 2017).
    Several medical societies, experts and expert consensus, consider the use of this medication safe or probably safe during breastfeeding (Hale 2019, Molenaar 2018, Mcallister 2017, Pinheiro 2015, Sriraman 2015, Orsolini 2015, Berle 2011, ABM 2008, Weissman 2004).
    Mothers who are treated with antidepressant medicaction are in need of stronger support for a higher risk of early breastfeeding failure.

• Domaćica
    02. Ožujak 2020. 16:10

Ribica12

Domacice evo j ja guram od 20. tjedna tj. mislim cak 18. Dan po dan. Margita slazem se, nitko ne zeli takav zivot, dobro je domaćica rekla, ne moras ni dojit, ima formula, a eto vidile smo da se zoloft moze uz dojenje.
    E Domacice dala mi je kendural za zeljezo, valjda je ovo sta sam ja pila slabo

Joj, valjda budeš dobro podnijela Kendural C, meni je užasno bilo od njega. Držim fige.

one

• Nera20
    02. Ožujak 2020. 17:22

Probaj ga piti nakon rucka da nije na prazan zeludac.ja sam svoje zeljezo pila prvo nakon dorucka i bas mi je bila jaka zgaravica par dana, onda kad sam skuzila da je to od zeljeza pocela sam piti nakon rucka i bilo je ok. 

• Domaćica
    02. Ožujak 2020. 17:29

Margita0407

Probaj ga piti nakon rucka da nije na prazan zeludac.ja sam svoje zeljezo pila prvo nakon dorucka i bas mi je bila jaka zgaravica par dana, onda kad sam skuzila da je to od zeljeza pocela sam piti nakon rucka i bilo je ok.

Probat ću tako, iako piše na prazan želudac.

one

S@r@
    02. Ožujak 2020. 17:47

Nikako na prazan,meni takoder dizalo zeludac pa cak i u o im kapsulama koje pijes u tr.i nakon -novalac sam pila ,od tog zeljeza sam imala zatvor takoder ,dok kod nekog uzrokuje proljev ..al zgaravice uff,mukq mi bila od njega ako nisan jela prvo.

S@r@
    02. Ožujak 2020. 17:50

Margita0407

Ribica12

Pa eto, onda se nema potrebe mucit
    A znam… Moram ici kod dr ionako napraviti termin za spiralu pa cu joj reci da mi stanje jos uvijek jako varira pa sta ona predlaze

Podrzavam za dojenje,dokle god bude islo,puno znaci ...nebi trebao bit problem uz dojenje pit lijek...javi sta dr.kaze 🤞

• Nera20
    02. Ožujak 2020. 17:57

A i ja zelim dojiti kad vec ide.. 

• Ribica12
    02. Ožujak 2020. 19:23

Ja sam ovo koje sam pila dosad na prazan, al ovo mi je rekla uza jela jer je jak 

26+3❤️

• Ribica12
    02. Ožujak 2020. 20:50

Margita0407

A i ja zelim dojiti kad vec ide..

Pa da, i ja planiram i voljela bih, al sve ovisi

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.