Ribice kazu za zoloft da ide uz dojenje pisala je dns kucanica neku stranicu di provjeris sta ide od lijekova uz dojenje. U svakom slucaju lijekovi ti svaki put pomognu tako da nemas brige 💖
Lola - bas mi je zao sto imas cesto bolove, ja evo za sada nemam bas osim malo nekada u donjem dijelu leđa i nekada kao da osjetim da mi se siri maternica neki bas ruzan osjecaj ne znam ga ni opisat i evo u zadnjih par dana mi je stomak kao onako kad se najedes nekako napet osim toga nista drugo... Mislim ti reci ginekologu kad budes isla za te bolove da vidimo sta ce ti reci i mene bas zanima jer smo blizu sa terminima pa ako mi se bude to dogadalo da znam zasto... I bas mi je zao sto se moras pored ovih problema u glavi koje imamo borit jos i s tim svaka ti cast stvarno...
Ja isto nisam danas bila bas najbolje, hvatala me neka anksioznost na trenutke bas neugodno bila sam na granici da popijem tabletu ali sam se uspjela suzdrzat sad cu vidjet kakva ce biti noc jer sam proslu noc sanjala bas neke gluposti i budila se cesto jer se muz vrtio po krevetu nesto je bolestan i tako...
Ribice kazu za zoloft da ide uz dojenje pisala je dns kucanica neku stranicu di provjeris sta ide od lijekova uz dojenje. U svakom slucaju lijekovi ti svaki put pomognu tako da nemas brige 💖
Kućanica 😂😂😂😂
one
Ribice kazu za zoloft da ide uz dojenje pisala je dns kucanica neku stranicu di provjeris sta ide od lijekova uz dojenje. U svakom slucaju lijekovi ti svaki put pomognu tako da nemas brige 💖Kućanica 😂😂😂😂
Hahahhahhhahh bilo mi je cudno kad sam to napisala ali sam nastavila dalje 🤣🤣🤣
Hahahaha, kucanica domaćica, skoro pa isto hahaha. Evo sad sam ja malo gledala, po tome moze i seroxat, iako sam cula da u trudnoci ne njega, al dobro, rađe bi zoloft jer se on moze i u trudnoci. Za diazepam(to je normabel?) pise da je low risk, al vidim da ima i very low risk pa nije najsigurniji
26+3❤️
To bi znacilo ako me bas stisne mogu popiti normabel ali ne svaki dan i cesto... Da za zoloft sam svugdje citala da ide uz dojenje tako da eto nemas brige za to 😁
To bi znacilo ako me bas stisne mogu popiti normabel ali ne svaki dan i cesto… Da za zoloft sam svugdje citala da ide uz dojenje tako da eto nemas brige za to 😁
Dobro se ti drzis kad vec koliko guras bez icrga, da li ides na psihoterapiju?
26+3❤️
drage žene.. bacila sam oko slučajno na temu pa vidim da vas muči anksioznost i razni strahovi. prije 7 godina imala sam tek rođenu bebu i " bebu " od 15 mjeseci.
sve o čemu vi pišete se pojavilo oko 2 mj nakon što se manja beba rodila. bio je zimski period, praktički sama doma sa njima čitav dan, ne možes nigdje , snijeg, kiša , zima. ...i jednostavno je puknulo, počeli su strahovi tipa ŠTA BI BILO S NJIMA DA SE JA SAD SRUŠIM itd, i onda val lupanja srca, vrtoglavice, teško disanje. 1000 rakova , moždanih, srčanih i svega.
došla sam do faze da sam 15 dana plakala od jutra do mraka,bez ikakvog suvislog razloga. muz je uzeo slobodno i bio sa nama doma čitav taj period, a ja nisam bila u stanju izić iz kuće od panike , niti ostat sama s njima doma 20 min dok on ode do dućana . doktorica mi je čak prepisala antidepresive koje nikada nisam podigla niti popila. ne mogu reći da je prošlo za 20 dana. prošlo je godinu nakon . ali su se panike pojavljivale puno rjeđe i brže su prolazile jer sam si tako nekako posložila stvari u glavi. moj povratak na posao i povratak među ljude koji te razumiju je jednostavno polako zakrpao te rupe. 1 000 puta mi se pala na pamet mamina rečenica : KAD TE TAKO UHVATI SJETI SE DA JE I PROŠLI PUT U TVOJOJ GLAVI BIO NAJGORI NAPADAJ STRAHA IKAD I NIŠTA SE NIJE DOGODILO, ŽIVA SI I ZDRAVA.to mi je poslala nekakva misao vodilja, dogodi se, traje par sekundi i prođe. i uvijek se čini da je najgore do sad. sada ih gotovo više i nemam, nervoza nije panika čekamo 3.bebu koja stiže za 2.mjeseca, nekad mi padne na pamet taj period sa ovo dvoje i kako mi je bilo i nekad protrnem kad pomislim da bi se ponovilo, ali vjerujem da sam psihički savladala sve i da znam da se ništa loše neće desiti. i sada iz ove perspektive, žao mi je vremena provedenog u strahu i panici jer su mi prebrzo odrasli. složila sam si u glavi sve još tada -kako bi se sad srušila kada se nikada u životu nisam srušila?kako bi sad imala smrtonosnu bolest kad su mi svi nalazi uvijek dobri ?kako bi se sad ugušila, to je samo tjeskoba?i ono najvažnije - zašto si dozvoljavam da se ovako osjećam i gubim vrijeme na panike a kasnije će mi biti žao što dan panike nisam provela s djecom u igri i sreći?tako da, nadam se da ćete uspjeti . nadam se i da mi se više neće nikada ponoviti. a jedini strah koji je panično ostao je onaj od poroda. slažem si kockice još 2 mj, hrabrim se, i vjerujem da i to mogu savladati.
Haaj andrejja, hvala ti na podršci, puno znace ovakve rijeci. Nadam se da cu se i ja sama izvuc iz ovoga, da ce mi beba zaokupirat misli
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji