Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Domaćica
    01. Ožujak 2020. 17:08

lola777

Evo i moje se raspolozenje prominilo, popila sam Lekadol protiv bolova u ledjima, malo je popuatilo, pa opet boli.
    Dovoljna je bila misao da nisu trudovi da se stvori nervoza i anksioznost.Strah me da, ne daj Boze pukne plodna voda, strah me prijevremenog poroda.Izludit cu.3-4 dana budem ok, a onda misli polude.

Jao, znam, kako je. Sve te strahove sam i ja imala. Od prijevremenog do puknuća vodenjaka. Kasnije su te misli nestale, pa su došle lude, prisilne i tako. Naći u nečemu spas, molitva me spasila.

one

• Domaćica
    01. Ožujak 2020. 17:13

Margita0407

A nista me to ne veseli… Ni soping ni kava.. Samo cekam da ona ode da vidim kako ce mi biti.
    Onda si ti domacice za 2tj gotova sa trudnocom 💖

Ne čekaj ništa. Ne gledaj u budućnost tako daleko. Kad dođe to vrijeme, onda ćeš se s tim zabavljati. Rekli smo da živimo u trenutku. Ili kad,naravno, dođe misao o budućnosti, samo se prebaci na to kako si zadovoljna i hrabra, uživaš s malom, sa svojom obitelji. Bog nam ne daje ništa, što ne možemo podnijeti. Osjećamo ono što mislimo. Zato mislimo samo lijepo. ❤️🥰

one

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 17:18

Hvala domacice.. Stalno se vracam na to da je sve u redu i sada i da ce tako biti i dalje i da dolaze samo bolji dani a ne gori. 

• Domaćica
    01. Ožujak 2020. 17:20

Margita0407

Ma nisam, nisam jos na cisto s tim normabelom i dojenjem? Iako nemam tjeskobni pritisak vise sam u glavi u neredu…oscilacije su mi cijeli dan.. Malo bolje, malo gore..

Hej, Normabel ne ide uz dojenje, jer je diazepam i dugo se zadržava u tijelu. Na stranici e-lactancia.org možeš provjeriti,koji lijek ide uz dojenje, a koji ne. Navodno Praxiten, oksazepam,može uz dojenje, piše da je mali rizik, jer se kraće zadržava u tijelu. Sad ti znaj! 

one

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 17:31

Da... Ma nije mi tako da moram popiti hvala bogu.. 

• Ribica12
    01. Ožujak 2020. 17:41

Eeej curkee, izgleda da je i meni pola dana odlicno, do 15h bila super i zauzeta, nisam ni stigla uzez mob i eto onda legla gledat film i 1000000 misli, sad sam bas nikakva, cili tjedan nisam pila normabel, osim jedan u srijedu i nisam zeljela pokvarit to hahah, al evo sad cu popit

26+3❤️

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 17:43

Nama je svima najbolje stalno biti zaposlene... Nedaj boze se malo opustiti 🤷‍♀️

• lola777
    01. Ožujak 2020. 17:59

Ma koje opustanje, vise i ne znam sta je to.Uvik nesto mozak luduje...Ja jedva cekam da danasnji dan zavrsi i da se sutra probudim i da me ne boli nista! I jedva cekam petak jer mi je pregled🙏

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 18:07

Biti ce sve ok lola, uvijek nesto boli u tim trudnocama. Moras to sama sebi ponavljati.

• Ribica12
    01. Ožujak 2020. 18:08

Margita0407

Nama je svima najbolje stalno biti zaposlene… Nedaj boze se malo opustiti 🤷‍♀️

Ja isto mislim, trebala sam ostat radit, bilo bi bolje sigurno 

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.