Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    29. Veljača 2020. 17:13

Pa sigurno ti smeta sta on i dalje ima svoj ritam 🤣

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 10:03

Dobar dan vam zelim 💖

• lola777
    01. Ožujak 2020. 11:43

Dobar dan i ja svima zelim!Kako se vi osjecate. Mene ledja, donja ploca tocno u sredini uzasno boli i bas mi je tesko hodati. Dodje mi popit Lekadol, al se suzdrzavam.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 12:07

lola777

Dobar dan i ja svima zelim!Kako se vi osjecate. Mene ledja, donja ploca tocno u sredini uzasno boli i bas mi je tesko hodati. Dodje mi popit Lekadol, al se suzdrzavam.

Mozda neke vjezbe za leda?
    Ja sam bas depresivna jutros... Samo placem i spava mi se.. Nisam bas dobro spavala, budila sam se pa ne bi mogla zaspati... Cekam da prode dan. 

• lola777
    01. Ožujak 2020. 12:40

Margita, jeli to zbog umora i neispavanosti? Razmisljas li o necemu sta te vodi u depresiju? Mislim na to jeli prepoznajes da je to ona bzv depra ili dublje? Vjerojatno je to samo takav dan...jos i nespavanje.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Domaćica
    01. Ožujak 2020. 13:04

Margita0407

lola777

Ja sam bas depresivna jutros… Samo placem i spava mi se.. Nisam bas dobro spavala, budila sam se pa ne bi mogla zaspati… Cekam da prode dan.

Pozić. I ja sam loše spavala, baš. Sanjala sto snova. Ako te muči nešto, isplači se. Bit će lakše. Pogledaj u svoja 3 anđela i budi jaka radi njih. ❤️🙏

one

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 13:15

Da, bolje mi je sad...valjda takav dan stvarno mi bude lakse kad vidim bebu, dobijem nekako snage i kad sam lose. 

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 13:21

lola777

Margita, jeli to zbog umora i neispavanosti? Razmisljas li o necemu sta te vodi u depresiju? Mislim na to jeli prepoznajes da je to ona bzv depra ili dublje? Vjerojatno je to samo takav dan…jos i nespavanje.

Ma glupe misli o zivotu, sta bi htjela, kako bi htjela itd pa smo kupili kartu jucer za sveki, ide za 10 dana.. Pa sam sretna jer ide ali mi ke dugo jos 10 dana cekati, osjecam se ko zatvorenik u vlastitoj kuci..s druge strane me strah stresa kad ona ode, kako cu.. I eto to sve kad se izmjesalo u glavi... 

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 13:22

Domaćica

Margita0407

lola777

Ja sam bas depresivna jutros… Samo placem i spava mi se.. Nisam bas dobro spavala, budila sam se pa ne bi mogla zaspati… Cekam da prode dan.
    Pozić. I ja sam loše spavala, baš. Sanjala sto snova. Ako te muči nešto, isplači se. Bit će lakše. Pogledaj u svoja 3 anđela i budi jaka radi njih. ❤️🙏

Pred kraj trudnoce ionako sve lose spavamo i sanjo svasta, bitno da se me budis u tjeskobi ili panici. Koliko jos imas do kraja? 

• Domaćica
    01. Ožujak 2020. 14:30

Margita0407

Domaćica

Margita0407

lola777

Pred kraj trudnoce ionako sve lose spavamo i sanjo svasta, bitno da se me budis u tjeskobi ili panici. Koliko jos imas do kraja?

36 tj sam punih. Kako imam tlak povišen, doktorica  bi indukciju u 38 ili 39 tj. 

one

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.