Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Domaćica
    01. Ožujak 2020. 14:32

Margita0407

lola777

Margita, jeli to zbog umora i neispavanosti? Razmisljas li o necemu sta te vodi u depresiju? Mislim na to jeli prepoznajes da je to ona bzv depra ili dublje? Vjerojatno je to samo takav dan…jos i nespavanje.
    Ma glupe misli o zivotu, sta bi htjela, kako bi htjela itd pa smo kupili kartu jucer za sveki, ide za 10 dana.. Pa sam sretna jer ide ali mi ke dugo jos 10 dana cekati, osjecam se ko zatvorenik u vlastitoj kuci..s druge strane me strah stresa kad ona ode, kako cu.. I eto to sve kad se izmjesalo u glavi…

Još dok je sveki tu, iskoristi da budeš malo sama. Podoji bebu i odi s frendicom na kavu, ili shopping, šta te veseli. Sve će doći na svoje, dan po dan. 

one

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 15:09

A nista me to ne veseli... Ni soping ni kava.. Samo cekam da ona ode da vidim kako ce mi biti. 
    Onda si ti domacice za 2tj gotova sa trudnocom 💖

• lola777
    01. Ožujak 2020. 15:17

Evo i moje se raspolozenje prominilo, popila sam Lekadol protiv bolova u ledjima, malo je popuatilo, pa opet boli.
    Dovoljna je bila misao da nisu trudovi da se stvori nervoza i anksioznost.Strah me da, ne daj Boze pukne plodna voda, strah me prijevremenog poroda.Izludit cu.3-4 dana budem ok, a onda misli polude.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 15:21

Znaci dns nam je divan dan 😭

• lola777
    01. Ožujak 2020. 15:52

Bezveze, ponadam se da mi je koliko toliko dobro i glavi, da ne boli nista.Sad mi srce preskace, anksioznost raste i nije mi do nicega.

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 16:02

Nema ti druge nego popit normabel, nije ni meni nista bolje, bezvoljnost i placljivost

• lola777
    01. Ožujak 2020. 16:04

Margita0407

Nema ti druge nego popit normabel, nije ni meni nista bolje, bezvoljnost i placljivost

Jutros Zoloft, u 13 Lekadol.Bojim se da bi mi uz Normabel sve to bilo previse tableta.

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 16:05

A znam da ti je takav osjecaj ali kako ces cijeli dan takva? 

• lola777
    01. Ožujak 2020. 16:11

Margita0407

A znam da ti je takav osjecaj ali kako ces cijeli dan takva?

Probat cu se nekako smiriti bez Normabela.Vidit cu do veceras.Jesi ti popila?

• Nera20
    01. Ožujak 2020. 16:32

Ma nisam, nisam jos na cisto s tim normabelom i dojenjem? Iako nemam tjeskobni pritisak vise sam u glavi u neredu...oscilacije su mi cijeli dan.. Malo bolje, malo gore.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.