Jeli vas ikad probadalo u stidnim kostima ono kroz vaginu?
Uh da bas bi zabolilo, onako iznenada.
Pokusat cu, trebat ce mi malo vremena da se opustim, mene ubija kad znam da imam nekog posla ja to sve moram odma napraviti.. Bojim se da se necu moc opustit dok budem otisla negdje s bebom a nisam odradila to sto moram… Al moram se nauciti i opustiti…
A to sto se tice svekrve evo meni moja vec sad prica kao dijete se ne iznosi iz kuce prije krstenja i takve neke gluposti a ja njoj reko moje dijete ako bude lijepo vrijeme vec nakon tjedan dana ide u setnjicu a ona oce izgorit hahah
Zrinka ne brini, sve ces stici sa bebom obaviti, pa bebice ti veci dio i prespavaju, kupi i nosiljku sebi..meni je ona puno pomogla kad bi beba bila budna a ja moram npr kuhati.. Onda imas slobodne ruke.. A i nanasanje je lakse jer te ne zabole ruke i leda. To u vezi svekrve joj molim te.. I moja ti ima razne izjave.. Ja ti njoj samo kazem po novome ti nije tako vise, napredujemo a ne nazadujemo haha
Jeli vas ikad probadalo u stidnim kostima ono kroz vaginu?Uh da bas bi zabolilo, onako iznenada.
Mene boli vec po ure! Svasta mi odma u glavu.Jucer sam malo vise bila na noge pa se tjesim da je od toga🙄
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Moze biti i od toga sta si bila duze na nogama, i mene je tako znalo kad bi vise setala sutra bi me bolila zdjelica ili prepone.
Zrinka svekrva mi je tu jos sljedeci tj pa jos ne znam kako ce mi biti kad ostanem sama
. Za sada vidim da ce prvo problem biti dovesti srednju curicu u red jer je luda skroz od kad joj je baka tu, samo leta po kuci, ne slusa, provocira
.takoder bebu ne smijem sekundu ostaviti nasamo snjom jer je odmah ide dirati… Stariji sin je ok, on zivi svoj zivot pored naseg 🤣 ali da.. Biti ce mi zajebano samo radi ove srednje 👀 a eto.. Svi mi kazu snaci ces se, svi smo 🙄nikad mi nije jasno zasto su djeca drugacija kad je jos neko prisutan,iskoristavaju to cini mi se😂Nece imat izbora nego slusat 😋
Koliko godina ima curka?2god i 8mj.uvijek kad je baka tu ona doslovno popizdi, brzo se smiri kad ona ode ali ipak bude borbe.. Jbg stalno je sad sa bakom koja se snjom igra 0-24,dopusta joj svasta i tako…
Da pa to je..sve se dopusti ,djeci je to idealno..
Mala je to curka jos ,bome nije lako ,ona u razvoju isto puno paznje i svega i tek rodena beba..
Sokovi su najgori za secer,gri od slatkog cak..brze dospjevaju u krvotok..za cas se taj secer regulira..malo pazit i super bude i jest redovito to je najvaznije😋
Moze bit da je meni zbog struke to lako al zbilja nema straha😂
Mene je znala stidna kost boljet kao da imam masnicu bas na sredini ...ako oiones uhhh,grddo.
Margita haha dobra dobra,za odgovorit scekrvi a nije nepristojno...😋
Nosiljka,miskis marama i klokanica? O tom sam razmisljala,dok su mali onda je ko marama jel?
Sokovi su najgori za secer,gri od slatkog cak..brze dospjevaju u krvotok..za cas se taj secer regulira..malo pazit i super bude i jest redovito to je najvaznije😋
Moze bit da je meni zbog struke to lako al zbilja nema straha😂
Mene je znala stidna kost boljet kao da imam masnicu bas na sredini …ako oiones uhhh,grddo.
Margita haha dobra dobra,za odgovorit scekrvi a nije nepristojno…😋
Nosiljka,miskis marama i klokanica? O tom sam razmisljala,dok su mali onda je ko marama jel?
Ja sam za srednju curicu kupila ruckeli nosiljku i super zadovoljna, lako se kopca i skida i udoba je. Marama mi je za nadobudne, ja dok je smotam oko sebe sa bebom izgubim zivce.. Ali to sam ja 🤣
Zato i pitam hhaha..nisam ni sama tip od strpljenja pa me to s tin i brine,kak cu to smotat ...Moram se pozalit,takva me nervoza uhvatila da mi odma poizbijaju tockice oko vrata i dekoltea,svrbi me glava od nervoze.meni inace tako tijelo reagira na stres i psihu.
Sva se coham.skuzim da je krajnje onda kad sam i prema bebi malo naglija u smislu da mu se znqm obratit da mu kazem da ne brljavi po cici da lijepo doji inace nema cice vise i znam se borit s njegovim rucicana da ga lijepse prislinim i pri tome sam nervozna strasno.
Inace sam ouna stroljenja i tepam mu.
To sve radi neznam cega al se na to sve nadovezalo i ponasanje muza na koje mi se digne kosa na glavi i sve vrtim u glavi sta cu mu i kako rec ,pa si mislim nemoj,ljudski je oprastati,pa onda opet poludim.
Uglavnom normabel si nemrem priustit jer se bojim da se necu moc razbudit kad mi po nosi bude plakao a na muza se nemogu oslonit zato sam i luda trenutno jer je gospodin doso s posla i pozdravio nas,nije se posteno ni presvuko a vec je na kompu pripremao za igrice -.-..u kupanju se sve zurio kak malog treba sto prike da bi sto prije otisao na taj kompjuter..
Dodi mi da sve zice pocupam i bacim u pec i tipkovnicu i monitor..
On fino do 3 po kompu a kad mali place po noci on ni ne cuje ..a ja nek onda dojim,skidam pelene,i stavljam u pec i jos da se naspavam..pa kak???😤😤😤😤😤😠
p.s.vec sam mu rekla za komo.da nije u redu jer je rekao da nece kad dode djete.
Joj sara nemoj se tako nervirati.. I sama znas da nema koristi da je muz budan po noci kad ima beskorisne bradavice ali mozes mu reci kad dode sa posla neka se presvuce i uzme malog bar pola sata a ti odi na tusiranje ili se makni u sobu predahnuti ili mozete skupa pogledati neku seriju??
Samo nemoj poceti usporedivati sta ti radis oko malog a sta on jer ces se zaplesti u zacarani krug.. Cinjenica je da mi zene dajemo vise od sebe oko djece 🙄 snjim pricaj, nemoj gutatibu sebi.
Sortiraj odgovore
Najstariji