U pravu si,prespavat noc treba pa je covjek realniji xD.
Vec je danas bolje😺😺
Zato vele mama je mama jhaha🤷
Pa da,gledalo smo tako jedno vrijeme seriju pa je nema vise 😋 a odma i zaspim ako gledamo navecer nesto ,ko penzic(i inace bi zaspala)Ugl.dobro jutro svima 😘
Kako je prosla noc?
U pravu si,prespavat noc treba pa je covjek realniji xD.
Vec je danas bolje😺😺
Zato vele mama je mama jhaha🤷
Pa da,gledalo smo tako jedno vrijeme seriju pa je nema vise 😋 a odma i zaspim ako gledamo navecer nesto ,ko penzic(i inace bi zaspala)Ugl.dobro jutro svima 😘
Kako je prosla noc?
Jutro, noć je prošla bez tablete i s jednim wc-om. 😃👍Juhu. Da dan bude takav. Kako ste vi ostale curke?
one
Dobro jutro!
Sara moj se kompletno ukljuci tek kad djeca napune 1god i moze snjima u park 🤣 inace sam ok, idem u setnju malo iako mi je nekako mutno u glavi i kao da me jajnici bole.. Hm jel to normalno?
Ma naravno da je normalno, sve je normalno, nego nama nije nista😂i mene sve zna boluckat
Sara, e ja samo sokove pijem, ma sad cu malo pripazit za svaki slucaj
26+3❤️
Ej, cure, evo i mene🙂. Noc dobro prosla, spavala do 6, moje standardno budjenje.Ko prava zenica napravila muzu marendu za posa i vratila se lec sa malom do 10.Sad bila u ducan i napravila rucak.Mene moja ledja ubijaju i ta tupa bol kroz stidne kosti.Pa me malo to brine.Nadam se da nije otvaranje🙏. Psihicki trenutno ok, al sa mnom se nikad ne zna.
Sara, kad bi meni muz negdi isa, uglavnom bi oni tu blizu kuce igrali balote, ili bi vozija biciklu,onda bi ja bila cila zivcana. On je inace jako pozitivna i realna osoba i ima momente da se moze iskljuciti i odmoriti mozak.Ja to nisam nikad mogla☹.I onda sam u biti shvatila da sam ja podsvjesno ljubomorna na njega i njegovo stanje svijesti.Kao zena mora s dicom, mora oko kuce i jos uvik bit vesela i nasmijana.A ja na dane budem 😤🤯. Pomogne on meni, al to ti nekako dodje s godinama.Sta bi ja vise gundjala mu, on bi vise ignorira.A da ga vidis sad.Bude mi ga nekad zao jer ne stane cili dan.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Da tako bi i meni bilo jer imas osjecan da se tvoj zivot skroz promjenio a njihov ostaje vise manje isti. Ali a vremenom se naviknes a i oni pocnu vise sudjelovati... Mislim moj dode sa posla ode se presvuci, sjedne i bude na mob ili komp pola sata.. A pa realno nakon 10h rada sta bi trebao sad skakati jos po kuci 🤣 sve ima svoje.
E da lola bas se i ja nekad pitam za mog od kud mu snaga, sta radi na poslu pa po kuci, kad je slobodan opet ne staje, ja mu znam reci dns ces samo lezati ne zanima me haha.
Dobro jutro!
Sara moj se kompletno ukljuci tek kad djeca napune 1god i moze snjima u park 🤣 inace sam ok, idem u setnju malo iako mi je nekako mutno u glavi i kao da me jajnici bole.. Hm jel to normalno?
Do sad te nije boljelo?
Mene su 2 i pol tj boljeli jajnici ,a o mjehuru ni necu,hemeriidi,nocna mora😱...
Al cim malo vise radim,hodam,ossjecam da me boli lagano..ako nema puno ugrusaka ili svjeze krvi sve je oki😁
Hahaaha tak bu i moj valja😂 iako je danas bio totalna promjena,Bog me cuo valjda😁
Ma biti ce to sve ok, tek ste na pocetku roditeljstva.
Mene je maternica ovaj put bas dosta bolila, jedno 10dana,prvih par setnji zdjelica me bolila.. Sad sam vise manje ok.. Eto ti jajnici ujutro ali proslo je.
Svaka cast za muzeve..zna mi oast na pamet kao pa foso je s posla vjerojatno je umoran al kad se sjetim sta sve napravim takoder i kad radim..poludim ,cinjenica da mi zene brze sve radimo i moze.o vise tog odjednom..Cak sam i razmisljala da sam mozda zbilja ljubonorna sto je njemu sve ma polako...sve bi dala za to..
Sortiraj odgovore
Najstariji