Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zrinka1
    28. Veljača 2020. 18:15

lola777

Zrinka1

Pokusat cu, trebat ce mi malo vremena da se opustim, mene ubija kad znam da imam nekog posla ja to sve moram odma napraviti.. Bojim se da se necu moc opustit dok budem otisla negdje s bebom a nisam odradila to sto moram… Al moram se nauciti i opustiti…
    A to sto se tice svekrve evo meni moja vec sad prica kao dijete se ne iznosi iz kuce prije krstenja i takve neke gluposti a ja njoj reko moje dijete ako bude lijepo vrijeme vec nakon tjedan dana ide u setnjicu a ona oce izgorit hahah
    Ma gluposti, otkantaj takve price.To je tvoje dite i ti odlucujes.Npr.ja sam sakramente primila tek sa 18 god.Zamisli da toliko nisam izlazila vani🤣🤣🤣
    A takva bi ja prije bila, sve sredit pa izac, al onda prodje sunce, prodje volja.A sad bome, misao sacekat ce poslovi dok s ditetom prosetam.Ja to gledam na nacin da mi je najvaznije zadovoljiti njene potrebe pa onda kucanske.

Ma joj napricala mi je ti babskih prica milion hahah joj al to me tako zivcira kad prica te gluposti da mi dode da joj kazem aj zeno otkantaj i pusti me da odgajam svoje dijete kako ja hocu... Vec vidim kad krenemo u setnju bit ce prigovaranja ufff....
    Margita-znaci tebi je veci problem ova starija curica od bebe... E to kad kazu snaci ces se, znamo i mi da cemo se snaci, moramo ko nas pita hahah 🙄🙄

S@r@
    28. Veljača 2020. 18:18

lola777

Zrinka1

Pokusat cu, trebat ce mi malo vremena da se opustim, mene ubija kad znam da imam nekog posla ja to sve moram odma napraviti.. Bojim se da se necu moc opustit dok budem otisla negdje s bebom a nisam odradila to sto moram… Al moram se nauciti i opustiti…
    A to sto se tice svekrve evo meni moja vec sad prica kao dijete se ne iznosi iz kuce prije krstenja i takve neke gluposti a ja njoj reko moje dijete ako bude lijepo vrijeme vec nakon tjedan dana ide u setnjicu a ona oce izgorit hahah
    Ma gluposti, otkantaj takve price.To je tvoje dite i ti odlucujes.Npr.ja sam sakramente primila tek sa 18 god.Zamisli da toliko nisam izlazila vani🤣🤣🤣
    A takva bi ja prije bila, sve sredit pa izac, al onda prodje sunce, prodje volja.A sad bome, misao sacekat ce poslovi dok s ditetom prosetam.Ja to gledam na nacin da mi je najvaznije zadovoljiti njene potrebe pa onda kucanske.

Hajajsha😂😂😂😂
    Bapske price...tak meni mama,jos je rano a beba vec prosla 20 dana xD
    Isto inace radim i ja ,sve pa onda van al upravo to,sve prode...sad izadem i bas me briga,stic cu sva znam ako si naumim😝samo cu preorgaizirat..
    I da Zrinka; moje iskustvo sa presvlacenjem i kupanjem itd...,to je toliko jednostavno,nemas kaj fulat,najlaksa stvar,teze mi ga je umirit kad place nego presvuc,okupat ili obuc..zna mi muz rec da ga okrecem ko da je ono panj hahaaha😂😂nema straha,djeca su ko guma kad su tako mala,samo polako ne sad ono da ga gurnes il nez kaj al nemoras ko s jajetom😂

• Ribica12
    28. Veljača 2020. 18:29

Domaćica

Ribica12

Domaćica

Ribica12

Dajte mi malo pomozite jer moja dr ne radi do ponedjeljka. Na tašte mi je 4.7 (<5.1),za 1 h je 5.8(<10.0)a za 2 h je 8.3(<8.5) e taj zadnji me brine
    I hemoglobin mi je nizak a pijem zeljezo
    Nalaz je odličan! Nema te šta brinuti. Sve je u granicama normale. I meni je hemoglobin loš, pijem Floradix. Kendural C je kao super, no meni je katastrofa sjeo i ne pijem više. Šta ti piješ?
    Pijem neki tardyferon, bia mi je na pocetku trudnoce 115 i otad pijem to, a sad je 101😭. A brine me ovaj nakon 2 sata jer je blizu granice
    Nisam čula za taj. Nalaz je odličan, bio bi granični da je 8.5., a tebi je 8.3, tako da nemaš brige.

Nadam see☺️

26+3❤️

• Zrinka1
    28. Veljača 2020. 18:29

S@r@

lola777

Zrinka1

Hajajsha😂😂😂😂
    Bapske price…tak meni mama,jos je rano a beba vec prosla 20 dana xD
    Isto inace radim i ja ,sve pa onda van al upravo to,sve prode…sad izadem i bas me briga,stic cu sva znam ako si naumim😝samo cu preorgaizirat..
    I da Zrinka; moje iskustvo sa presvlacenjem i kupanjem itd…,to je toliko jednostavno,nemas kaj fulat,najlaksa stvar,teze mi ga je umirit kad place nego presvuc,okupat ili obuc..zna mi muz rec da ga okrecem ko da je ono panj hahaaha😂😂nema straha,djeca su ko guma kad su tako mala,samo polako ne sad ono da ga gurnes il nez kaj al nemoras ko s jajetom😂

Pa to znas kako je sa starijim uvijek bi oni po svom kao da mi mladi nemamo pojma, a ja mislim da smo mi upuceniji nego oni, da se moju svekrvu pita ona bi da kupujem krpene pelene jos kao da smo u proslom stoljecu hahah...
    A tebi je to lagano jer ti to dode kao struka... Ja nikad nikog osim sebe nisam presvlacila ni kupala hahhah mislim svi mi kazu da ti te neke stvari dodu same od sebe kad rodis al jednostavno me stah sada 🙄

• Ribica12
    28. Veljača 2020. 18:30

lola777

Jesi li slucajno izmedju mjerenja nakon 1 sata i 2 sata nesto pojela, napila se soka ili bonbon,zvaku

E nisam nista, zato mi nije jasno kako je drugi oko 5 a treci veci(nakon 2 h) 

26+3❤️

• Ribica12
    28. Veljača 2020. 18:31

lola sta znaci pripazit? Izbacila si slatko? 

26+3❤️

• lola777
    28. Veljača 2020. 18:52

Ribica12

lola sta znaci pripazit? Izbacila si slatko?

Smanjila kruh, nastojim kupit neki crni sa sjemenkama.Slatko sam bila izbacila, ali povremeno si dopustim nesto.Npr. jucer sam si dala oduska sa nutelom jer sam danas postila. I odma mi je jutros na taste bija 5. Ono ja bi kruh sa svim jela, a sad pazim da ako jedem manistru ili krumpir me jedem kruh.Ili da pojedem samo koricu.Sokove sam smanjila.Ja ih inace stalno pijem.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    28. Veljača 2020. 18:52

S@r@

Margita0407

Zrinka svekrva mi je tu jos sljedeci tj pa jos ne znam kako ce mi biti kad ostanem sama
    . Za sada vidim da ce prvo problem biti dovesti srednju curicu u red jer je luda skroz od kad joj je baka tu, samo leta po kuci, ne slusa, provocira
    .takoder bebu ne smijem sekundu ostaviti nasamo snjom jer je odmah ide dirati… Stariji sin je ok, on zivi svoj zivot pored naseg 🤣 ali da.. Biti ce mi zajebano samo radi ove srednje 👀 a eto.. Svi mi kazu snaci ces se, svi smo 🙄
    nikad mi nije jasno zasto su djeca drugacija kad je jos neko prisutan,iskoristavaju to cini mi se😂Nece imat izbora nego slusat 😋
    Koliko godina ima curka?

2god i 8mj.uvijek kad je baka tu ona doslovno popizdi, brzo se smiri kad ona ode ali ipak bude borbe.. Jbg stalno je sad sa bakom koja se snjom igra 0-24,dopusta joj svasta i tako... 

• lola777
    28. Veljača 2020. 18:54

Jeli vas ikad probadalo u stidnim kostima ono kroz vaginu? 

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    28. Veljača 2020. 18:54

Zrinka1

lola777

Zrinka1

Ma joj napricala mi je ti babskih prica milion hahah joj al to me tako zivcira kad prica te gluposti da mi dode da joj kazem aj zeno otkantaj i pusti me da odgajam svoje dijete kako ja hocu… Vec vidim kad krenemo u setnju bit ce prigovaranja ufff….
    Margita-znaci tebi je veci problem ova starija curica od bebe… E to kad kazu snaci ces se, znamo i mi da cemo se snaci, moramo ko nas pita hahah 🙄🙄

Da zapravo me beba ne muci, nemas puno brige oko bebe nahrani, uspavaj, promjeni, okupaj.. Ove starije barabe su vec problem haha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.