Pokusat cu, trebat ce mi malo vremena da se opustim, mene ubija kad znam da imam nekog posla ja to sve moram odma napraviti.. Bojim se da se necu moc opustit dok budem otisla negdje s bebom a nisam odradila to sto moram… Al moram se nauciti i opustiti…
A to sto se tice svekrve evo meni moja vec sad prica kao dijete se ne iznosi iz kuce prije krstenja i takve neke gluposti a ja njoj reko moje dijete ako bude lijepo vrijeme vec nakon tjedan dana ide u setnjicu a ona oce izgorit hahah
Ma gluposti, otkantaj takve price.To je tvoje dite i ti odlucujes.Npr.ja sam sakramente primila tek sa 18 god.Zamisli da toliko nisam izlazila vani🤣🤣🤣
A takva bi ja prije bila, sve sredit pa izac, al onda prodje sunce, prodje volja.A sad bome, misao sacekat ce poslovi dok s ditetom prosetam.Ja to gledam na nacin da mi je najvaznije zadovoljiti njene potrebe pa onda kucanske.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Zrinka svekrva mi je tu jos sljedeci tj pa jos ne znam kako ce mi biti kad ostanem sama
. Za sada vidim da ce prvo problem biti dovesti srednju curicu u red jer je luda skroz od kad joj je baka tu, samo leta po kuci, ne slusa, provocira
.takoder bebu ne smijem sekundu ostaviti nasamo snjom jer je odmah ide dirati... Stariji sin je ok, on zivi svoj zivot pored naseg 🤣 ali da.. Biti ce mi zajebano samo radi ove srednje 👀 a eto.. Svi mi kazu snaci ces se, svi smo 🙄
Dajte mi malo pomozite jer moja dr ne radi do ponedjeljka. Na tašte mi je 4.7 (<5.1),za 1 h je 5.8(<10.0)a za 2 h je 8.3(<8.5) e taj zadnji me brine
I hemoglobin mi je nizak a pijem zeljezoNalaz je odličan! Nema te šta brinuti. Sve je u granicama normale. I meni je hemoglobin loš, pijem Floradix. Kendural C je kao super, no meni je katastrofa sjeo i ne pijem više. Šta ti piješ?
Pijem neki tardyferon, bia mi je na pocetku trudnoce 115 i otad pijem to, a sad je 101😭. A brine me ovaj nakon 2 sata jer je blizu granice
26+3❤️
Dajte mi malo pomozite jer moja dr ne radi do ponedjeljka. Na tašte mi je 4.7 (<5.1),za 1 h je 5.8(<10.0)a za 2 h je 8.3(<8.5) e taj zadnji me brine
I hemoglobin mi je nizak a pijem zeljezoPrva dva su ti odlicna, ovaj treci je granican.Nakon 2 sata secer bi trebao biti nizi od ovog nakon 1 sata.Al nije nista alarmantno.Rece ti mozda da izbacis slatko.
A jedino slatko i pojedem, nemam apetita uopce
26+3❤️
A sta se tice da nista mr stignes s bebom, ovako je meni bilo, a kako ce sad ne znam.Nisam jos u toj fazi razmisljanja🙄.
Mama mi je dolazila prvi mjesec i bila je s nama od 7 ujutro do 15 -16. Onda bi ja vecinom odmarala, a ona bi oko robe, rucka, ako bi beba bila budna i oko nje.Uvik mi je govorila odmaraj dok beba spava. Onda smo nas dvi ostale same pa bi lagano.Bila bi bila vise oko bebe, nesto bi napravila usitno, ali kad bi navecer beba zaspala ja bi do 1 sat u noci sredjivala, peglala i sl. Al to mi je bija takvi gust, i to bas po noci.Cak bi se od 1 do 2 sredjivala.Tusiranje, depiliranje i sl.Sad cemo vidit kakvi ce bit elan jer ipak sam sad starija 7 god.😁
Zrinka i lola ja sam se nadebljala kilo a 24 sam tjedna, i stomak je ravan, to me brine, al dr kaze da je sve u redu i da prestanem
26+3❤️
I hemoglobin mi je nizak a pijem zeljezoNalaz je odličan! Nema te šta brinuti. Sve je u granicama normale. I meni je hemoglobin loš, pijem Floradix. Kendural C je kao super, no meni je katastrofa sjeo i ne pijem više. Šta ti piješ?Pijem neki tardyferon, bia mi je na pocetku trudnoce 115 i otad pijem to, a sad je 101😭. A brine me ovaj nakon 2 sata jer je blizu granice
Nisam čula za taj. Nalaz je odličan, bio bi granični da je 8.5., a tebi je 8.3, tako da nemaš brige.
one
Ribica, vidit ces u ponediljak.Meni je prva vrjednost bila 5,0, druga 8,5 a ova nakon 2 h 8,3.Moja dr nije nista komentirala, ali mi je privatni gin. u kojeg idem reka da mi je granicni i da pripazim.
Jesi li slucajno izmedju mjerenja nakon 1 sata i 2 sata nesto pojela, napila se soka ili bonbon,zvaku
Hahaaahaah,e to mi je poznato,sta ce selo rec😂😂😂
Ne brini jer bas je kak Lola veli,kod mene bar,stignem sve,doslovno..samo ovisi kak ce ti beba imat navike tak se prilagodis ili ju ti prilagosis sebi .
Kad krene hodat i to vjeruujem da cu vise trckarat za bebom al onda ce mi bit lakse muzu dat sina dok ja sredim ,jer sad je beba ovisna dosta o meni zbog dojenja ,ne prakticiram dude varalica i to pa onda mu je cica i za hranu i za utjehu 😂😋
Samo je nemiran kad au grcevi al i to rjesimo i izduramo jer nije prestrasno za sad😝Moj ti dan ovak zgleda:
Ujutro u u dojim,nema vise spavanja i onda je budan do cca 11,tu ga grcici muce i tako,jedem i drzin ga,radim rucak i drzim ga hahahha,onda izademo na par min van,svaki dan sve vise.
Rucam jer on spava,onda se brzo probudi pa odpratimo muza i onda spava 4,t h i tu ga nemrem razbudit pa se ne trudim,nemrem spavat i ja na zalost tad jer nejde san na oci i tu si sve sredim doma..
Oko 6 se probudi malo je budan pa produzi do 8 i onda je budan do 11..u 11 spavam s njim do 2 i onda jede,pa spava do 5 pa jede i spava do 8..i tako😌😁😁
Nekad bude podne budan vecinu ..al sve stignem ,ponekad se kupam i brijem u 2 u noci hahbaba
Zrinka svekrva mi je tu jos sljedeci tj pa jos ne znam kako ce mi biti kad ostanem sama
. Za sada vidim da ce prvo problem biti dovesti srednju curicu u red jer je luda skroz od kad joj je baka tu, samo leta po kuci, ne slusa, provocira
.takoder bebu ne smijem sekundu ostaviti nasamo snjom jer je odmah ide dirati… Stariji sin je ok, on zivi svoj zivot pored naseg 🤣 ali da.. Biti ce mi zajebano samo radi ove srednje 👀 a eto.. Svi mi kazu snaci ces se, svi smo 🙄
nikad mi nije jasno zasto su djeca drugacija kad je jos neko prisutan,iskoristavaju to cini mi se😂Nece imat izbora nego slusat 😋
Koliko godina ima curka?
Sortiraj odgovore
Najstariji