Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    28. Veljača 2020. 14:55

Dajte mi malo pomozite jer moja dr ne radi do ponedjeljka. Na tašte mi je 4.7 (<5.1),za 1 h je 5.8(<10.0)a za 2 h je 8.3(<8.5) e taj zadnji me brine
    I hemoglobin mi je nizak a pijem zeljezo 

26+3❤️

• Domaćica
    28. Veljača 2020. 15:18

Ribica12

Dajte mi malo pomozite jer moja dr ne radi do ponedjeljka. Na tašte mi je 4.7 (&lt;5.1),za 1 h je 5.8(&lt;10.0)a za 2 h je 8.3(&lt;8.5) e taj zadnji me brine

Nalaz je odličan! Nema te šta brinuti. Sve je u granicama normale. I meni je hemoglobin loš, pijem Floradix. Kendural C je kao super, no meni je katastrofa sjeo i ne pijem više. Šta ti piješ?

one

• Zrinka1
    28. Veljača 2020. 15:53

S@r@

Bas sam ponosna na vas koje gurate bez ,nek vam se nastavi i zelim da znate da ak zagusti nije sramota posrnut za njim.
    Lola bas se nadam da budes uspjelani to izbacit,to bi bilo fantasticno ,jos malo ,za cas to dode,a ovo da te kci vidjela u takvom raspolozenju,a strasno je negdje bilo vjerujem,nek je to iza vas.Margita- :/ tog se i ja bojim,jos nisam izasla na negdje dalje.
    Super da si uspjela skrenut misli na "pravu stranu"
    Dobro si se sjetila da se odupresRibici mislim da ce to proc kad rodis,grdo je sigurno:/Domacice pa odlicno😁 bas dobro da ide nekak i bez togZrinko di si?😁
    Kako vam dan ide za sad?

Ma evo me, nisam nikakva... Ruzno je vrijeme, samo sam u kuci i nigdje ne idem.. Kod mame i brata svi bolesni i ne smijem ic tamo da ne pokupim, i ovako muku mucim sa mislima i osjecajima jos mi samo treba da se razbolim pa mogu komotno u k....
    Evo kako je kod mene, dok sam u drustvu sve je oke a kad ostanem sama i jos ako nemam nekog posla pa sjednem toliko mi bude dosadno da mi se samo gluposti vrte po glavi...evo danas npr. me brine tih prvih mjesec dana sa bebom dok ne uhvatim ritam sa spavanjem i hranjenjem, kupanje, presvlacenje i te stvari znas i sama...i mislim da to necu moci, kako cu i tako...Eto i oko takvih gluposti ja brinem pa mislim stvarno,proci ce to kao i svakom ali eto kad nemam nista pametnije da me brine onda krenu te gluposti i to ti je u mojoj glavi ozbiljna briga hahah 

• Zrinka1
    28. Veljača 2020. 15:58

Kako si ti Saro, jesi se malo uskladila s bebom, i jel stignes odradit i druge stvari po kuci sto moras... Imam prijateljicu koja ima bebu od 3 mjeseca i kaze od kad se rodio da nije nista stigla napraviti kako treba, kaze ne stigne se ni okupat nekad, ni otic na wc, ni zapalit cigaretu i to.. Jel tako i kod tebe?
    Margita, kako to izdrzavas pored druge djece i jos male bebe sve stici? I dal stignes, sad me to sve zanima hahah

• lola777
    28. Veljača 2020. 16:05

Ribica12

Dajte mi malo pomozite jer moja dr ne radi do ponedjeljka. Na tašte mi je 4.7 (&lt;5.1),za 1 h je 5.8(&lt;10.0)a za 2 h je 8.3(&lt;8.5) e taj zadnji me brine

Prva dva su ti odlicna, ovaj treci je granican.Nakon 2 sata secer bi trebao biti nizi od ovog nakon 1 sata.Al nije nista alarmantno.Rece ti mozda da izbacis slatko.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    28. Veljača 2020. 16:11

Zrinka, ja sam jucer bila super, e danas me opet bole ledja i boli stidna kost i odma mi misli po glavi.Pa par dana nakon pregleda ne razmisljam o velicini trbuha, a evo danas opet pocela.28 tj sam i nekih 2 kg dobila.A trbuh nista posebno velik pa se pitam jeli beba napreduje.Sve me to baci u nervozu i strahove.Danas sam bas zivcana.

• lola777
    28. Veljača 2020. 16:18

A sta se tice da nista mr stignes s bebom, ovako je meni bilo, a kako ce sad ne znam.Nisam jos u toj fazi razmisljanja🙄.
    Mama mi je dolazila prvi mjesec i bila je s nama od 7 ujutro do 15 -16. Onda bi ja vecinom odmarala, a ona bi oko robe, rucka, ako bi beba bila budna i oko nje.Uvik mi je govorila odmaraj dok beba spava. Onda smo nas dvi ostale same pa bi lagano.Bila bi bila vise oko bebe, nesto bi napravila usitno, ali kad bi navecer beba zaspala ja bi do 1 sat u noci sredjivala, peglala i sl. Al to mi je bija takvi gust, i to bas po noci.Cak bi se od 1 do 2 sredjivala.Tusiranje, depiliranje i sl.Sad cemo vidit kakvi ce bit elan jer ipak sam sad starija 7 god.😁

• Zrinka1
    28. Veljača 2020. 16:32

lola777

A sta se tice da nista mr stignes s bebom, ovako je meni bilo, a kako ce sad ne znam.Nisam jos u toj fazi razmisljanja🙄.
    Mama mi je dolazila prvi mjesec i bila je s nama od 7 ujutro do 15 -16. Onda bi ja vecinom odmarala, a ona bi oko robe, rucka, ako bi beba bila budna i oko nje.Uvik mi je govorila odmaraj dok beba spava. Onda smo nas dvi ostale same pa bi lagano.Bila bi bila vise oko bebe, nesto bi napravila usitno, ali kad bi navecer beba zaspala ja bi do 1 sat u noci sredjivala, peglala i sl. Al to mi je bija takvi gust, i to bas po noci.Cak bi se od 1 do 2 sredjivala.Tusiranje, depiliranje i sl.Sad cemo vidit kakvi ce bit elan jer ipak sam sad starija 7 god.😁

Lola tako je isto i meni za stomak, dobivam polako na kilazi al stomak jedva da se vidi pa me isto to pati, i jos kako imam pregled svaka 4 tjedna, mirna budem tamo negdje do treceg tjedna a onaj cetvrti se samo vrte filmovi po glavi...Eto vidis, sve se moze samo se treba dobro organizirat ja mislim... Nezz kako ce mi biti al inace sam bas organizirana i nebi mi trebao biti problem al opet ovisi i kakva ce beba biti.. Ja se nadam da ce biti miran hahah..
    Hvala Lola sto si podijelila mozda i ja budem tako po noci kad svi zaspu fino u miru rjesavala sve... 

• lola777
    28. Veljača 2020. 16:46

Bit ce proljece- ljeto kad bebe dodju, ne forsiraj se odmah da sve mora biti po spagi.Iskoristi vrime da s bebom prosetas.Mi smo takve da nas obicna glupost izbaci iz polunormale🙄 i zato se nemoj zatvoriti u kucu i cistiti.Sve ce te to cekati i nakon setnje, samo sta ces ti biti zadovoljnija i imat ces vise volje.Ja bi s malom misec nakon sta sam rodila, znaci 6 - 7 mj. ujutro oko 8 do 10 na kavu i do mojih, vratile se kuci, a navecer oko 7 opet u setnju.Meni je tako pasalo, bebi isto.Jedino se svekrva mislila sta ce ljudi reci🤣🤣🤣 

• Zrinka1
    28. Veljača 2020. 16:56

Pokusat cu, trebat ce mi malo vremena da se opustim, mene ubija kad znam da imam nekog posla ja to sve moram odma napraviti.. Bojim se da se necu moc opustit dok budem otisla negdje s bebom a nisam odradila to sto moram... Al moram se nauciti i opustiti... 
    A to sto se tice svekrve evo meni moja vec sad prica kao dijete se ne iznosi iz kuce prije krstenja i takve neke gluposti a ja njoj reko moje dijete ako bude lijepo vrijeme vec nakon tjedan dana ide u setnjicu a ona oce izgorit hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.