Doobroo jutrooo!
Nemojte upadati u panike oko corona virusa, odrzavajte higijenu, izbjegavajte zatvorene prostore i to je to… Znate i same da od panike nista nema pametno. Ja sam u Sj. Irskoj, kod nas nema jos nista.. Bilo je u engleskoj 2 slucaja
Taman mi je prijatelj u Irskoj pa kaze doso bi u ned.,vraca se neke papire rjesit pa sam ga zezala da ne dolazi da mi ne donese hahaha.al evi nema kod vas pa sam se utjesila😋😌
A dobro nemres pod staklenim zvonom bit i ne izlazit al isto ko Lola sam naoruzana😆😆😆
Hahaha,pazit samo vise i prat ruke stalno..Cure citam vas i definitivni morate redovito pit normabele ak vam je tako,ne cekajte zadnje zbilja,cim osjetite uzmite…zasto da trpite ako ima izlaz,nije normabel los😘
A znaaam da ne treba cekat, al luda glava, ajde i danas sam bez juhuu
26+3❤️
Ajooooj.epidemija
Nek sam pocne padat stopa zarazenih 🤞🤞
Dobro je ,dan po dan..nadam se da ce mi spavat i budit se samo 1.do 6 jer je odspava 4 i pol h vec..xD.
Kako ste vi?bila setnja
Doobroo jutrooo!
Nemojte upadati u panike oko corona virusa, odrzavajte higijenu, izbjegavajte zatvorene prostore i to je to… Znate i same da od panike nista nema pametno. Ja sam u Sj. Irskoj, kod nas nema jos nista.. Bilo je u engleskoj 2 slucaja
Taman mi je prijatelj u Irskoj pa kaze doso bi u ned.,vraca se neke papire rjesit pa sam ga zezala da ne dolazi da mi ne donese hahaha.al evi nema kod vas pa sam se utjesila😋😌
A dobro nemres pod staklenim zvonom bit i ne izlazit al isto ko Lola sam naoruzana😆😆😆
Hahaha,pazit samo vise i prat ruke stalno..Cure citam vas i definitivni morate redovito pit normabele ak vam je tako,ne cekajte zadnje zbilja,cim osjetite uzmite…zasto da trpite ako ima izlaz,nije normabel los😘A znaaam da ne treba cekat, al luda glava, ajde i danas sam bez juhuu
I ja sam bez! 🤣
one
Jutro, cure, evo i ja sam bez Normabela.Ako Bog da i Zoloft bi probala maknuti tamo oko 33-35 tj.Dotad pijem i vidi se pomak.Al ka da sam bazdarena da jedan dan budem dobro, a drugi malo manje.🤦♀️Sta je s vama sta se ticr raspolozenja, misli...? O cemu brinete?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Doobroo jutroo!
Ja sam imala jucer neku krizu anksioznosti kad smo se vracali iz lidla autom, bas mi je bio pritisak, i kad smo dosli doma uhvatile me neke misli o samoci i doslo mi plakati, ali sam se nekako izkoprcala iz toga govoreci sebi realno stanje a ne to sta umisljam.. I tako je proslo 🙄 inace guram dan po dan.. Nije tako lose... Jos uvijek ocekujem da ce me uhvatiti svaki tren nesto..od strahova jos mi ne ostao taj strah kako cu kad sveki ode. Ali eto i to cemo ubrzo viditi.
Eej curke, ma ja uspijevam bez normabela ali daleko je to od dobroga, misli su mi u glavi non stop, to je valjda okp, najrađe bi i ja zoloft pa lola da mi ka tebi bude osjetna razlika, jer ovako cu do poroda izludit. Al jos cu gurat dok nije prestrasno.
Dnaas sam isla vadit secer, cekam nalaazee
26+3❤️
Eej curke, ma ja uspijevam bez normabela ali daleko je to od dobroga, misli su mi u glavi non stop, to je valjda okp, najrađe bi i ja zoloft pa lola da mi ka tebi bude osjetna razlika, jer ovako cu do poroda izludit. Al jos cu gurat dok nije prestrasno.
Dnaas sam isla vadit secer, cekam nalaazee
Ako ti nije strasno toliko da se mozes smijati, funkcionirati i da nisi anksiozna po cili dan onda pricekaj.Ja sam probala neko vrime ali nije to bilo to i plakala bi po cile dane, tuzna bi bila i onda bi me dite takvu gledalo i utjecalo bi i na nju.A i uplasila sam se jos goreg stanja.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
E zbog toga cekam, jer mi nije cili dan nikakav, i smijem se i zezam, bude svega po malo, par sati jedno stanje par sati drugo, al ajde veci dio dana je bolji, pa dok dur dur
26+3❤️
Bas sam ponosna na vas koje gurate bez ,nek vam se nastavi i zelim da znate da ak zagusti nije sramota posrnut za njim.
Lola bas se nadam da budes uspjelani to izbacit,to bi bilo fantasticno ,jos malo ,za cas to dode,a ovo da te kci vidjela u takvom raspolozenju,a strasno je negdje bilo vjerujem,nek je to iza vas.Margita- :/ tog se i ja bojim,jos nisam izasla na negdje dalje.
Super da si uspjela skrenut misli na "pravu stranu"
Dobro si se sjetila da se odupresRibici mislim da ce to proc kad rodis,grdo je sigurno:/Domacice pa odlicno😁 bas dobro da ide nekak i bez togZrinko di si?😁
Kako vam dan ide za sad?
Sortiraj odgovore
Najstariji