Svima nam je isti problem, nagovoriti se da popijemo tabletu..a kad popijemo skuzimo da nismo trebale cekati.
Svima nam je isti problem, nagovoriti se da popijemo tabletu..a kad popijemo skuzimo da nismo trebale cekati.
Daa, kad se svega bojimo
26+3❤️
Kako spavate?Jeli imate anksioznost preko dana ili noci?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ja spavam super, i jucer kad mi je dan bia losiji uspila sam zaspat odmah, bez normabela, bez budenja. Po danu me uhvati, valjda od previse slobodnog vremena
26+3❤️
I ja hvala Bogu, dobro spavam.Zasad bez Normabela.Nadam se da cu i dalje.Kad se sjetim kako je bilo... Vec 2 dana nema ni dnevne anksioznosti🙏
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
I ja hvala Bogu, dobro spavam.Zasad bez Normabela.Nadam se da cu i dalje.Kad se sjetim kako je bilo… Vec 2 dana nema ni dnevne anksioznosti🙏
🎊🎉Bas mi je drago, to tjesi i mene☺️
26+3❤️
Doobroo jutrooo!
Nemojte upadati u panike oko corona virusa, odrzavajte higijenu, izbjegavajte zatvorene prostore i to je to… Znate i same da od panike nista nema pametno. Ja sam u Sj. Irskoj, kod nas nema jos nista.. Bilo je u engleskoj 2 slucaja
Taman mi je prijatelj u Irskoj pa kaze doso bi u ned.,vraca se neke papire rjesit pa sam ga zezala da ne dolazi da mi ne donese hahaha.al evi nema kod vas pa sam se utjesila😋😌
A dobro nemres pod staklenim zvonom bit i ne izlazit al isto ko Lola sam naoruzana😆😆😆
Hahaha,pazit samo vise i prat ruke stalno..Cure citam vas i definitivni morate redovito pit normabele ak vam je tako,ne cekajte zadnje zbilja,cim osjetite uzmite...zasto da trpite ako ima izlaz,nije normabel los😘
Doobroo jutrooo!
Nemojte upadati u panike oko corona virusa, odrzavajte higijenu, izbjegavajte zatvorene prostore i to je to… Znate i same da od panike nista nema pametno. Ja sam u Sj. Irskoj, kod nas nema jos nista.. Bilo je u engleskoj 2 slucaja
Taman mi je prijatelj u Irskoj pa kaze doso bi u ned.,vraca se neke papire rjesit pa sam ga zezala da ne dolazi da mi ne donese hahaha.al evi nema kod vas pa sam se utjesila😋😌
A dobro nemres pod staklenim zvonom bit i ne izlazit al isto ko Lola sam naoruzana😆😆😆
Hahaha,pazit samo vise i prat ruke stalno..Cure citam vas i definitivni morate redovito pit normabele ak vam je tako,ne cekajte zadnje zbilja,cim osjetite uzmite…zasto da trpite ako ima izlaz,nije normabel los😘
Kako si ti sara? I evo kaze muz prvi slucaj corone i kod nas!
Sortiraj odgovore
Najstariji