Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    27. Veljača 2020. 10:31

Svima nam je isti problem, nagovoriti se da popijemo tabletu..a kad popijemo skuzimo da nismo trebale cekati. 

• Ribica12
    27. Veljača 2020. 12:42

Margita0407

Svima nam je isti problem, nagovoriti se da popijemo tabletu..a kad popijemo skuzimo da nismo trebale cekati.

Daa, kad se svega bojimo

26+3❤️

• lola777
    27. Veljača 2020. 13:46

Kako spavate?Jeli imate anksioznost preko dana ili noci?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Ribica12
    27. Veljača 2020. 13:48

Ja spavam super, i jucer kad mi je dan bia losiji uspila sam zaspat odmah, bez normabela, bez budenja. Po danu me uhvati, valjda od previse slobodnog vremena 

26+3❤️

• lola777
    27. Veljača 2020. 14:06

I ja hvala Bogu, dobro spavam.Zasad bez Normabela.Nadam se da cu i dalje.Kad se sjetim kako je bilo... Vec 2 dana nema ni dnevne anksioznosti🙏

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    27. Veljača 2020. 16:01

Super, drago mi je da vam je bolje u svakom slucaju 💪

• Ribica12
    27. Veljača 2020. 16:42

lola777

I ja hvala Bogu, dobro spavam.Zasad bez Normabela.Nadam se da cu i dalje.Kad se sjetim kako je bilo… Vec 2 dana nema ni dnevne anksioznosti🙏

🎊🎉Bas mi je drago, to tjesi i mene☺️

26+3❤️

S@r@
    27. Veljača 2020. 21:35

Margita0407

Doobroo jutrooo!
    Nemojte upadati u panike oko corona virusa, odrzavajte higijenu, izbjegavajte zatvorene prostore i to je to… Znate i same da od panike nista nema pametno. Ja sam u Sj. Irskoj, kod nas nema jos nista.. Bilo je u engleskoj 2 slucaja

Taman mi je prijatelj u Irskoj pa kaze doso bi u ned.,vraca se neke papire rjesit pa sam ga zezala da ne dolazi da mi ne donese hahaha.al evi nema kod vas pa sam se utjesila😋😌
    A dobro nemres pod staklenim zvonom bit i ne izlazit al isto ko Lola sam naoruzana😆😆😆
    Hahaha,pazit samo vise i prat ruke stalno..Cure citam vas i definitivni morate redovito pit normabele ak vam je tako,ne cekajte zadnje zbilja,cim osjetite uzmite...zasto da trpite ako ima izlaz,nije normabel los😘

S@r@
    27. Veljača 2020. 21:36

Bar spavate..to mi je drago cut😁😁😁

• Nera20
    27. Veljača 2020. 21:49

S@r@

Margita0407

Doobroo jutrooo!
    Nemojte upadati u panike oko corona virusa, odrzavajte higijenu, izbjegavajte zatvorene prostore i to je to… Znate i same da od panike nista nema pametno. Ja sam u Sj. Irskoj, kod nas nema jos nista.. Bilo je u engleskoj 2 slucaja

Taman mi je prijatelj u Irskoj pa kaze doso bi u ned.,vraca se neke papire rjesit pa sam ga zezala da ne dolazi da mi ne donese hahaha.al evi nema kod vas pa sam se utjesila😋😌
    A dobro nemres pod staklenim zvonom bit i ne izlazit al isto ko Lola sam naoruzana😆😆😆
    Hahaha,pazit samo vise i prat ruke stalno..Cure citam vas i definitivni morate redovito pit normabele ak vam je tako,ne cekajte zadnje zbilja,cim osjetite uzmite…zasto da trpite ako ima izlaz,nije normabel los😘

Kako si ti sara? I evo kaze muz prvi slucaj corone i kod nas! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.