Ja sam ok, ne mogu se pozaliti... Tu i tamo se unervozim ali ide.. Nema pritiska, panike... Pa sam valjda ok.
I eto cure moje stigao coronavirus i kod nas 🙄🙄🙄
Mislim da je Lola na aparatima sada hahahah
Sala naravno, al znam da te to bas patilo i evo dosao je uff…ni meni nije svejedno, al valjda se necemo bas mi zarazit…
A sto se tice hrane, ja od 7 do 16-og tjedna sam imala patnje, nista nisam jela skoro samo pila vodu i nekad malo toplog mlijeka i kruh i to domaci samo… ja sam imala 55 kg kad sam ostala trudna i u 14-om tjednu odnosno pred kraj 14-og sam otisla ginekologu i imala san 48 i on me odma poslao u bolnicu i bila sam 3 dana na infuziji a cetvrti isla kuci i taman sam bila tad 15 tjedana trudna tocno kad sam izasla i bilo mi je bolje puno od infuzije i onda kad sam dosla kuci odma drugi dan povracala al to je bio zadnji put i jos su me par dana mucili mirisi i tamo negdje sredinom 16-og tjedna je prestalo i malo po malo sam pocela jest i dosla na 51 kg e onda sam upala u ovo stanje u 20-on tjednu i zbog tog nekog pritiska u prsima i tjeskobe opet nisam mogla jest, znala sam da moram al jednostavno ne ide i onda sam otisla opet ginekologu i pala na 48.8 kg tako nekako i dao mi normabel od 2mg i odma treci dan sam vec mogla jest normalnije i evo sad na zadnjem pregledu sam imala 55 kg s pocetka trudnoce odnosno imala sam i pola kile vise al je pisala 55 zbog tog sto sam se vagala u cizmicama hahahah al neka joj meni je i ovo dobro 😂
Sto se mene tice ja se ne moram debljat vise hahha samo da beba dobije sto joj treba a to je jedno 3 kg i ja sretna.Ma ne trebam se ni ja, samo da je beba dobro, al isto sam se zabrinila kad sam vidila istu kilazu kao i zadnji mjesec, al taman tada, kao i tebi, oko 20 tjedna je pocela anksioznost pa vjer zbog toga ne mogu ni jest bas, koji si ti tjedan sada?Ja sam ti sad 25+4… Moguce da ti je od toga jer ja uopce nisam mogla jesti ma uzas zivi… Kako se sad osjecas i koji si tjedan?
E da i spominjali ste vadenje krvi i onu tekucinu sto se pije za secer, kad se to radi? Ja sam prosli tjedan bila kod ginekologa i nije mi nista rekao narucio me samo opet za 4 tjedna a tad cu vec biti 28 tjedana trudna jel to kasno?? Vidim da zene to rade ranije, nezz zasto mi nije nista rekao za to.. Jel to rade sve zene? I kad ste vi?
Sad sam tocno 24 tjedna, a onako, bilo je bolje, danas opet losije, ma nznm ni sama. Meni je ginek. Rekla da izvadim do iduceg pregleda
26+3❤️
Kako se dns osjecate?Meni je ok, nekako sam živnula i bolje se osjećam, nego recimo prije 3.tj. Da ostane tako. Drugi dan sam uzela navečer 2 mg. Danas bi trebala bez.Tako je i meni zadnjih mj dana pocelo biti bolje.
Valjda se izmučimo dotad, pa se dragi Bog smiluje i oslobodi nas patnje. 😃
one
Ajde nadam se da cu tako i ja, il cu pocet par dana redovno pit normabele pa vidit kako ce bit. Ovako pijem dva pa dva ne i to sve samo od 2 mg
26+3❤️
Sala naravno, al znam da te to bas patilo i evo dosao je uff…ni meni nije svejedno, al valjda se necemo bas mi zarazit…
A sto se tice hrane, ja od 7 do 16-og tjedna sam imala patnje, nista nisam jela skoro samo pila vodu i nekad malo toplog mlijeka i kruh i to domaci samo… ja sam imala 55 kg kad sam ostala trudna i u 14-om tjednu odnosno pred kraj 14-og sam otisla ginekologu i imala san 48 i on me odma poslao u bolnicu i bila sam 3 dana na infuziji a cetvrti isla kuci i taman sam bila tad 15 tjedana trudna tocno kad sam izasla i bilo mi je bolje puno od infuzije i onda kad sam dosla kuci odma drugi dan povracala al to je bio zadnji put i jos su me par dana mucili mirisi i tamo negdje sredinom 16-og tjedna je prestalo i malo po malo sam pocela jest i dosla na 51 kg e onda sam upala u ovo stanje u 20-on tjednu i zbog tog nekog pritiska u prsima i tjeskobe opet nisam mogla jest, znala sam da moram al jednostavno ne ide i onda sam otisla opet ginekologu i pala na 48.8 kg tako nekako i dao mi normabel od 2mg i odma treci dan sam vec mogla jest normalnije i evo sad na zadnjem pregledu sam imala 55 kg s pocetka trudnoce odnosno imala sam i pola kile vise al je pisala 55 zbog tog sto sam se vagala u cizmicama hahahah al neka joj meni je i ovo dobro 😂
Sto se mene tice ja se ne moram debljat vise hahha samo da beba dobije sto joj treba a to je jedno 3 kg i ja sretna.
Samo mi reci kako si pila normabel? Koliko dnevno i koliko dugo
26+3❤️
Sto se mene tice ja se ne moram debljat vise hahha samo da beba dobije sto joj treba a to je jedno 3 kg i ja sretna.Samo mi reci kako si pila normabel? Koliko dnevno i koliko dugo
Ginekolog mi je rekao tri puta na dan po jednu tu od 2 mg al ja nisam ni jednom popila tri... Pila sam jednu kad se probudim i jednu kad pada noc jer sam osjetila da sam bas tada anksiozna i tako sam pila nekih 10 dana i onda sam presla na jednu dnevno i tako isto par dana nezz tocno koliko onda sam prestala i bila oke pa me je bilo prosli mjesec pred kraj opet uhvatio neki nemir pa sam par dana opet pila po jednu i evo sad sigurno dva tjedna nisam .. I ginekolog me pitao jel pijem ja kazem kad osjetim potrebu uzmem al ovako ne i kaze da ako mi tako pase da popijem kad mi bas treba a ne svaki dan da je to jos bolje, al da ne trpim ako osjetim da nisam dobro bas da popijem bez razmisljanja i da one ne stete bebi nista da se ne brinem.
E tako je isto i sa mnom. Rekao 3 puta, ja sam mozda jedan, dva dana tako, nekad dvi(najcesce) a nekad samo 1.pa par dana nista pa 1 pa onda opet nista pa dode dan da moram 2 i tako. Dnaas mi je malo losije pa me odmah strah da ce opet onako kad mi je bilo najgore, al sad cu pit normabel bude li potrebno, necu se mucit. Nekako mi je poraz kad ga uzmem, al opet bolje i to nego bit anksiozan
26+3❤️
E tako je isto i sa mnom. Rekao 3 puta, ja sam mozda jedan, dva dana tako, nekad dvi(najcesce) a nekad samo 1.pa par dana nista pa 1 pa onda opet nista pa dode dan da moram 2 i tako. Dnaas mi je malo losije pa me odmah strah da ce opet onako kad mi je bilo najgore, al sad cu pit normabel bude li potrebno, necu se mucit. Nekako mi je poraz kad ga uzmem, al opet bolje i to nego bit anksiozan
Tako i meni, sve mislim ne treba mi mogu izdrzat i onda se patim ko budala danima i i tek kad popijem shvatim koliki sam kreten bila sto sam trpila.... Nezz zasto al sve mislim aj necu zbog bebe a u biti mislim da je gore za oboje kad ne popijem samo eto luda glava...
Sortiraj odgovore
Najstariji