Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    26. Veljača 2020. 11:36

I jutrooo heheh, ma ja se ne bojim virusa, to je sve napuhana, ovi sta su umrli imaju preko 70 god

26+3❤️

• lola777
    26. Veljača 2020. 11:43

Sara, Sara, zezas ti mene🤦‍♀️. Ja panicar inace, ne bojim se ja toliko za sebe nego za malu, muza, bebu, sestru i njenu obitelj. A maske smo nabavili ima mj dana, gelova za dezinfekciju imam nekoliko. Jucer sam bila u panici, al vidim da od nje nema koristi.
    Zaliha nesto smo jucer uzeli pa sta Bog da.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    26. Veljača 2020. 11:53

lola777

Sara, Sara, zezas ti mene🤦‍♀️. Ja panicar inace, ne bojim se ja toliko za sebe nego za malu, muza, bebu, sestru i njenu obitelj. A maske smo nabavili ima mj dana, gelova za dezinfekciju imam nekoliko. Jucer sam bila u panici, al vidim da od nje nema koristi.

Lola rekli su da te maske ne koriste u zastiti protiv rog virusa!
    Biti ce to sve ok, nemoj se opterecivati(lako reci). 

• lola777
    26. Veljača 2020. 12:02

Margita0407

lola777

Lola rekli su da te maske ne koriste u zastiti protiv rog virusa!
    Biti ce to sve ok, nemoj se opterecivati(lako reci).

Ma znam da kazu, al bolje ista nego nista.Imamo mi i onu sta stiti, al jbg.sta ja znam ko je s kim bio u kontaktu.Nemos stalno imati masku.

• Nera20
    26. Veljača 2020. 13:14

Kako se dns osjecate? 

• Domaćica
    26. Veljača 2020. 13:38

Margita0407

Kako se dns osjecate?

Meni je ok, nekako sam živnula i bolje se osjećam, nego recimo prije 3.tj. Da ostane tako. Drugi dan sam uzela navečer 2 mg. Danas bi trebala bez.

one

• Ribica12
    26. Veljača 2020. 14:09

A onako, na sate🙈 Al eto bez normabela sam dva dana, (pon i uto) u ned sam popilla jedan koji mi je pokvaria niz od 5 dana, (jer nisam ni petak ni sub pila) 
    danas bi ga do kraja dana mogla popit, cini mi se😜

26+3❤️

• lola777
    26. Veljača 2020. 14:25

Ja isto relativno ok. Nocas spavala dobro.Isto bez Normabela.Anksioznosti nema.Jucer sam bila bzv, nervozna, srce priskakalo.Pripala se korone.Ovdi je nesto oblacno pa mi se ne da izlaziti.Kako ti Margita?

• Zrinka1
    26. Veljača 2020. 15:33

Ribica12

Zrinka1

I eto cure moje stigao coronavirus i kod nas 🙄🙄🙄
    Mislim da je Lola na aparatima sada hahahah
    Sala naravno, al znam da te to bas patilo i evo dosao je uff…ni meni nije svejedno, al valjda se necemo bas mi zarazit…
    A sto se tice hrane, ja od 7 do 16-og tjedna sam imala patnje, nista nisam jela skoro samo pila vodu i nekad malo toplog mlijeka i kruh i to domaci samo… ja sam imala 55 kg kad sam ostala trudna i u 14-om tjednu odnosno pred kraj 14-og sam otisla ginekologu i imala san 48 i on me odma poslao u bolnicu i bila sam 3 dana na infuziji a cetvrti isla kuci i taman sam bila tad 15 tjedana trudna tocno kad sam izasla i bilo mi je bolje puno od infuzije i onda kad sam dosla kuci odma drugi dan povracala al to je bio zadnji put i jos su me par dana mucili mirisi i tamo negdje sredinom 16-og tjedna je prestalo i malo po malo sam pocela jest i dosla na 51 kg e onda sam upala u ovo stanje u 20-on tjednu i zbog tog nekog pritiska u prsima i tjeskobe opet nisam mogla jest, znala sam da moram al jednostavno ne ide i onda sam otisla opet ginekologu i pala na 48.8 kg tako nekako i dao mi normabel od 2mg i odma treci dan sam vec mogla jest normalnije i evo sad na zadnjem pregledu sam imala 55 kg s pocetka trudnoce odnosno imala sam i pola kile vise al je pisala 55 zbog tog sto sam se vagala u cizmicama hahahah al neka joj meni je i ovo dobro 😂
    Sto se mene tice ja se ne moram debljat vise hahha samo da beba dobije sto joj treba a to je jedno 3 kg i ja sretna.
    Ma ne trebam se ni ja, samo da je beba dobro, al isto sam se zabrinila kad sam vidila istu kilazu kao i zadnji mjesec, al taman tada, kao i tebi, oko 20 tjedna je pocela anksioznost pa vjer zbog toga ne mogu ni jest bas, koji si ti tjedan sada?

Ja sam ti sad 25+4... Moguce da ti je od toga jer ja uopce nisam mogla jesti ma uzas zivi... Kako se sad osjecas i koji si tjedan?
    E da i spominjali ste vadenje krvi i onu tekucinu sto se pije za secer, kad se to radi? Ja sam prosli tjedan bila kod ginekologa i nije mi nista rekao narucio me samo opet za 4 tjedna a tad cu vec biti 28 tjedana trudna jel to kasno?? Vidim da zene to rade ranije, nezz zasto mi nije nista rekao za to.. Jel to rade sve zene? I kad ste vi? 

• Nera20
    26. Veljača 2020. 15:40

Domaćica

Margita0407

Kako se dns osjecate?
    Meni je ok, nekako sam živnula i bolje se osjećam, nego recimo prije 3.tj. Da ostane tako. Drugi dan sam uzela navečer 2 mg. Danas bi trebala bez.

Tako je i meni zadnjih mj dana pocelo biti bolje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.