Tako i ja mislin , napravit cu jos jednu u subotu ujutro pa cu vidit :) ako ne idem vadit betu pon ako do onda ne dode M 😊🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Tako i ja mislin , napravit cu jos jednu u subotu ujutro pa cu vidit :) ako ne idem vadit betu pon ako do onda ne dode M 😊🤞
Bice to fina linija u subotu😘😘🤞🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Mare savjetujem ti da se javis ginekologu moze biti neka upala ili nesto.
Ena inace moguce je imat mengu i u ranoj trudnoci. Meni se osobno u 11 mj dogodilo da sam imala mengu svih 5 dana, naravno nisam uopce nist sumnjala jer nije bilo nikakvih simptoma nakon sto je zavrsila par dana kasnije pocele su me boljet jako grudi i par dana kasnije opet pocela krvariti u 10 danu ciklusa, radila test al je bio negativan, kod gin dosla ona mi radila test bio pozitivan, beta mi je bila vrlo mala vec i gin je nakon komplet pregleda zakljucila da nije bila menga u pitanju nego rani spontani, a 10 dana kasnije sam se ocistila zato sam opet krvarila. Tako da cure sve je moguce, a tebi Mare zelim dati se sve vrati u normalu sto prije jer znam kako je zabrinjavajuce to kad ne razumijes sto ti je.
Sama si sebi odgovorila.
menstruaciju nije moguce imati u trudnoci, menstruacija je funkcionalno ljustenje endometrija ako do trudnoce nije doslo. Amen.
Sva druga krvarenja u trudnoci su iz drugih razloga, krenuvsi od implantacijskog, pocetka spontanog, hematoma, pucanja kapilara i slicno. Ali nisu i ne nazivaju se manstruacija.
Moja seka je imala regularno prva 3 mjeseca tek je 3 mjesec saznala da je trudnaa....moguce je ...moja majka je isto tako s bratpm dobivala
Divan dan ,divne zene. Imam pitanje, dakle napravila sam danas digitalni test na trudnocu i bio je negativan ,medjutim kad sam ga otvorila bio je blago pozitivan, vidite fotkicu. Da li sam trudna ili? I da odmah se pojavila druga crtica znaci u roku od 2 minuta :)
Slikica ne zeli da se ucita ,ne znam iz kog razloga :/ al' u svakom slucaju je 100% tu i vidi je i moj suprug ,znaci da je tu 😂 inace menstruaciju bih trebala dobiti za 5 dana
Slikica ne zeli da se ucita ,ne znam iz kog razloga :/ al' u svakom slucaju je 100% tu i vidi je i moj suprug ,znaci da je tu 😂 inace menstruaciju bih trebala dobiti za 5 dana
heeej, ImgBB — Upload Image — Free Image Hosting tu učitaj sliku pa link ovdje stavi :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
https://ibb.co/D5zkKwP
Zene tu je slika testa, sta mislite da li je trudnoca ili nije ?
Bok svima. Menga mi treba doci u subotu, no vec se tjedan dana osjecam trudno. Bila sam trudna vac tri puta i imam dvoje djece tako da mi je osjecaj poznat... danas sam napravila test ali sam se nekako popusaa po svuda jer nisam bila doma i samo sam ga strpla u torbu i kad sam pogledala bio je ovako.
Kad sam dosla doma napravila sam rani Clearblue ali pise da se pod mlazom drzi 5 sec a u urinu 20 sec, a ja sam ga u urinu drzala 5 sec i bio je negativan.
Sto mislite?
https://ibb.co/D5zkKwP
Zene tu je slika testa, sta mislite da li je trudnoca ili nije ?
Jeste
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Bok svima. Menga mi treba doci u subotu, no vec se tjedan dana osjecam trudno. Bila sam trudna vac tri puta i imam dvoje djece tako da mi je osjecaj poznat… danas sam napravila test ali sam se nekako popusaa po svuda jer nisam bila doma i samo sam ga strpla u torbu i kad sam pogledala bio je ovako.
Kad sam dosla doma napravila sam rani Clearblue ali pise da se pod mlazom drzi 5 sec a u urinu 20 sec, a ja sam ga u urinu drzala 5 sec i bio je negativan.
Sto mislite?
Kako da stavim sliku?
Sortiraj odgovore
Najstariji