Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupetta
    01. Rujan 2020. 19:56

Lussi

pupetta

Sara11 moguce je ako je ovulacija bila kasnije. Nije velika sansa, ali naravno da postoji mogucnost. 😊
    Lussiuvijek postoji sansa ako je bilo nezasticenih odnosa, a pogotovo vise puta. Moguce da si pokrila ovulaciju svakako, a i spermiji mogu prezivjeti par dana u tijelu pa naknadno oploditi jajnu stanicu. Sretno! 🥰

Joj hvala😍😍🥰 nadam se da bude😍 bas me danas s vremena na vrijeme zabole jajnici.. i jucer navecer mi je bila neka tupa bol🤔😏

Drzim fige da je to to! 🙏😊

Baby P 03/21 💙

Aleksandra55
    02. Rujan 2020. 11:36

Cao zenice zanima me vase misljenje ovako....
    Zadnja menstruacija je bila 6.7.2020 sve normalno sve uredu radimo na bebi vec godinu dana i trebam dobiti danas ....U vreme plodinh dana imali smo odnose ....Kao sto reko trebam dobiti danas ...Inace mene grudi bole 5 dana ranije pre men ...A sada ne juce su pocele da me bole dan pred mn ....Al slabijeg inteziteta...Nemam nikakav osecaj da cu dobiti ne boli me stomak nemam grceve ...Osim probadanje u desni jajanik..i donji deo ledja....Treperenje i to je i to traje svega pet min da li je moguca trudnoca i da li su to rani simpromi trudnoce ....Hvala puno unapred

pupetta
    02. Rujan 2020. 12:26

Aleksandra55

Cao zenice zanima me vase misljenje ovako….
    Zadnja menstruacija je bila 6.7.2020 sve normalno sve uredu radimo na bebi vec godinu dana i trebam dobiti danas ….U vreme plodinh dana imali smo odnose ….Kao sto reko trebam dobiti danas …Inace mene grudi bole 5 dana ranije pre men …A sada ne juce su pocele da me bole dan pred mn ….Al slabijeg inteziteta…Nemam nikakav osecaj da cu dobiti ne boli me stomak nemam grceve …Osim probadanje u desni jajanik..i donji deo ledja….Treperenje i to je i to traje svega pet min da li je moguca trudnoca i da li su to rani simpromi trudnoce ….Hvala puno unapred

Moguce je da je trudnoca jednako koliko je moguce da je najava menstruacije. Nitko ti ne moze odgovoriti na to pitanje nazalost. Napravi test za par dana ako ti ne dode M pa ces znati na cemu si. Sretno! 🙏

Baby P 03/21 💙

Aleksandra55
    02. Rujan 2020. 15:02

pupetta

Aleksandra55

Cao zenice zanima me vase misljenje ovako….
    Zadnja menstruacija je bila 6.7.2020 sve normalno sve uredu radimo na bebi vec godinu dana i trebam dobiti danas ….U vreme plodinh dana imali smo odnose ….Kao sto reko trebam dobiti danas …Inace mene grudi bole 5 dana ranije pre men …A sada ne juce su pocele da me bole dan pred mn ….Al slabijeg inteziteta…Nemam nikakav osecaj da cu dobiti ne boli me stomak nemam grceve …Osim probadanje u desni jajanik..i donji deo ledja….Treperenje i to je i to traje svega pet min da li je moguca trudnoca i da li su to rani simpromi trudnoce ….Hvala puno unapred

Moguce je da je trudnoca jednako koliko je moguce da je najava menstruacije. Nitko ti ne moze odgovoriti na to pitanje nazalost. Napravi test za par dana ako ti ne dode M pa ces znati na cemu si. Sretno! 🙏

Evo jos uvek nema traga od M samo sam primetila Braon sekret i Nekoliko tackica svetle crvene krvi na papiru ....Nemam osecaj da cu dobiti nemam grceve kao uvek ne bole me grudi kao uvek ...

Aleksandra55
    03. Rujan 2020. 15:04

Zenice evo radila sam test dva dana mi kasni ....I imam kasne ovulacije pa smatram da sam rano uradila test ....Da li i vi vidite drugu crtu ili sam ja umislila ...

https://ibb.co/wp0CWL1
    https://ibb.co/W0bnJLM
    https://ibb.co/R7qnLQb

evo slika testa

SAYURI
    03. Rujan 2020. 15:16

Ja bih rekla negativan s obzirom da ti kasni 2 dana, vec bi sada trebala biti bolja linija a ne jedva nesto vidljivo...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Maša🤰🏼
    03. Rujan 2020. 15:24

Bok cure evo i mene,
    sjenica na testu se pojavila tek nakon 15 minuta , sta mislite ? 12DPO
    https://ibb.co/0c9D9H2 [ibb.co] 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

SAYURI
    03. Rujan 2020. 15:44

maša25

Bok cure evo i mene,
    sjenica na testu se pojavila tek nakon 15 minuta , sta mislite ? 12DPO
    https://ibb.co/0c9D9H2[ibb.co]

Posto imam iskustva sa Ultrom dovoljmo, samo ti mogu reci da ne ostavlja evaporacijske, pogotovo ne nakon 15 min, ja stvarno vidim crticu....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Maša🤰🏼
    03. Rujan 2020. 15:55

Hvala ti Sayuri, nisam imala nikad sjenu na testu pa imam i testive stare 2 mjeseca i jos uvijek nema crte 😂😂😂 nadam se da je bila kasna implantacija pa zato tako svijetla crta

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

SAYURI
    03. Rujan 2020. 16:05

maša25

Hvala ti Sayuri, nisam imala nikad sjenu na testu pa imam i testive stare 2 mjeseca i jos uvijek nema crte 😂😂😂 nadam se da je bila kasna implantacija pa zato tako svijetla crta

Pa znas da je meni Ultra pokazala sada kao i tvoju liniju, ali sam ma bila 9 dpo, a radila sam ih i 6,7 i 8 dpo i nista, nikakvr crtice...zato ti kazem, ako se obojila linika, tu ima Hcg-a, ne moze sama od sebe poroziti..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.